|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
18.1.2005 13:48:11   
Anonimen
Nas prestavljam višje:)

Je tolk novih tem, da smo že na drugi strani.

Jaz sem bla pa včeri pri frizerju in se fajn postrigla:zmeden: ene 15 cm:(( No, slikca je v albumu, ki je javen ;)

Včeri sem bla pa tko neki slabe volje, da se mi tut RR ni dal brat:ups:

LP;:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
18.1.2005 16:04:09   
Jessy
Jaz sem pa v petek naročena k frizerju. Obvezno rabim novo frizrco, nove pramene! Čas je za večje spremembe tudi na glavi!!!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2005 16:25:35   
nita
Dan.

Kak ste kaj :nosecka: in ne:nosecka:? Pr nas kr gre.

Sem bla danes na pregledu in kakor zgleda, je bil zadnji (vsaj naročil me ni nič več). Sicer se mi zdi malo čudno, ampak glede na to, da celo nosečnost ni bilo posebnosti, se ne bom veliko vznemirjala. Sicer pa napotnico imam, če bo pa bilo kaj narobe (ali da otroka ne bi čutila, ali da mi odteče voda...), je pa rekel, naj se obrnem pa kr na bolnico (itak mi je bližje kot moj G. ;) ). Tako, da sem kariero pri G. zaključla - no, vsej do poroda :duda:.

In zedj lahko samo še čakamo - še tri tedne, če se bo držala roka. Se že veselim....:love::love::love::love::love:.

ŠPACKA, če se spomnim, si rekla, naj poročam, ko dobim modrčke za dojenje. No, danes sem jih dobila (od Quelle) in mislim, da bom kr zadovoljna. Sicer sem si vzela št. 80C (sedaj nosim 75B) in mi je košarica malo večja, kar je v redu, samo obseg bi si lahko vzela večji (ni mi glih komot), vendar ne bom pošiljala nazaj (da ne bom prej rodila - sem zdej zelo dolgo čakala na njih) ampak si bom kupila samo sponke za podaljšat in bo. Tako da ti priporočam, da si vzameš še kako št. večjega.

Seddaj grem pa Baby Phone študirat, smo dobili od bodočega strica (mojega brata) za darilo :love:.

PIšte kaj!!

L.P. Anita:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2005 16:35:42   
nita

:fis:, sem pogledla zdej še ta nove dve slikce - je že bolš, ko si dodala svoj lep nasmeh :)-:)-:)-

:bravo::bravo::bravo:, ti paše, veš, vsaj men je všeč, smo si pa pač različni in prav je tako.

L.P. Anita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2005 19:20:54   
Anonimen
:) No, me veseli:)

V šoli so vsi rekli, da je full ok, samo jaz se še nisem navadla:zmeden: Ja, sem se full smejala...sem rekla, da se mi bodo še usta zaskočla:)- Samo dones je boljše...ko ni več taka stara mama frizura:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2005 19:48:43   
nita
:)-:)-...še dobr da maš ušesa, drugač bi se lahk okol in okol glave smejala :)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2005 22:27:25   
Anonimen
Snežiiiiiiiiii...sicer lih tolk da neki pada...ampak sneži pa ;););)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2005 10:45:44   
Špacka
Ojla vsem!

Pri nas je pa vse belo, OK snežnega meteže ni:)- ampak imaš vsaj občutek da je zima.
Moje splošno počutje v redu, sam zadnje dni sem tako leeeeenaaaa, ne vem kaj bo to:zmeden: tud pisat se mi ne da na RR, preberem še kaj se vam novega dogaja, mislim bo treba kar rit malo prestavit in mal po omarah pospravit, pa tiste micene cotke oprat, zlikat v glavnem vse pripravit za najino :duda:

Posteljico dobim baje jutri, se je šel moj danes mal kregat, če so mogoče pozabli na naju...

