|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in zobni aparat
15.1.2008 15:29:13   
ANIME
Pozdravljene!

Zanima me, če se je priporočljivo naročit za fiksni aparat (morala bi ga nosit 2 leti), čeprav planiraš user posted image .

Slišala sem namreč, da se lahko v nosečnosti zelo pokvari stanje zob (več lukenj, izpadajo ....), zato me skrbi, da ne bi z aparatom samo še poslabšala zadeve.

Hvala za mnenja in odgovore.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost in zobni aparat
15.1.2008 17:50:45   
nynna
Živjo! Jest mam iste plane kakor ti. Noseča že, na aparat pa tudi že naročena. ortodontka je rekla da ni panike. Nekje sem pa brala da je v nosečnosti celo lažje poravnat zobe ker so tkiva bolj mehka. Ne vem pa če je res.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2008 18:56:52   
jerikou
moja prijateljica je tudi dobila fiksni aparat ravno ko je zanosila imela ga je celo nosečnost (pa še ga ima) in nobenih težav ni imela. če ne druzga pojdi na posvet ortodontu, ti bo že znal svetovat.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2008 19:53:52   
ANIME
Hvala za odgovore.
Samo zato sem se hotela pozanimat, ker grem samoplačniško in se bojim, da bi mogoče rad vodo malo na svoj mlin speljal ...

Ne bi pa rada, da bi imela kakšne posledice.

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2008 20:19:26   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: ANIME

Hvala za odgovore.
Samo zato sem se hotela pozanimat, ker grem samoplačniško in se bojim, da bi mogoče rad vodo malo na svoj mlin speljal ...

Ne bi pa rada, da bi imela kakšne posledice.

Kolikšna je cena, če greš samoplačniško? Je še vedno astronomska?

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2008 20:26:18   
ANIME
meni so naračunali za zgornje in spodnje (2 leti zdravljenja) 4.200 €.
Ampak naj bi bilo to komplet ... upam.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2008 20:26:39   
vaney
meni so zobni aparat odsvetovali (sem šla tudi samoplačniško) in smo se zmenili, da pridem nazaj, ko bo user posted image  star nekaj mesecev, da bo potem vse skupaj lažje izvedljivo. mene bo prišel okrog 3500€. drago kot hudič.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2008 20:53:05   
J.L.
Res nabijejo cene, da se ti zvrti. Bi lahko bilo ceneje. 

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2008 21:09:36   
Pia77
Če imaš fiksni aparat, moraš še malo bolj pazit na higieno, zlasti pa zelo utrjevat dlesni, ki so v nosečnosti zaradi hormonov že tako precej občutljive.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2008 22:30:52   
Skabi
Jaz sem imela fiksen aparat že kako leto, ko sem zanosila. Kot je napisala Pia, še bolj moraš paziti na higieno.
Meni je ortodont tudi rekel največ dve leti, potem se je to raztegnilo na 3 in pol. Cena za fiksni zgornji in snemljivi spodnji in vse konrtole pa je bila okrog 200.000 sit. Zvezdice niso bile prozorne, ker so pred 5 leti to šele začeli delati.

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ime za punčko
Brenčačka

Katero ime vam je bolj všeč?

Maja (52%)

Gaja (48%)

Število vseh glasov: 517

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!