Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroški (šolski?) zobozdravnik v LJ 19.1.2008 16:59:56
|
|
|
|
Gina
|
Meni je zobozdravnica (otroška) v zd črnuče ful fajn - dr. Horvat ali Hrovat, ne vem točno. V bistvu sem jo jaz imela nekaj časa, ko je nadomeščala mojo, ko je bila moja na porodniški. Pa moj tudi in moj je zelo nesrečen, ker je šla, je bil toooolk z njo zadovoljen, da zdaj noče več k moji zobarci, na oddelek za otroke ga pa zgoraj omenjena zdravnica ne vzame (res čudno ne ). Zdaj jo imajo otroci od moje prijateljice, pa jo je zelo pohvalila, da ima strašen smisel zanje, da jih zna malo nahecat, se pogovorit z njimi. Naredi pa itak fajn. Pa relativno hitro. Ni pa na koncesijo, kar zastonj je.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?