|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obstaja še kaj boljšega kot Lopar?
17.1.2008 14:03:55   
greece
Predlani smo imeli 4 meseca starega dojenčka in smo pristali na Krku (Šilo), lani na Rabu (Lopar), torej stopnjujemo tempo. Letos pa ne vemo več kam? Je pa ta sprememba, da ne bi šli več v apartmaje, ampak v hotel. Vas izkušene počitnikarje naprošam za namige, kam z 2 leti starim otrokom? V Loparju smo bili kar zadovoljni, vendar se držimo načela, da nikoli dvakrat na isto mesto. Za letos imamo ogledano Brela in Tučepi, vendar imamo pomisleke glede plaže, ker je prodnata. Torej kakšne plaže priporočate in namig za kakšno destinacijo in hotel. Nekje se odločamo med 3 in 4 zvezdicami, več ne bi, manj pa tudi ne. Vsem na forumu želim veliko dobre izbire pri letošnjem poletnem dopustu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obstaja še kaj boljšega kot Lopar?
17.1.2008 14:28:21   
Majuska
Kaj pa Makarska? Tam imajo tudi lepe plaže... 

(odgovor članu greece)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2008 14:36:09   
greece
Sprehajalne poti, vsaj za Brelo lahko to potrdim, ker sem bil tam pred leti, so res zelo, zelo lepe, ne vem pa kako je v Makarski, glede na to da gre za večje mesto? Plaže pa so mislim da povsod zelo podobne-prodnate. Če ima kdo še kaj dodatnih informacij bo vsekakor dobrodošlo.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2008 14:37:43   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Kaj pa Makarska? Tam imajo tudi lepe plaže... 

Ja, Makarska je za dvoletnike res super izbira user posted image . Imaš droben prod na plaži, pa kar nekaj sence, pa zraven plaže še igrišča z veliko igrali.
Ampak sredi sezone pa ne bi šla tja. Je nenormalna gneča....pa tudi v Breli in Tučepih. Malo naprej od Tučepov, kakšnih 5 - 10 kilometrov pa je Živogošče. Tam pa ni take gneče, pa je tudi prodnata plaža.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2008 14:47:17   
triša
Malo naprej od Splita imaš vasico Podstrana aprtmaji, penzijončki tik ob plaži cca 10metrov. Tako da greš fino gor kaj pojest in spit, pivo pluckaš na terasi, noge namakaš v morju.
Makarska za mene odpade ker je ljudi kot sardel v konzervi julija avgusta je tam noro.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2008 14:51:07   
kofetek2010
Mi smo bili pred leti (se mi zdi, da tam nekje 1999 ali 2000) v Tučepih in sicer v tem hotelu:
http://www.potepuh.si/?n=catalog&cat=48&id=polisttucepi01 

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2008 15:02:22   
greece
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Mi smo bili pred leti (se mi zdi, da tam nekje 1999 ali 2000) v Tučepih in sicer v tem hotelu:
http://www.potepuh.si/?n=catalog&cat=48&id=polisttucepi01 

Kakšna so bili vaši vtisi o tem hotelu, na slikcah izgleda zelo lepo in kakšna je okolica?

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2008 15:10:20   
kofetek2010
Takrat, ko smo bili je bil hotel ravno dobro dokončan, v bistvu so ga tisto sezono odprli.
Meni je bil všeč, ker so velike, prostorne sobe - ne maram par m2 velikih sob kjer se ne moreš niti prav obrnit, kaj šele, da bi se otrok lahko kje igral.

Fajn mi je bilo tudi, ker je čisto blizu plaže in ko greš z malim otrokom na plažo otovornjen kot "češki" turist, ti je itak vsak korak (pre)težak.

Plaža je prodnata, tako kot po celi Makarski in voda se postopoma dviguje tako, da ni bojazni, da bi otrok kar na enkrat bil pregloboko.

Mi smo bili zadnji teden avgusta in prvi teden septembra, tako, da ni bilo več tiste gneče, vreme pa je bilo še vedno toplo.

