sonjakk
|
Mi uporabljamo stajico še za 22 mesečnega sina, ima noter veliko igrač in je navajan, da se v njej malo poigra in gleda mamico ko kuha ipd., no ja, kmalu pa izrazi željo, da bi šel ven... Drugače pa se je pri nas najbolje obnesla lesena stajica (mi ji pravimo kar zapor), ki je stara enih 40 let, sem bila še jaz in moj brat v njej (samo malo smo jo pretapacirali). Drugače pa je imel moj sine v začetku podobno stajico kot je v Spar reklami, je bila OK, dokler jo ni pri enem letu toliko zmajal, da so se kovinske noge, kjer so privarjene na zgornji del odtrgale (ta stajica je sicer že zdržala tri sestričnine otroke), smo pa potem kupili še eno stajico, a to je razmajal v treh mesecih. Za majhne otroke ti jo priporočam (lesena ni tako primerna za začetke, ker se lahko udari, upam, da pri tebi otroček ni tak , ki bi rad tako guncal stajico), meni pa je za razliko od nekaterih bolj všeč gosta mreža, nam so v materinski šoli povedali, da stajce z redko mrežo niso v redu ravno zato ker preveč vzpodbujajo otroka, da bi gor lezel, namesto, da bi se postavil na noge, ko vbi bil res pripravljen (saj veste za hrbtenico je bolje, da je čim kasneje pokonci...), pa še prstki se zatikajo v tisto redko mrežo (moja nečaka stajo imela, tako, da jo tudi pozbam).
|