Nita ne vem, če je to v našem koncu pravilo, da te 3-4 tedne pred porodom več nč ne naročijo, men se je zadnjič to tako čuden zdelo, ker je ena punca razlagala, da je slab mesec pred porodom in je dobila napotnico in pa enaka navodila kot ti, v katerih primerih naj pride v porodnišnico oz. najprej se tako moraš javiti sestri v ginekološki ambulanti, potem pa na oddelek.
Hvala za poročilo o modrčkih, si me pa spravla v smeh:)-:)- jaz bogo revše pa kar naenkrat tako št. modrca:)- saj imaš prav sam men je še vedno smešen, pa moj se heca, če mi bo taka velikost ostala tud kasneje.
Kateri Baby Phone si pa dobila? Midva se še vedno ne moreva odločit al ga bova kupla al ne.

:ribica: men si pa prav všeč z novo frizuro.

Lep snežni pozdrav Špacka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.1.2005 11:13:44   
Dolina
Dan!

Evo, jaz sm glih od zdravnika, ker se mi ta prehlad noče pozdravit in sem že mislila, da imam angino. Pa na srečo ni angina, mal počivat, kakšen lekadoal naj vzamem in če ne bo boljš do torka, nazaj, da mi še kri pregledajo. Tud vročine nimam. :bravo: Samo če se mi ta nos ne odmaši do poroda, bom bolj težko dihala. :)-:)-:)- (no, imam še 6 tednov).

Mene tud nič prej ne naroča kot do sedaj: še vedno na 4 tedne, tko, da ne vem, kaj jim je. Naslednji pregled imam 3t pred PDP. Bomo vidli, kaj bo takrat. Vem pa, da mi bo delala CTG.

Joj, snega je glih za vzorec. :)-:)- Naša :kuza: je pa čist iz sebe in se kar valja in skače in je in rije... Cel cirkus. ;)

No, midva še vedno nimava nič opreme za najino :duda:, ker sem prejšnji teden počivala, da se pozdravim, potem pa itak nazaj zbolim in spet ne bo nič. Joj, me že mal panika. Sva se pa vsaj zmenila, da kupiva tisto mladinsko posteljico, da bo za nekaj let. In da kupiva novo, ker se Robertu ne bo dalo rabljene barvat in urejat. :bravo::bravo: Pa mami mi je kupila prvi kompletek (da bo šla :duda: lepa iz porodnišnice), samo št. 50 :zmeden2: upam, da ne bomo imeli velikana in da bo lahko to oblekel za domov. A mislite, da je to premajhno za novorojenčka?

Lepo se mejte, pobožajte bušije, uživajte na snegu... :rozica::rozica:

Lp, Dolina 34t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.1.2005 21:44:10   
Mina1
No, kje se skrivate:)-:)-:)-

Danes v 36t sem imela UZ in seveda Ctg. Je Ctg skoraj razgnalo od tistih "hiroglifov" oz. drznih krivulj, ki merijo mojega:modri: - se je G kar za glavo prijel in v hecu vprašal, če bom zdržala do konca, torej do 20.2.2005;)

Moj :modri: v trebuščku je čisto podivjan, pa je G rekel, da se očitno zelo dobro počuti notri in to, da je tako zelo živahen, šteje samo v dobro.

G je naredil tudi (zadnji) UZ oz. tiste mere glavice, trebuščka in tako. Zdaj imam preglede na en teden, nekje s februarjem pa na dva dni Ctg-ja.

Drugi teden dobim še napotnico za nek center, kjer opravijo meritev oz. pregledajo, ali se obeta ponovno CR in tako.

Skratka, vse v redu, edino jaz še komaj gagam, ob mojem skoraj 3-letniku pa toliko bolj, me totalno izčrpa.

Kaj naj še rečem, da pridno odštevam, ker lahko je dan D že jutri, ali pa šele 20.2., tako da...

pa-pa in lahko noč, Mina1, 36t:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?