|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SPANČKANJE V LEŽALNIKU
15.1.2008 11:34:31   
ursy78
lep pozdrav.naš 3.5 star sinček,ful velikokrat zaspi v ležalniku,vendar ko pa ga nesem v posteljico,je spanja konec(čez dan).zdej pa sploh ne vem a naj ga kar pustim spati v njem a naj ga rajši dam v posteljo.sej me samo to muči,da nebo kaj  narobe ke je v takem položaju.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SPANČKANJE V LEŽALNIKU
15.1.2008 11:36:39   
bačko
Jaz sem našo pustila v ležalniku da je spala.V pojsteljici  spi samo ponoči.Pomoje ne more biti nič narobe!user posted image

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2008 11:41:01   
urskas
mi smo imeli takšen ležalnik, ki je bil skoraj vodoraven in je mala veliko spala v njem (dnevno spanje), res pa je , da so bili njeni spančki dolgi le 30 do 45 minut.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2008 12:04:08   
katra55
Jaz sem jo tudi kar pustila da je spala v ležalniku.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2008 12:05:20   
Bonnie_RR
Naš je tud velikokrat spal v ležalniku. Kasneje je čez dan prav spal v njem (si ga dal noter, se je pokril s pleničko in zaspal), tako se je nanj navadil. Je bil pa drugače večino časa na tleh, zato se s tem nisem toliko obremenjevala.

Lp 

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2008 12:41:00   
Klarita
Jaz ga pustim spat v ležalniku, čeprav tam zelo redko zaspi.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2008 13:06:42   
jessy@
Tudi jaz sem jo pustila spat v ležalniku. Prej sem jo imela vedno v dnevni sobi, ali na kavču, ali ležalniku. Zdaj 11,5 m pa spi v sobi v posteljici.
lp

28.1.2007 se je rodila naša princeska Lia.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2008 13:36:13   
melani99
moja je stara 4 mesece in jo od vsega začetka puščam spati v ležalniku- čez dan, ker če jo prestavim v posteljico, je tudi takoj konec spanja. Mislim, da ne more biti nič narobe, če le ni v preveč pokončnem položaju.

(odgovor članu jessy@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2008 14:46:12   
Padme
Naš Jaka je od začetka čez dan spal v ležalniku (imamo takega, ki gre v popolnoma vodoraven položaj) ali v košari vozička. Pri 4 mesecu sem ga navadila, da je po kosilu začel spati v svoji posteljici, če pa potrebuje še kakšen krajši 30 minuten spanec tekom dneva (npr. dopoldne, če ne greva ven), ga pa še vedno dam v ležalnik pa je star 7,5 meseca. 

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2008 15:11:16   
Anonimen
Tudi jaz sem našega kar pustila spati v ležalniku.

(odgovor članu Padme)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2008 15:58:55   
blue sky
Moj pikec je tudi večkrat zaspančkal v ležalniku (podnevi).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.1.2008 19:21:50   
afroodita
Živijo mam preblemček naša žabica se ponoči odkriva in me zanima kako je z žakelčki ali naj imajo dolge rukave ali odrezane in ali se bo navadla ali bom mela problede s temuser posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.1.2008 19:23:45   
afroodita
Joj narobe prebrala brez učal mislila sm da piše spančkanje vžakeljčhu potem sm vidla da piše v ležalniku  se opravičujem user posted image user posted image

(odgovor članu afroodita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.1.2008 14:23:53   
jaša2
jaz sem jo ud pustla v ležalniku. sicer ni čist raven, je pa čist malo naklona in mislim, da nima kaj bit.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.1.2008 21:24:41   
kristinaj
kadar je naša zaspala v ležalniku, sem ga postavila v vodoraven položaj oz. najnižji in jo pustila tam spati. škodilo mu ne bo, ne pa pretiravat, da ga imaš večino časa notri. jaz sem naši pri 3m na tleh naredila kotiček in tam je preživela večino časa.

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.1.2008 22:36:39   
ALJA75
isto kot večina, spustimo v vodoravni položaj in pustimo, da spi

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.1.2008 9:53:23   
Suzy.
Do nekje tretjega meseca je čez dan vedno spal v ležalniku, da se je lepo navadil kaj je spanje podnevi in kaj ponoči. Ampak vedno v vodoravnem položaju, nikoli dvignjen. Potem sem ga začela dajat spat tudi podnevi v posteljico. Ampak ne prestavljat šele, ko zaspi. V posteljo ga dam, ko postane zaspan in potem tam sam zaspi.

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.1.2008 13:43:45   
afroodita
Moja pikica se pa zelo hitro naveliča ležlnika

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?