|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj zagnati paniko zaradi gibov?!?
18.1.2005 15:37:34   
bikica30
Zdravo!
Ne me narobe razumet :) punce, saj nočem paničarit, rada bi le vaše mnenje, kdaj naj bi te zaskrbelo da je gibanja otročka premalo.
Jaz sem v 26. tednu, pa je tako: včasih čutim brcanje skoraj cel dan, včasih (danes :zmeden2:) pa pride dan ko ne čutim nič oz. skoraj nič.
Saj ne bi težila, ampak pri 26 tednih se mi zdi, da bi morali biti gibi kar konstantni in venomer imam v mislih Tejo. (s ta luštnim Majem), ki je že nekajkrat omenila svojo dogodivščino glede tega - zelo me zanima.

Hvala vsem za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.1.2005 16:02:59   
ANJA5
Po moje, da ni panike. Men se je zadnjič obrnu na notr in sem ga čutila čisto malo. Samo k da me boža in sem bila panična pa mi je G pogledu in vidu da me na notr brca in tega tolk ne čutiš. Prostora ima pa še vedno dovolj, tako da brez skrbi.
Anja

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2005 18:09:06   
deily
Tudi sama sem v 26t in od včeraj dopoldne ne čutim malega, do zdravnika pa še nisem šla. Tolažim se, da je mogoče to od prehlada, saj že dve noči ne spim. Mislim pa, da ni panike, saj če bi bilo kaj narobe bi nas verjetno spremljali krči in verjetno tudi krvavitev.
LP

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2005 18:56:29   
Naja31
Zivjo,

jaz sem paniko zagnala nekje v 21. tednu saj ga sploh nisem cutila 2 dni. Pa sem sla do moje G in je pogledala in rekla, da se je ravno tako obrnil, da brca v kriz in ga zato ne cutim.
Zdaj v 29. tednu je tudi kaksen dan ko ga cutim bolj slabo, ampak ga pa cutim, kar je pomembno. Prznam pa, da mi gre cele dneve skoraj samo to po glavi ce brca ali ne.
Deily, mislim, da ni res, da ce bi bilo kaj narobe, da bi imela krce in krvavitev, saj v tej starosti ploda ne gre vec za splav, ampak za odmrtje ploda.

Pa cim vec brcik!
Lp, Naja

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2005 19:21:58   
eva1
Jaz mislim, da če ga po cel dan niti enkrat ne čutite, je kr fajn it mal na pregled h G, če pa ga vsaj malo čutite, pa je možna da ima :duda: samo tak dan! Pri meni včasih mali tok brca, da tut ena ura ne mine, da nebi brcal, drugič pa spet komej, da ga kaj čutim...ampak dokler ga čutim, ne delam panike, včasih se tako obrne, drugič je vrjetno samo bolj zaspan...no ne vem, jaz mislim, da včasih pač pride tašn dan, da je pač mal bolj miren, pa pol kašn dan, k se sam kobaca sem ter tja!
Lp, Eva 31t in :duda: Luka

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2005 19:28:04   
dory
Hehe lepo,da me imate za vzgled :)

Jaz sem bla tipicen primer nekompliciranja...niti nisem vedla zakaj mi tolko trebuh otrdeva,pol so mi vsi govoril,da imam ornk dedca in da revez res nima prostora,da bi se premaknil...in sem verjela...pol pa ene noci preblisk in ze naslednje jutro sem panicarla,da mi neki ne stima...se dobro za tisti preblisk :)

Tko da punce...jaz vam resno svetujem,ob tem,kar se dones dogaja je boljs zagnat paniko in it prevert...ze bols to in da ste mirne,kot pa da cakate v negotovosti...

Se tole..o konstantnosti gibov...vsak otrok je razlicen....poznam mamico,ki ji je tamala brcala samo zvecer..cez dan jo je samo parkrat spomnila,da jo nosi s sabo :)...pa je blo ok...ker je bil to pac njen ritem....tiste,ki ste navajene na akcijo ze cez dan pa v primeru mirovanja poskusite najprej mal pozgeckat malo lenobo al pa se ulezite na tla...se bo ze zmigal...drugace pa preverit :)

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2005 19:28:11   
SU
Tudi jaz sem panicirala tam nekje okrog 20.-22. tedna, ker sem :duda: čutila bistveno manj kot prej. Najprej me je potolažila G, ki je rekla, da se malček obrača in me lahko ruka povsod (ja, tudi nazaj ). Potem pa so me potolažile še izkušene, že mamice, ki so mi razložile, da je velikost ploda (v teh tednih) v primerjavi s količino plodovnice takšna, da malce omili "čutenje" malega škrata... Da ne govorim, da se je okrog 24. tedna vse spremenilo in zdaj.....zdaj se mi zdi včasih, da sem jaz na eni strani sobe, moj trebuh pa na drugi strani (tko brca in boksa) :)-:)-. Sicer pa je takole : bolje iti 100krat preveč h G, kot 1krat premalo!!! LP, Saša (28,2/7)

(odgovor članu bikica30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?