Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečnost in zobni aparat 15.1.2008 17:50:45
|
|
|
|
nynna
|
Živjo! Jest mam iste plane kakor ti. Noseča že, na aparat pa tudi že naročena. ortodontka je rekla da ni panike. Nekje sem pa brala da je v nosečnosti celo lažje poravnat zobe ker so tkiva bolj mehka. Ne vem pa če je res.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in zobni aparat 15.1.2008 18:56:52
|
|
|
|
jerikou
|
moja prijateljica je tudi dobila fiksni aparat ravno ko je zanosila imela ga je celo nosečnost (pa še ga ima) in nobenih težav ni imela. če ne druzga pojdi na posvet ortodontu, ti bo že znal svetovat.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in zobni aparat 15.1.2008 19:53:52
|
|
|
|
ANIME
|
Hvala za odgovore. Samo zato sem se hotela pozanimat, ker grem samoplačniško in se bojim, da bi mogoče rad vodo malo na svoj mlin speljal ... Ne bi pa rada, da bi imela kakšne posledice.
|
|
RE: Nosečnost in zobni aparat 15.1.2008 20:19:26
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ANIME Hvala za odgovore. Samo zato sem se hotela pozanimat, ker grem samoplačniško in se bojim, da bi mogoče rad vodo malo na svoj mlin speljal ... Ne bi pa rada, da bi imela kakšne posledice. Kolikšna je cena, če greš samoplačniško? Je še vedno astronomska?
|
|
|
|
RE: Nosečnost in zobni aparat 15.1.2008 20:26:18
|
|
|
|
ANIME
|
meni so naračunali za zgornje in spodnje (2 leti zdravljenja) 4.200 €. Ampak naj bi bilo to komplet ... upam.
|
|
RE: Nosečnost in zobni aparat 15.1.2008 20:26:39
|
|
|
|
vaney
|
meni so zobni aparat odsvetovali (sem šla tudi samoplačniško) in smo se zmenili, da pridem nazaj, ko bo star nekaj mesecev, da bo potem vse skupaj lažje izvedljivo. mene bo prišel okrog 3500€. drago kot hudič.
|
|
RE: Nosečnost in zobni aparat 15.1.2008 20:53:05
|
|
|
|
J.L.
|
Res nabijejo cene, da se ti zvrti. Bi lahko bilo ceneje.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in zobni aparat 15.1.2008 21:09:36
|
|
|
|
Pia77
|
Če imaš fiksni aparat, moraš še malo bolj pazit na higieno, zlasti pa zelo utrjevat dlesni, ki so v nosečnosti zaradi hormonov že tako precej občutljive.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Ime za punčkoBrenčačkaKatero ime vam je bolj všeč?Maja (
52%)
Gaja (
48%)
Število vseh glasov: 517Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!