Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikokrat na teden je normalno? 19.1.2008 22:38:15
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 Mi seksamo samo za ta večje praznike, torej smo zdaj dosti, ko je blo dosti praznikov, zdaj pa spet mir do velike noči. pri nas je podobno včasih tudi kakšnega spustimo, za božič se nič ne spomnim da bi bila kakšna akcija Dokler seksate za praznike je še čisto v redu . A si predstavljate, da bi seksale samo 29.2. . Ja, to bi bila pa kriza. Punce, dosti RR-ja, hitro .
|
|
RE: Kolikokrat na teden je normalno? 21.1.2008 9:02:07
|
|
|
|
Lepotica
|
V bistvu je čisto odvisno od dneva, tedna, razpoloženja. Ponavadi 2krat do 4krat na teden, na dopustu, ko imava več časa zase pa seveda večkrat-kakor nama paše. Priznam pa, da občudujem tiste, ki kar vsak dan.
|
|
RE: Kolikokrat na teden je normalno? 21.1.2008 10:09:43
|
|
|
|
jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Oj! Brala sem temo: Nadležni partner in prebirala vaše odgovore in zdej me pa res zanima, kolikokrat na teden sexate. Res me zanima, kaj je za vas normalno. Je ena napisala, da sexa vsak dan in da je presrečna da partnerja tako privlači, da jo hoče kr vsak dan Kolikor se jaz z mojimi prijateljici pogovarjam, je stanje pri vseh v povprečju 1x do 2x na teden...in nič več, pa še to je kolikor vam paše, enim 5x na teden, enim pa 5x na leto, tle pa res ni pravila
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na teden je normalno? 21.1.2008 10:27:38
|
|
|
|
s.
|
IZVIRNO SPOROČILO: žetev nič hudega če je to 2x na dan ali tudi 3x....lahko samo 1 x na teden...ali mesec...samo, da je lepo..obema... Se podpišem! Kakor kdaj- včasih vsak dan, včasih parkrat na teden, včasih redko...ni pravila, kakor nanesejo situacije.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?