Če se dobro spomnim smo takrat bili nazadnje na Hrvaškem na poletnem dopustu. user posted image

(odgovor članu greece)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2008 15:18:11   
greece
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Če se dobro spomnim smo takrat bili nazadnje na Hrvaškem na poletnem dopustu. user posted image

Tudi sam sem zadnja leta obiskoval grške otoke, sedaj z otrokom pa je zadeva postala bolj ziheraška in kaj več kot da počitnikujemo na hrvaškem, si še ne upamo, a vseeno malceno že pogledujemo tudi bolj južno...a kot kaže bo vsaj za letos še zmanjkalo poguma...

Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2008 15:26:34   
triša
Greece mislim da je Hrvaška v današnjem času vse prej kakor ziheraška (netrpnost in podobno).
Mi smo lani šli sta malo v Tunizijo pa je bila stara eno leto in smo se imeli super. Vožnje definitivno manj kot do Makarske ( 6 ur, Tunizija 2 uri).
Tako da glede tega ni panike ne Grčija in ne drugo.

(odgovor članu greece)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2008 15:43:48   
kofetek2010
greece - tako kot pravi triša user posted image

Sicer pa imamo mi tudi 2.letnico. user posted image
Smo bili z njo na Kosu (pri 7.mesecih), v Prištini (10.m), na smučanju v Italiji (pri 13.m), v Dubaju (17.m), na križarjenju po Sredozemlju (pri 20.m). user posted image

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.1.2008 9:23:39   
viv_
Meni se zdi ta fama o neprijaznih Hrvatih malo preveč razširjena. Ne vem no... Pa smo precej tam, ker imamo vikendico, pa še enkrat nisem naletela na kakršnokoli neprijaznost. Res ne. Je pa res, da pač v trgovini govorim hrvaško, pa v gostilnah in kafičih tudi. Sej v končni fazi tudi kelnarja in prodajalke v Londonu ne drkam s slovenščino... Mislim, da če si prijazen do njih, bodo oni tudi do tebe.

Kar se pa tiče ziheraštva z otroki se strinjam z Jano in trišo:
Mi smo bili takole:
- 6 mesecev: London
- 17 mesecev: Sicilija
- 22 mesecev: Malta
- 2,5 let + mojih 7 mesecev nosečnosti: Krf, Lefkas, Kefalonija in Zakintos z avtom
- 3,5 let + 10 mesecev: Sardinija

Manj kompliciraš, boljše je... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 12
20.1.2008 10:17:30   
Anonimen
Ja, viv, zakomplicira pa se, ce ne znas hrvasko user posted image Potem je pa na voljo le se anglescina in nemscina (to pa ziher znajo user posted image ). Mi imamo in dobre izkusnje s Hrvati in slabe. Boljse z domacini, slabse z "uradniki" (sploh turisticni delavci so nekaj boljsega)

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.1.2008 19:33:53   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Ja, viv, zakomplicira pa se, ce ne znas hrvasko user posted image

E, vidiš... Ampak nihče ne pomisli, da jim gre pa to mogoče v nos. Nam se zdi samoumevno, da razumejo slovensko. Ampak kakor ti (in še 100 drugih) ne zna hrvaško, tako tudi ni rečeno, da vsi razumejo slovensko.

In ko si spraševala o možnih destinacijah si napisala, da je pri Italiji problem jezik. A pri Hrvaški pa ni? Ampak spet tisto, saj je Hrvaška, pa vsi razumejo slovensko...

Mogoče jih pa nervira to, da Slovenci mislijo/mislimo, da smo tam doma. user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.1.2008 20:38:44   
Anonimen
Hja, Hrvata pol razumem, Italijana pa nic ne. In obratno, ker toliko sta si pa jezika podobna.

Tako kot sem jaz strokovno ugotovila, da hisa nima dostopa z avtom, imajo pa parkirisce. Ker je pisalo: dostup kolicima: NE user posted image user posted image user posted image

Ja no, ce me pa oni ne razumejo, jim pa lahko povem anglesko ali nemsko, jaz hrvasko zal ne znam, ker mi ni bilo treba in ker mi jezik ni zanimiv. Pa se tezka se mi zdi, npr. veliko bolj razumem srbsko.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?