|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ja,kaj pa rh-
16.1.2008 20:29:23   
buča
za laparo in histero mislim..če že rofkajo tam doli,a rh negativne dobijo injekcijo al ne?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ja,kaj pa rh-
16.1.2008 21:30:16   
kristinaj
ne razumem najbolje a bom vseeno poskusila odgovoriti. jaz sem a- in sem v 27 tednu dobila injekcijo v ta zadnjo. ne boli nič. po porodu mi je niso dali, ker je tudi mala negativna.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2008 23:00:59   
ona
jaz te tudi ne prav dobro razumemuser posted image
Inekcijo za rh sem tudi jaz dobila v prvi nosečnosti tam v 7 mesecu in ravno tako v drugi nosečnosti

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2008 7:19:28   
anajmad
Ne

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2008 7:39:00   
nanaa
Ne ne dobiš, sama sem imela  SS v 11 tednu, so mi delali abrezijo in potem sem dobila inekcijo. Ko pa sem šla ha nisterskopijo pa ne. (ne dobiš inekcije)

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2008 8:55:54   
buča
aha,no 2 sta me razumeli....za nosečnost vem,da jo dobiš,mene je zanimal za laparo in histero...pa hvala...lpuser posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Koliko časa po HSG ste zanosile
Nefretiti

1 mesec (48%)

2 meseca (12%)

6 mesecev (12%)

12 mesecev (7%)

več kot 12 (20%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!