Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prve brce v 2.nosečnosti kasneje 17.1.2008 14:19:31
|
|
|
|
TANJA78
|
Jaz sem pri prvi nosečnosti začutila gibe tam okoli 19 tedna, pri drugi nosečnosti pa bistveno prej - okoli 16 tedna.
|
|
|
|
RE: prve brce v 2.nosečnosti kasneje 17.1.2008 14:32:59
|
|
|
|
Naja31
|
Pri meni je bilo tako, oz. v drugi nosečnosti nisem začutila nič prej. Pa sem bila full nestrpna, čakala sem brce že nekje od 15. tedna naprej, pa sem jih potem začutila v 20. oz.21 tednu, tako kot v prvi nosečnosti. Ampak zaradi tega pričakovanja in hude nestrpnosti me je samo bolj skrbelo. Tako da bi jaz rekla, da to ni pravilo,da v drugi nosečnosti začutiš prej. Laho da, lahko da ne.
|
|
|
|
RE: prve brce v 2.nosečnosti kasneje 17.1.2008 14:34:46
|
|
|
|
StBarbara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Pri meni je bilo tako, oz. v drugi nosečnosti nisem začutila nič prej. Pa sem bila full nestrpna, čakala sem brce že nekje od 15. tedna naprej, pa sem jih potem začutila v 20. oz.21 tednu, tako kot v prvi nosečnosti. Ampak zaradi tega pričakovanja in hude nestrpnosti me je samo bolj skrbelo. Tako da bi jaz rekla, da to ni pravilo,da v drugi nosečnosti začutiš prej. Laho da, lahko da ne. Pri meni je bilo isto.
|
|
RE: prve brce v 2.nosečnosti kasneje 17.1.2008 14:46:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne se s tem obremenjevati,jaz sem noseča 20 tednov in to drugič pa sicer čutim brcike ampak še čisto rahle kakšen dan pa tu pa tam katero.Tud jaz sem se že pri 16 tednih sekirala,ko še ni bilo nič,še bolj sem bla živčna,ker sem enega izgubila(dvojčka) ampak to je tak ene prej druge pa kasnej.Ker do sedaj vem,da je s tem vse ok se pa tud ne obremenjujem več s tem.
|
|
|
|
RE: prve brce v 2.nosečnosti kasneje 17.1.2008 15:57:58
|
|
|
|
anckabancka
|
Ja, jaz sem jih pri drugem čutila kasneje. Je bil tudi nasploh bolj miren otrok in manjši pri porodu.
|
|
RE: prve brce v 2.nosečnosti kasneje 19.1.2008 18:34:33
|
|
|
|
tominikapiki
|
Mene pa zanima nekaj. prvič sem noseča in čutim brce že od 17. tedna. zdaj sem v 26. tednu, pa me zanima, ali se vam je (tistim, ki ste že kdaj rodile) kakšen dan zgodilo, da se je otrok ful malo premikal? A ste se kaj sekirale zaradi tega, ali je bilo potem vse v redu? Sicer imam tudi tisti angelSound in slišim srček, samo me zanima, zakaj se kakšen dan manj premika ...
|
|
|
|
RE: prve brce v 2.nosečnosti kasneje 19.1.2008 18:35:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem obakrat v 14 tednu
|
|
|
|
RE: prve brce v 2.nosečnosti kasneje 19.1.2008 21:17:30
|
|
|
|
marjanaR
|
Ne obremenjuj se. Jaz sem jih v drugi nosečnosti začutila dober teden pozneje - v prvi v 16., v drugi pa v skoraj 18. tednu. Če si videla na UZ, pa sploh. Saj bo, ima mogoče več prostora ali pa je morda malo bolj umirjen.
|
|
|
|
RE: prve brce v 2.nosečnosti kasneje 20.1.2008 9:22:09
|
|
|
|
samantha_ce
|
Tudi jaz mislim, da se zaradi tega ne bi smele obremenjevati. Jaz sem jih v prejšnjih dveh nosečnostih začutila v 19-20 tednu, pa tudi se je večkrat zgodilo, da so bile kakšen dan čisto rahle, ali pa jih sploh ni bilo, pa je bilo kljub temu vse ok. Zdaj sem v 17.tednu in jih tudi še ne čutim. No, bomo vidli, če bo tudi v tretje enako .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?