Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2005 20:21:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
barva kakca ali driske?! 17.1.2005 21:21:57
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Naš sonček je kakav travnato (ali kot špinača) zeleno,ko je imela močnejše krče. :muca:
|
|
|
|
barva kakca ali driske?! 17.1.2005 23:49:19
|
|
|
|
lol
|
moj mali je kakal temno zeleno ko sem jedla jajca.
|
|
|
|
barva kakca ali driske?! 18.1.2005 10:28:45
|
|
|
|
mala pika
|
Ja, mi smo skoraj diplomirali od teh kakcev.Lahko povem iz izkušenj - mali je dojen, da so kakci sledeči: rumen - oker, mogoče tudi nekaj sirotke oz. belih kepic - normalen kakec. Zelen, dokaj gost kakec, razmetan po plenički, tudi z belimi grudicami - matral so ga vetrovi, napenjanje, krči - normalen kakec zelen, tekoč,nerazpršen in tudi z belimi grudicami - driska. Trenutno jo ima spet, ker imava antibiotike - reakcija. Tako da je spet previjanje enkrat na uro. Ma, se bomo spufali na račun plenic.:) Upam da sem kaj pomagala! LP Pika :metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?