Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje downlowdate muzko?? 16.1.2008 15:07:00
|
|
|
|
Zamima
|
limewire pro
|
|
RE: kje downlowdate muzko?? 16.1.2008 15:14:03
|
|
|
|
sandra85
|
limewirePRO
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: kje downlowdate muzko?? 16.1.2008 15:16:14
|
|
|
|
Netopirčy81
|
iMesh
|
|
|
|
RE: kje downlowdate muzko?? 16.1.2008 15:19:29
|
|
|
|
Spark
|
Ker sem jaz totalni anitalent za vso to tehniko, mi prosim povejte, pa ne se zgražat , kje najdem to čudo limewire pro, iMesh,... Kako to inštaliram, itd. To nama vse ureja možek. Ko mu rečem, da naj mi pokaže, reče da bo drugič in potem mi to vse sam zrihta. Meni gre pa na živce že, da si sama nič ne znam zrihtati.
|
|
|
|
RE: kje downlowdate muzko?? 16.1.2008 15:19:30
|
|
|
|
Anonimen
|
mula
|
|
|
|
RE: kje downlowdate muzko?? 16.1.2008 15:26:01
|
|
|
|
blue sky
|
eMule, Torrentspy
|
|
|
|
RE: kje downlowdate muzko?? 16.1.2008 15:32:29
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spark Ker sem jaz totalni anitalent za vso to tehniko, mi prosim povejte, pa ne se zgražat , kje najdem to čudo limewire pro, iMesh,... Kako to inštaliram, itd. To nama vse ureja možek. Ko mu rečem, da naj mi pokaže, reče da bo drugič in potem mi to vse sam zrihta. Meni gre pa na živce že, da si sama nič ne znam zrihtati. To mene tudi zanima ker jaz drugače uporabljam bratov blink pa partis ampak tam moraš nazaj ponujati, je tukaj enako?
|
|
|
|
RE: kje downlowdate muzko?? 16.1.2008 19:17:37
|
|
|
|
Netopirčy81
|
V iskalnik vtipkaj željen program (npr. iMesh, Kazaa,...) in ti bo vrgu ven strani, kjer ga lahko zastonj naložiš na PC. Nato ga inštaliraš in začneš loadat musko
|
|
|
|
RE: kje downlowdate muzko?? 16.1.2008 19:20:56
|
|
|
|
maja24
|
Partis-je zakon pa še slovenski je
|
|
|
|
RE: kje downlowdate muzko?? 16.1.2008 20:34:05
|
|
|
|
gaya24
|
Moj blink
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.