Dolina
|
Dan! Evo, jaz sm glih od zdravnika, ker se mi ta prehlad noče pozdravit in sem že mislila, da imam angino. Pa na srečo ni angina, mal počivat, kakšen lekadoal naj vzamem in če ne bo boljš do torka, nazaj, da mi še kri pregledajo. Tud vročine nimam. :bravo: Samo če se mi ta nos ne odmaši do poroda, bom bolj težko dihala. :)-:)-:)- (no, imam še 6 tednov). Mene tud nič prej ne naroča kot do sedaj: še vedno na 4 tedne, tko, da ne vem, kaj jim je. Naslednji pregled imam 3t pred PDP. Bomo vidli, kaj bo takrat. Vem pa, da mi bo delala CTG. Joj, snega je glih za vzorec. :)-:)- Naša :kuza: je pa čist iz sebe in se kar valja in skače in je in rije... Cel cirkus. ;) No, midva še vedno nimava nič opreme za najino :duda:, ker sem prejšnji teden počivala, da se pozdravim, potem pa itak nazaj zbolim in spet ne bo nič. Joj, me že mal panika. Sva se pa vsaj zmenila, da kupiva tisto mladinsko posteljico, da bo za nekaj let. In da kupiva novo, ker se Robertu ne bo dalo rabljene barvat in urejat. :bravo::bravo: Pa mami mi je kupila prvi kompletek (da bo šla :duda: lepa iz porodnišnice), samo št. 50 :zmeden2: upam, da ne bomo imeli velikana in da bo lahko to oblekel za domov. A mislite, da je to premajhno za novorojenčka? Lepo se mejte, pobožajte bušije, uživajte na snegu... :rozica::rozica: Lp, Dolina 34t
|