Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo "organizira" družabno življ... 17.1.2008 20:59:06
|
|
|
|
mami_miki
|
Midva se skupaj organizirava, kam bova šla. Sva pa večino časa skoz skupaj, cel dan celo noč imava skupaj službo...rada ga oba žurava, rada sva družinska- v bistvu sva si v teh stvareh zelo podobna... nima on kakega konjička zase, jaz pa tud ne- če že,,počnem to doma, on pa tud...
|
|
|
|
RE: Kdo "organizira" družabno življ... 17.1.2008 21:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Še tisto malo, kar se družimo s kom, za druženje poskrbim jaz. Sva oba bolj samotarske in zapečkarske sorte, ampak kadar pa dobimo obiske ali kam gremo, sem ponavadi jaz pobudnik. tako nekako.
|
|
|
|
RE: Kdo "organizira" družabno življ... 17.1.2008 21:32:11
|
|
|
|
tinkatonka
|
Za stike s mojo žlahto in obiske pri njih jaz skrbim, oziroma dajem pobudo. Za obiske njegove žlahte pa oba enako. Jaz namreč ful rada hodim naokoli. Pa najbrž tud možu paše, da se še s kom drugim naklepetam, ker drugače me mora pa on poslušat.
|
|
RE: Kdo "organizira" družabno življ... 17.1.2008 21:38:54
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Zadnje čase je največji pobudnik naš starejši sine, drugače pa vsi radi gremo kam. Enkrat se en spomni, drugič spet drug...
|
|
|
|
RE: Kdo "organizira" družabno življ... 17.1.2008 22:27:27
|
|
|
|
1ksantipa
|
Imamo organizacijski odbor za družabno življenje s pravilnikom, mesečnimi in letnimi sestaniki, revizijo ...
|
|
|
|
RE: Kdo "organizira" družabno življ... 17.1.2008 22:30:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, Jančika, da imava podobne partnerje. Tudi moj je volk samotar in zapečkar, kar se tiče obiskovanja. Če gre kam po lastni ideji, gre sam do prijatelja igrat Play station ali pa do staršev. Morda kdaj pa kdaj s sestro na kavo, potem pa se zadeva počasi zaključi. Za vse ostalo sem organizatorka jaz, pa je čisto vseeno, ali organiziram obisk pri "mojih", "njegovih" ali "skupnih". Večinoma še celo protestira, da ne bo šel in navede cel kup razlogov, zakaj ne. Če se mi ga ne da poslušati, potem ostanemo doma ali pa grem sama kam. Če mi je pa veliko do tega, da gremo nekam kot družina, potem pa toliko časa težim, da ugotovi, da je bolje, da pogoltne en enourni obisk, kakor da mene posluša še najmanj tri dni . In tudi midva sama ne hodiva pogosto ven. Ta vikend imava obletnico (4. je že, mater!) in prvič v tem času me bo gospod blagovolil peljati v kitajsko restavracijo. Vmes sem bila pa sama ali s kom drugim že 3x tam .
|
|
|
|
RE: Kdo "organizira" družabno življ... 17.1.2008 22:32:46
|
|
|
|
rija
|
če bi čakala, da moj kaj organizira, bi bili najbolj osamljena družina v sloveniji....
|
|
RE: Kdo "organizira" družabno življ... 18.1.2008 7:32:12
|
|
|
|
Peteršilj
|
ponavadi sem kar jaz tista in kot berem, pri večini smo ženske tiste. Ti moški bi doma sedeli pred tv pa šport zijali celo nedelo.
|
|
RE: Kdo "organizira" družabno življ... 18.1.2008 9:17:50
|
|
|
|
Grofica
|
ko je treba organizirat kakšno srečanje s kakšnimi prijatelji,ki imajo tudi otroke,rojstne dneve,družinske izlete,... to vedno delam jaz. če se organizirajo fešte samo za odrasle,potem je to njegovo delo.
