|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Svinjsko meso
16.1.2008 9:07:38   
tančica
Kdaj ste jim ga prvič dale, res po 1. letu? Razmišljam če mu lahko dam ko pripravim recimo makaronflajš iz mešanega mletega mesa?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Svinjsko meso
16.1.2008 9:15:23   
blue sky
Moj mali je star 11 mesecev in še ni jedel svinjskega mesa in ga še nekaj časa ne bo. Kaj pa vem, svinjsko meso je zelo mastno in vsebuje holesterol, tako da ne bomo hiteli.

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2008 9:19:46   
melanija
Pri nas je bilo tako, da hčerke (imam 2) nikoli niso hotele jesti tistega, kar sem jima skuhala posebej zanje (kar naj bi bilo primerno starosti in s tistimi standardnimi priporočili).

Vedno pa so pojedle vse kar smo skuhali za odrasle, brez problema. Tako da so moje jedle vse že pred enim letom starosti  -  tudi svinjsko meso. Izogbala sem se edino meda, arašidov in mleka do enega leta, drugo pa smo jedli vse, kar so hotele seveda.

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2008 11:05:47   
*erika*
seveda da lahko,pri nam je jedu meso pri 11 mescih.po malo probas da vidis kako ga bo sprejel

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2008 11:12:21   
hariba
Jaz nisem dajala pred enim letom. Je alergeno in težko prebavljivo, no zaradi holesterola mene ne skrbi, saj ga ne bo pojedel 1 kg.

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2008 13:16:21   
Anonimen
Če je mešan z govejim, najbrž lahko malo, bolj poredko sicer. Naša (11 m) ga še ni jedla drugače.

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2008 16:47:28   
Naja30
Moja je stara 13m in ga samega še ne je. Ga je pa jedla npr. z makaroni - mešano meso ali pa sarmi. To so zelo male količine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2008 12:19:00   
Lantea
Kolikor berem, bom verjetno deležna kakšne graje. Ampak, naša mala je stara skor 8m in ji ga že dajem. To so res zelo majhne količine. Pri 7m sva bile v posvetovalnici in mi je zdravnica rekla, da ima mal nizko železo in da ji naj kuham juhice in da naj tudi meso poje. Pa sm jo vprašala, katero meso pa lahko sploh je pri tej starosti, pa mi je rekla,da pravzaprav vse. Mnenja so zelo različna.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2008 20:26:11   
K_a_t_i
10m - mleto, mešano z govedino v mesni piti, musaki, lazanji.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2008 22:01:15   
Anonimen
Ja, nekaj pa ga je že pojedla pred 1 letom starosti.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2008 8:55:24   
katra55
Jaz ji ga bom dala po enem letu ali pa še kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.1.2008 9:05:49   
tančica
Sem mu ga dala, kot flajšmeso pa ga je ful rad pojedu brez kakršnih koli posledic. Tako da mešanega mu boš še dajala, samo svinjskega pa še ne.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?