Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Posoda kruhomata - čiščenje 15.1.2008 9:59:42
|
|
|
|
špelin@
|
Kruhomat imam že kar nekaj časa in ga vsakodnevno pridno uporabljamo V bistvu ne vem, od kod, ampak nekje sem pobrala, da se teflonska posoda kruhomata ne sme prati v pomivalnem stroju Torej jo jaz lepo vsakič čistim na roke In potemtakem vsaj od zunaj ni brezmadežna - si ne upam pretiravati zaradi tesnil. No, pred kakšnim tednom je bil naš kruhomat na servisu (crknil je jermen - še v garanciji) in posoda je prišla nazaj zdrgnjena v nulo - od zunaj in od znotraj. Je pa zagotovo naša, ker jo prepoznam po manjši "buli", ki jo je dobila ob padcu s pulta Nekako ne izgleda, da bi jo nekdo ročno drgnil, razen, če bi v zunanji kotičkih uporabil mini pilico za nohte ali zobotrebec, zavit v "šmirgl" papir - me je sram vprašati na servis, če jo je fliknil v pomivalca, zato sprašujem vas: se sme posoda kruhomata prati v pomivalnem stroju?? Hvala za pomoč
|
|
|
|
RE: Posoda kruhomata - čiščenje 15.1.2008 11:15:36
|
|
|
|
Majuska
|
Midva sva jo enkrat fliknila kar v pomivalca, pa je bilo vse ok ... jaz bi na tvojem mestu vseeno kar vprašala na servisu, kako so jo sčistili, zgubiti ne moreš nič.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2008 12:44:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Posoda kruhomata - čiščenje 15.1.2008 12:48:00
|
|
|
|
mlavla
|
tudi mi jo peremo v pomivalcu..pa je zaenkrat še čist vredu
|
|
RE: Posoda kruhomata - čiščenje 15.1.2008 12:49:37
|
|
|
|
qwasy
|
Jaz jo pomivam na roke, kot piše v navodilih. Pa je vseeno mičkeno odrgnjena sem in tja .
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?