|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bhcg
15.1.2008 14:45:48   
sunny24
Pozdravljene!
Meni so v bolnici v soboto vzeli kri (bla sem tam zaradi rjavega izcedka) in danes so domov prišli izvidi. Vrednost HCG je 475,4. A mogoče katera ve, kaj to pomeni, ker mene so v bolnici kar odslovili?

Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bhcg
15.1.2008 14:48:05   
Anonimen
Pozdravljena.

Beta HCG je hormon nosečnosti, mislim, da je normalna vrednost do 20, ti ga imaš veliko več, torej moje mnenje je, da si noseča.

aspirinčica

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2008 15:03:53   
mala pikica
Se strinjam z aspirinčico, vrednost je toliko visoka, da bi tudi jaz rekla, da si skoraj zagotovo noseča. Upam, da si tudi vesela.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2008 15:04:13   
lindy
Noseča sigurno si, vendar ti morjo ta hormon spet vzet čez 2 dni in če le ta narašča nosečnost pteka nrmalno, če pa vrednost pada pa je to spontani splav, želim ti veliko sreče...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2008 15:11:24   
sunny24
Noseča sem, je 6 testov tako pokazalouser posted image user posted image user posted image
Sam na UZ se še nič ne vidi (prvi dan zadnje M je 1.12.07, zanosila sem nekje od 24.12. dalje, imam rjav izcedek že 10 dni-še preden sem naredila prvi test), pa me zanima, če je vrednost OK al je prenizka,

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2008 15:13:54   
lindy
Ja vrednost je čist ok., sam tko kot pravim ti morjo še enkrat vzet kri, da bojo vidli kaj se s hormonom dogaja, al pa čez kakšen teden na uz!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2008 15:14:36   
bastian111
Čestitam,želim ti zdravo predovsem pa mirno nosečnost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2008 15:18:46   
sunny24
Pregled  mam če 14 dni, pa mi bojo takrat vse pogledali. Sej bi šla samoplačniško dat kri, sam sem na bolovajnu pa nočem okoli hodit!!!

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2008 16:01:50   
rokapi
Pregled mam če 14 dni, pa mi bojo takrat vse pogledali. Sej bi šla samoplačniško dat kri, sam sem na bolovajnu pa nočem okoli hodit!!!

Jaz sem šl na začetku 3 x dat kri samoplačniško v Adrialab na Parmovo, čeprav sem bila na bolniški. Tako sem bila ziher da nosečnost napreduje in da je vse ok.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2008 16:45:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Noseča sem, je 6 testov tako pokazalouser posted image user posted image user posted image
Sam na UZ se še nič ne vidi (prvi dan zadnje M je 1.12.07, zanosila sem nekje od 24.12. dalje, imam rjav izcedek že 10 dni-še preden sem naredila prvi test), pa me zanima, če je vrednost OK al je prenizka,

moja M je bila zadnja 7.12. pa so mi tudi vzeli kri in sem imela 1980 v petem tednu, tako da nocem nic strasit, ampak meni se to zdi malo.

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2008 21:02:36   
Pia77
Lahko si pa kasneje zanosila. Jaz bi na tvojem mestu počakala teh 14 dni do kontrole; itak ne moreš kaj naredit, namesto samoplačniškega določanja bHCG pa si kaj lepega kupi... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.1.2008 22:43:29   
24julij
cestitke suny to je ze vrednost ki pove da si noseca,te vrednosti so razlicne odvisno od dobe kolko si noseca,dlje si vecja je vrdnost jaz sem namrec imela 5756 in so mi rekli da sem ze ful noseca,no bila sem 6 tednov nekaj takega

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?