|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvni test nosečnosti
16.1.2008 16:53:24   
kalaxy
Živjo punce,

zanima me, koliko stane, če greš v laboratorij na krvni test nosečnosti?
Ali ti lahko pokaže nosečnost tudi pred izostankom menstruacije?

Hvala za pomoč.

Kalaxy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvni test nosečnosti
16.1.2008 17:07:50   
murkica
Mislim, da tam nekje kot če bi kupila CB- se pravi nekje 10 €

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2008 17:23:34   
kalaxy
Še nekaj: kako hitro pa dobiš rezultat?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2008 17:24:26   
Anonimen
V eni uri.user posted image

(odgovor članu kalaxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2008 18:21:30   
Kepica83
Ja mene tudi ti zanima. Se lahko dela to tudi v katerem koli zdravstvenem domu in ali je ta krvni test bolj zanesljiv?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2008 18:32:30   
Anonimen
Ne delajo tega v vsakem ZD. Za Gorenjsko vem, da ga opravljajo v Kranju in na Jesenicah-bolnišnica.
V Ljubljani pa na večjih mestih-klinični center, stara porodnišnica in morda še kje.Je pa to najbolj zanesljiva metoda za ugotavljanje nosečnosti.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2008 18:50:59   
Anonimen
a se lahko to dela že pred izostankom M?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2008 19:08:59   
Anonimen
Bolje počakati na zaostanek.Nima smisla delati pred zaostankom menstruacije.Naj zamuja vsaj kakšen dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2008 11:32:49   
ina82
jaz sem ga delala dva dni pred izostankomuser posted image , rezultate dobila po pol urah, dala 10eur, sem pa iz Mb in so mi ga naredili na Fontani

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2008 16:32:03   
kejt2
Ali enako velja tudi za navaden (urinski) test (npr. CB)? Namreč zanima me, če lahko preverim že pred izostankom user posted image , ali sem noseča, če obstaja sum za to?
Oziroma z drugimi besedami, koliko dni od spočetja mora miniti, da se nosečnost že pozna na testu- bodisi krvnem ali urinskem? Kateri pokaže prej, če sploh?

LP,
Kejt

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2008 22:07:36   
Dali*
mislim, da je čisto vseeno, če narediš kar CB, ker pokaže že takoj, ko je bHCG, torej nos. hormoon cca. 10, nato ti pa vsakih 48 ur narašča za x2 vse do konca 3 mesecev. Sej piše na CB škatlici, kdaj ti že pokaže, preveri. Če ne pa počakaš dan, dva in narediš. Brezveze zapravljat cajt in živce. Kar sproščeno...

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.9.2008 12:38:34   
kejt2
Sem prebrala navodila pri CB. In pravi, da lahko test narediš že 4 dni pred pričakovano user posted image , a je zanesljivost le malo pod 50% in se z vsakim dnem stopnjuje, do prvega dne pričakovane  user posted image , ko je praktično 100% (ne vem, ali je 98 ali 99%).
Sama sem teden dni pred user posted image , tako da ne vem, ali sploh ima smisel... Gre pa zato, da imam tak čuden občutek v trebuhu in križ me neznansko boli, pa želim izključit tudi to možnost.

LP,
Kejt 2

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.