|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdo "organizira" družabno življ...
17.1.2008 20:59:06   
mami_miki
Midva se skupaj organizirava, kam bova šla. Sva pa večino časa skoz skupaj, cel dan celo nočuser posted image imava skupaj službo...rada ga oba žurava, rada sva družinska- v bistvu sva si v teh stvareh zelo podobna...

nima on kakega konjička zase, jaz pa tud ne- če že,,počnem to doma, on pa tud...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.1.2008 21:01:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Še tisto malo, kar se družimo s kom, za druženje poskrbim jaz. Sva oba bolj samotarske in zapečkarske sorte, ampak kadar pa dobimo obiske ali kam gremo, sem ponavadi jaz pobudnik.

tako nekako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
17.1.2008 21:32:11   
tinkatonka
Za stike s mojo žlahto in obiske pri njih jaz skrbim, oziroma dajem pobudo. Za obiske njegove žlahte pa oba enako.  Jaz namreč ful rada hodim naokoli. user posted image  Pa najbrž tud možu paše, da se še s kom drugim naklepetam, ker drugače me mora pa on poslušat. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.1.2008 21:38:54   
Miss Piggy
Zadnje čase je največji pobudnik naš starejši sine, drugače pa vsi radi gremo kam. Enkrat se en spomni, drugič spet drug...user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.1.2008 22:27:27   
1ksantipa
Imamo organizacijski odbor za družabno življenje s pravilnikom, mesečnimi in letnimi sestaniki, revizijo ...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.1.2008 22:30:14   
Anonimen
Mislim, Jančika, da imava podobne partnerje. Tudi moj je volk samotar in zapečkar, kar se tiče obiskovanja. Če gre kam po lastni ideji, gre sam do prijatelja igrat Play station user posted image  ali pa do staršev. Morda kdaj pa kdaj s sestro na kavo, potem pa se zadeva počasi zaključi. Za vse ostalo sem organizatorka jaz, pa je čisto vseeno, ali organiziram obisk pri "mojih", "njegovih" ali "skupnih". Večinoma še celo protestira, da ne bo šel in navede cel kup razlogov, zakaj ne. Če se mi ga ne da poslušati, potem ostanemo doma ali pa grem sama kam. Če mi je pa veliko do tega, da gremo nekam kot družina, potem pa toliko časa težim, da ugotovi, da je bolje, da pogoltne en enourni obisk, kakor da mene posluša še najmanj tri dni user posted image . In tudi midva sama ne hodiva pogosto ven. Ta vikend imava obletnico (4. je že, mater!) in prvič v tem času me bo gospod blagovolil peljati v kitajsko restavracijo. Vmes sem bila pa sama ali s kom drugim že 3x tam user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
17.1.2008 22:32:46   
rija
če bi čakala, da moj kaj organizira, bi bili najbolj osamljena družina v sloveniji....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.1.2008 7:32:12   
Peteršilj
ponavadi sem kar jaz tista in kot berem, pri večini smo ženske tiste. Ti moški bi doma sedeli pred tv pa šport zijali celo nedelo.

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.1.2008 9:17:50   
Grofica
ko je treba organizirat kakšno srečanje s kakšnimi prijatelji,ki imajo tudi otroke,rojstne dneve,družinske izlete,... to vedno delam jaz.
če se organizirajo fešte samo za odrasle,potem je to njegovo delo.

(odgovor članu Peteršilj)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.1.2008 17:15:46   
Pi-kica 1
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Še tisto malo, kar se družimo s kom, za druženje poskrbim jaz. Sva oba bolj samotarske in zapečkarske sorte, ampak kadar pa dobimo obiske ali kam gremo, sem ponavadi jaz pobudnik.

tako nekako.

Pri nas je tudi tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.1.2008 19:19:12   
lea23
odvisno.. kakor kdo..
tista večja družinska srečanja ( razni rojstni dnevi, obletnice, dogodki kot je krst in podobno,.. ) te stvari jst ograniziram. jst skuham, povabim, se kej zmenim če je treba, rezerviram, ..
ko greva v kino, moram tudi jst vedno dat pobudo, in medtem ko se gre tušerat mu moram vso obleko pripravit na stol ( drugač bi šel v kavbojkah )
trikrat  na mesec greva ven na večerjo.. tu sem tudi VEDNO jst pobudnik, pa še to moram izbrat primeren trenutek ko mu rečem... on se nikol ne spomni. po njegovo nebi blo nikol v življenju treba it na pico, v mcdonalds, ven na kosilo,..
kar se tiče poletnega dopusta ( morja ) in pozimi smučanja, to organizirava oba, oz. se oba skupaj odločiva.
kar se tiče pa brezveznih zabav na dolenjskem ( izhaja iz dolenjske, in tam imajo VSI njegovi oz. najini prijatelji zidanice, vinograde, vino,..... ) za tja pa vedno on vse organizira, jst moram samo oblečt tamalo in sebe in gremo. takrat pa ne smem rečt niti a, ampak se samo hitro spokat v avto. pa ne rečem da bi bila to kakšna pametna srečanja, samo brezveznarije....... ampak zanimivo, za tja mora bit pa najbolj pomemben. in mi trije vedno pridemo tja prvi, pa živimo najdlje ( midva živiva 70km stran, vsi ostali pa 10 km stran ). pa domov gremo vedno zadnji user posted image

skratka moj je bolj staromoden user posted image  se pozna da sem jst odrastla v mestu v centru ljubljane, on pa na dolenjskem med vinogradi user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.1.2008 19:31:47   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: lea23

ko greva v kino, moram tudi jst vedno dat pobudo, in medtem ko se gre tušerat mu moram vso obleko pripravit na stol trikrat  na mesec greva ven na večerjo.. tu sem tudi VEDNO jst pobudnik, po njegovo nebi blo nikol v življenju treba it na pico, v mcdonalds, ven na kosilo,..
kar se tiče pa brezveznih zabav na dolenjskem za tja pa vedno on vse organizira, jst moram samo oblečt tamalo in sebe in gremo. se pozna da sem jst odrastla v mestu v centru ljubljane, on pa na dolenjskem med vinogradi user posted image

kdaj bo ločitev user posted image . ubogi 'brezvezni dolenjček'

iz malega zraste veliko

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.1.2008 10:24:19   
tinkamiška
user posted image user posted image Jančika, sem se nasmejala, pa eneparim drugim tudiuser posted image

Pri nas je pa mogoče ravno obratno, jst sem bolj tista, ki jo je treba brcnit v rit, da se odpravimo na kak obisk, druga je z organizirjanem naših izletov v troje, za to sem v glavnem jst pobudnik, ker moj možek nikakor ne zna zorganizirat vseh dejavnosti in opravkov s prostim časom.
Sej na obiske tudi bolj redko hodimo, Jančika sej ti to vešuser posted image Pa kaj pa vem, prej ko sva bila sama je bilo res drugače, ker nama je bilo kdaj dolg čas, pa sva dvignila rit in šla, zdej pa je časa vedno premalouser posted image in potem ko ga imamo, hočemo bit skupaj in ko nam rata, je dneva že konecuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.1.2008 14:31:38   
blak
Jaz bi rekla Jančika, da imava istega moža. Kot da mojega opisuješ. Organiziram in splaniram vse: obiske, dopuste, vikende, popoldneve, druženja...VSE. Je pa takrat ful navdušen, da bi se pa sam spomnil, ni šans! Jah, takle 'mamo...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?