Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dohodnina-komu se splača? 16.1.2008 15:34:59
|
|
|
|
piščanc
|
olajšava je v procentih, tako da splača bolj tistemu, ki zasluži več. ta tudi več dobi, ker so spet procenti
|
|
RE: Dohodnina-komu se splača? 16.1.2008 16:14:51
|
|
|
|
trnuljčica
|
Naj bi tisti ki ima več dohodkov. Najbolje da si izračunaš.
|
|
|
|
RE: Dohodnina-komu se splača? 16.1.2008 17:14:48
|
|
|
|
CeluLitka
|
A ni tako, da ni važno kdo več dobi plače? Ko sem jaz računala za lansko leto, je pri obeh izračunih prišel isti znesek. Mislim, da zdaj niso več % olajšav, ampak določeni zneski. Ne vem pa sigurno, nisem preverjala.
|
|
|
|
RE: Dohodnina-komu se splača? 16.1.2008 19:49:35
|
|
|
|
hubi
|
Nama je tudi po vseh možnih kombinacijah vedno isti znesek prišel. In na koncu sva istega tudi dobila.
|
|
|
|
RE: Dohodnina-komu se splača? 16.1.2008 20:30:11
|
|
|
|
gaya24
|
Glede olajšave je zdaj na novo!! Preberite si na spletni strani od DURS-a pod DOHODNINA! http://www.durs.gov.si/. Me je mami opozorila naj povem, če še kdo ne ve! (dela na DURS-u)
|
|
|
|
RE: Dohodnina-komu se splača? 16.1.2008 20:32:47
|
|
|
|
kofetek2010
|
Nama se bolj splača, da ju vpiše mož, ker za dva otroka plačuje preživnino in mu 4.otroci več nanesejo kot meni samo 2.
|
|
|
|
RE: Dohodnina-komu se splača? 16.1.2008 22:37:35
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: CeluLitka A ni tako, da ni važno kdo več dobi plače? Ko sem jaz računala za lansko leto, je pri obeh izračunih prišel isti znesek. Mislim, da zdaj niso več % olajšav, ampak določeni zneski. Ne vem pa sigurno, nisem preverjala. Od lani je nova lestvica - so samo 3. razredi (prej 5) in tako jih je večina v srednjem... Če sta oba v istem razredu, je vseeno, kateri uveljavlja olajšavo. Je pa res, da se bolj splača uveljavljati olajšavo tistemu, ki vzdržuje več otrok oz. kateremu splošna + druge olajšave nanesejo več (s tem, da se spremeni razred).
< Sporočilo je popravil Antilopa -- 16.1.2008 22:38:31 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?