|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMOČ - ali katera ve kaj bi to bilo?
15.1.2008 20:35:03   
metuLJchy
Ker več ljudi več se obračam na vas. Namreč danes se mi je zgodila zoprna reč, ki ne vem od česa in kaj bi lahko bila. Prvič se mi je to zgodilo v soboto in po cca. 2 urah minilo. Namreč v nogah (kolena, stegna) sem čutila čudne mravljince in nenavadno vročino. Pogledam noge, čisto rdeče in takšne kot bi me koprive opekle. Najbolj okrog žil in tudi na gležnjih. Stvar me je kar malo prestrašila, saj verjetno ni nič groznega ampak zoprno je pa vseeno. In človek rad ve kaj se dogaja. Pomislila sem najprej na alergijo, ampak danes sem zaradi viroze tako malo jedla da je skoraj nemogoče... Se je kateri kdaj zgodilo kaj podobnega?

Hvala...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMOČ - ali katera ve kaj bi to bilo?
15.1.2008 20:38:00   
Anonimen
Ojoj, ne, meni se ni. Tole me tako na dr. Hausa spominja.

Upam, metuljči, da ni nič hudega in da bo katera imela kakšno podobno stvar.

(odgovor članu metuLJchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2008 20:54:16   
sončnica13
Na žalost ti tud jaz ne znam pomagat,.... najbolje, da se greš dr. pokazat.Pa držim pesti, da ni nič hujšega!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2008 21:11:27   
metuLJchy
Hvala vseeno, problem je ker se pojavi (danes zvečer, v soboto isto), in preden bi sploh uspela do dr. izgine...v cca. 1-2 urah se pojavi in izgine

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2008 22:29:18   
mala maja
mogoče šen?

Vsekakor pojdi do zdravnika in vsaj povej za težavo, tudi če se ne vidi.
moja kolegica je imela podobne težave. Najprej je imela samo fleke po nogah(je mislila na alergijo) potlej je dobila mravljine in na koncu jo je začela noga tako boleti, da tudi vstati ni mogla.(amapk vse to samo na ternutke, včasih je bilo bolje včasih slabše)
Je šla do zravnika in ji je potrdil išias.user posted image  (mravlinci in bolečine)Je bila skoraj cel mesec na bolniški, pa še fizioterapijo je imela potlej. Za koprivnico pa ji je rekel da je začetek šena.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2008 22:41:32   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy

Hvala vseeno, problem je ker se pojavi (danes zvečer, v soboto isto), in preden bi sploh uspela do dr. izgine...v cca. 1-2 urah se pojavi in izgine

Tudi jaz ne vem, kaj bi to bilo. Lahko pa narediš tako, kot sem jaz. Ko so se mi pojavili eni čudni izpuščaji, sem enostavno naredila nekaj posnetkov in potem nesla zdravnici kar aparat in ji tam pokazala, kako je to izgledalo. Je bila izredno zadovoljna, da sem se tega domislila, meni pa na začetku malce nerodno, da ji kar z aparatom tam strašim. Ampak sva ugotovili, da je šlo za alergijo!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2008 9:34:31   
metuLJchy
mala maja, to se sliši zelo podobno. Bom upoštevala nasvet od Jessy in naslednjič (upam sicer da ne bo treba) naredila fotko. Sem se kar malo ustrašila in tudi jaz najprej na alergijo pomislila, samo ko se mi je treh dneh pojavilo 2x, sem si rekla ups, saj jem iste stvari kot vedno...mala maja kako pa tvoja kolegica zdravi zadevo, ima zdravila, terapije?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2008 11:38:23   
Carovnica Mica
To je imala zadnjič moja hčerka,diagnoza je bila virusna alergija(tako kot gripa in angina le da so samo izpuščaji).Ponavljalo se je en teden pa je bilo mimo,dobili pa smo fenistil gel za mazanje,ker se je spraskala tudi do krviuser posted image .Zdaj je vredu,aja stara je pa 6 let.V minutki je bla taka kot bi jo med koprive postavil-po celem telesu,pol smo pa namazli in je počasi izginilo-vsaj ublažili smo srbenje.

Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2008 14:26:07   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy
mala maja kako pa tvoja kolegica zdravi zadevo, ima zdravila, terapije?

za išijas hodi na terapije in ima kar velike probleme. Mislim pa da ima celo neke tablete proti vnetju in bolečinam. Jo bom vpršala.
Za šen je pa pač takrat dobila neke obhladke pa AB. Sedaj je dobro, samo baje se full rado to pojavi nazaj. No vsaj moji tašči se tudi.
Ona (taščauser posted image ) ima pa tako šen. Noga jo začne boleti, dobi hude bolečine in čist fleasto ima nogo.
tko da je čisto možno da gre za kakšen šen in s tem se ni za igratuser posted image user posted image  Ker bolj odlašaš z zdravljenjem huje je.

A ste bili zadnje čase kaj v toplicah ali pa na bazenu(savni)? Baje je to virus, ki se ga zelo rado dobi v bazenih. No vsaj tako so meni povedali, kaj je pa res pa nimam pojmauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
16.1.2008 22:35:54   
metuLJchy
Danes se mi je spet pojavil flekec, na roki. Resda majhen in le za kakšnih 10 min. a vseeno... Sva pa bila z mojim 2 tedna nazaj v bazenu in savni - zdaj srčno upam da ni to šen, ker sem glih zaključila z zdravljenjem hormončkov ki so mi nagajali, pa se mi ne da spet z zdravjem zezat. Glede na današnjo ponovitev bom verjetno v zelo kratkem šla do zdravnika. Punce hvala za nasvete!

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?