|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč !
18.1.2005 11:56:10   
srnica
Pred 2m sem ostala brez zaposlitve, pa me zanima kako je kaj s tem ker sem kar malo zaskrbljena.
S fantom živima skupaj na istem naslovu, pomoč od delaborze bom dobivala do maja.
Kaj pa potem ?Ker kot nosečnica se bom sedaj težko zaposlila, čeprav bom poskušala.Sem pa komaj v 1m.
Ali dobim pozneje kakšno den. pomoč, ko se otrok rodi.
Živiva v kupljenem stanovanju, imava pa oba kredite in ne vem kako bo, če ne bom dobila nič zraven.
Prosim za odgovor!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoč !
18.1.2005 13:27:36   
nejcko
upravičena si do starševskega nadomestila (porodniške), ki ti bo začel teči mesec dni pred rokom, potem do paketa ali denarja ob rojstvu otroka in po rojstvu otroka še do otroškega dodatka.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoč !
18.1.2005 13:39:09   
Gina
Če imata družinske dohodke (fant avtomatično šteje zraven, tudi če ne živita skupaj, razen če imata odločbo, s katero on tebi plačuje preživnino za otroka), manjše od cca 45.000 na odraslega družinskega člana in 13.000 na otroka - se pravi, če ima fant neto manj kot 100.000,- potem ste upravičeni do socialne pomoči, ki znaša tisto razliko med fantovo plačo in 100.000,- (na mesec seveda). To seveda po otrokovem rojstvu. Sicer pa tako, kot so napisale predhodnice.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoč !
19.1.2005 0:12:04   
lol
Če nimaš zaposlitve ti porodniška začne teči od datuma poroda.Dobiš pa minimalno porodniško.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoč !
19.1.2005 10:27:15   
srnica
Koliko pa je minimalna porodniška ?

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoč !
19.1.2005 11:29:35   
lol
Zdej so dvignil cenzus tko da ne vem točno cca 45000.ker si pa še zdej zapodlena se ti tudi to šteje.vse kar je v obdobju 1 leta se šteje.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pomoč !
19.1.2005 19:11:54   
emaa
Za porodniško ti bojo vzeli povprečje zadnjih 12 plač, ki si jih delala, če si delala 12 mesecev v zadnjih 3 letih. Kolikor vem je tako. Do porodniške bo pa bolj kriza.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pomoč !
19.1.2005 19:46:21   
srnica
Delala sem že 6 let napresanoma, le sedaj sem 2m brez službe.Pa ravno sedaj:((
Do poroda se ne sekiram preveč, bojim pa se kaj bo, ko moja pikica pride na svet.S fantom pa živima skupaj pa se kljub strahu veseliva otroka.
Aha a je tistih 45 000 SIT porodniške bruto ali neto ?Ena mi je rekla, da je to bruto, kar pomeni da ven ne dobiš nič
Pa tako sva se trudila da zanosim eno leto, ko sem še delala, sedaj pa ko sem izgubila službo sploh nisem več tako razmišljala o tem.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pomoč !
20.1.2005 6:15:02   
tana 1
Hoj! Tud zdej greš lahko na bolniško, ker ti potem na zavodu za zaposlovanje miruje nadomestilo, ki ga uveljaviš po koncu porodniške. To ti je tudi finančno nabolj ugodno, bolniške je sicer malo manj kot nadomestila, pa se ti vseno splača, ker po koncu porodniške dobivaš še naprej nadomestilo. To nadomestilo se ti tudi šteje v povprečje za porodniško. Minimum porodniške je 65.000 bruto, če si bila v zadnjih treh letih zaposlena eno leto - kar pa si ti bila.Mislim pa da boš imela višjo, saj imaš tudi nadomestila na zavodu več?!
Lp:nosecka:34t

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pomoč !
20.1.2005 13:39:20   
srnica
Tana najlepša ti hvala za tako obširen odgovor, zelo si me pomirila :)

LP

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?