|
|
|
|
RE: Kdo "organizira" družabno življ... 18.1.2008 17:15:46
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Še tisto malo, kar se družimo s kom, za druženje poskrbim jaz. Sva oba bolj samotarske in zapečkarske sorte, ampak kadar pa dobimo obiske ali kam gremo, sem ponavadi jaz pobudnik. tako nekako. Pri nas je tudi tako.
|
|
|
|
RE: Kdo "organizira" družabno življ... 18.1.2008 19:19:12
|
|
|
|
lea23
|
odvisno.. kakor kdo.. tista večja družinska srečanja ( razni rojstni dnevi, obletnice, dogodki kot je krst in podobno,.. ) te stvari jst ograniziram. jst skuham, povabim, se kej zmenim če je treba, rezerviram, .. ko greva v kino, moram tudi jst vedno dat pobudo, in medtem ko se gre tušerat mu moram vso obleko pripravit na stol ( drugač bi šel v kavbojkah ) trikrat na mesec greva ven na večerjo.. tu sem tudi VEDNO jst pobudnik, pa še to moram izbrat primeren trenutek ko mu rečem... on se nikol ne spomni. po njegovo nebi blo nikol v življenju treba it na pico, v mcdonalds, ven na kosilo,.. kar se tiče poletnega dopusta ( morja ) in pozimi smučanja, to organizirava oba, oz. se oba skupaj odločiva. kar se tiče pa brezveznih zabav na dolenjskem ( izhaja iz dolenjske, in tam imajo VSI njegovi oz. najini prijatelji zidanice, vinograde, vino,..... ) za tja pa vedno on vse organizira, jst moram samo oblečt tamalo in sebe in gremo. takrat pa ne smem rečt niti a, ampak se samo hitro spokat v avto. pa ne rečem da bi bila to kakšna pametna srečanja, samo brezveznarije....... ampak zanimivo, za tja mora bit pa najbolj pomemben. in mi trije vedno pridemo tja prvi, pa živimo najdlje ( midva živiva 70km stran, vsi ostali pa 10 km stran ). pa domov gremo vedno zadnji skratka moj je bolj staromoden se pozna da sem jst odrastla v mestu v centru ljubljane, on pa na dolenjskem med vinogradi
|
|
|
|
RE: Kdo "organizira" družabno življ... 23.1.2008 19:31:47
|
|
|
|
piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: lea23 ko greva v kino, moram tudi jst vedno dat pobudo, in medtem ko se gre tušerat mu moram vso obleko pripravit na stol trikrat na mesec greva ven na večerjo.. tu sem tudi VEDNO jst pobudnik, po njegovo nebi blo nikol v življenju treba it na pico, v mcdonalds, ven na kosilo,.. kar se tiče pa brezveznih zabav na dolenjskem za tja pa vedno on vse organizira, jst moram samo oblečt tamalo in sebe in gremo. se pozna da sem jst odrastla v mestu v centru ljubljane, on pa na dolenjskem med vinogradi kdaj bo ločitev . ubogi 'brezvezni dolenjček'
|
|
RE: Kdo "organizira" družabno življ... 24.1.2008 10:24:19
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jančika, sem se nasmejala, pa eneparim drugim tudi Pri nas je pa mogoče ravno obratno, jst sem bolj tista, ki jo je treba brcnit v rit, da se odpravimo na kak obisk, druga je z organizirjanem naših izletov v troje, za to sem v glavnem jst pobudnik, ker moj možek nikakor ne zna zorganizirat vseh dejavnosti in opravkov s prostim časom. Sej na obiske tudi bolj redko hodimo, Jančika sej ti to veš Pa kaj pa vem, prej ko sva bila sama je bilo res drugače, ker nama je bilo kdaj dolg čas, pa sva dvignila rit in šla, zdej pa je časa vedno premalo in potem ko ga imamo, hočemo bit skupaj in ko nam rata, je dneva že konec Tinka
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?