Barči78
|
jjasna - ne bom ti rekla, da se ne sekirat, ker vem, da je to v praksi težko izvedljivo, vsaj pri meni ne gre. In sicer, če se spomniš našega Žana, mu pa mleko ni in ni šlo, redil se je slabo, zamenjala sem 10 mlečnih formul, ne in ne, potem sem našla eno, ki jo je vsaj za silo pil. GH pri Žanu, poje od 4 - 5 obrokov GH, pa to vedno po 2 dl ali več, se pravi, kar veliko, kako se pa redi , no ima celih 8600g (r. 3780g), teža ne gre nikamor. Problema z GH nimamo z Žanom, imamo ga pa z njegovo sestrico. Ona je pripravljena čez dan pojesti npr. včeraj - par žlic čokolina, pol banane, pol mandarine, mal ananasa in potem bi ona zaključila, zvečer sem jo potem pripravila, da je pojedla še malo hrenovke. Kakšno kosilo, kaj pa je to mami, pa bo maja stara 3 leta. Njen jedilnik - makaroni, jajca, goveja juha, hrenovka, pa mandarine, ananas, zelenjavno ji moram čist zmiksat, pa makarone notri zakuhat, pol še gre, meso čist namiksat, da ga ne vidi, mah nič, mučno, res. Tko, da te razumem. Če ti je v tolažbo, je naša rada jedla, ko je bila stara 10 mesecev, tko da Jure začni jesti.