|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet rjav izcedek :((
15.1.2008 9:58:23   
maja24
Prejšni tedn sm ga mela tri dni in potlej je blo vse OK (z bebico je blo tut OK),in dones kokr zanalš pa spet,kva nej nardim glede nato da mi je G rekla da mi ni treba za vsak tak izcedek k nej letet,nej še to povem da sem v 14t-15t,a se je še kiri to dogajalo v tem času nosečnosti.
Ma za popuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet rjav izcedek :((
15.1.2008 10:18:58   
maja80
Jaz ko sem imela v 6 ali 7 rednu rjavi izcedek sem šla na pregled in je bilo z user posted image  vse ok, ter G. mi je dala tablete Dabroston, ki sem jih jemala do 13. tedna. Zakaj se je pri tebi zopet pojavil izcedek ne vem. Lahko da ni nič narobe, ampak jaz bi vseeno  šla na pregled. Pri teh izcedkih nikoli ne veš na čem si. Samo živčen si in razmišljaš najslabše.

papa

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2008 10:39:36   
Naja30
Jaz bi tudi vseeno šla na pregled. Naj reče G kar hoče, gre se za tvojega otroka in pomembno je, da si ti mirna, ko vidiš, da je vse ok.

(odgovor članu maja80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2008 10:42:19   
*mancaG*
ti kr pjd k g!če bi blo pa kej narobe ka bo pa pol rekla tvoja g??upam da nebo!nj ti reče kr hoče, zate in tvojo bebiko se gre-vstrajaj pri svoji odločitvi!
sj bo!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2008 10:45:46   
bastian111
Kar pojdi ik G.Zato je ona tam!Imela pa sem izcedek v 6t in dobila Dabroston ,ki ga še zdaj jemljem tri krat dnevno!

(odgovor članu *mancaG*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
15.1.2008 10:59:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2008 11:10:28   
maja24
OJ Rebeca a maš še vedno težave z izcedkom,men se je prejšn tedn pojavu pa je blo pol čez tri dni vse OK zej pa spet pregled mam pa šele 14.2 morm od 12h pa do 13 poklicat G tko mi je rekla sestra.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2008 11:23:04   
aleksandra silvija
Pozdravljene nosečke.

Berem, da imate težave z rjavim izcedkom.user posted image

Enako je pri meni. Trenutno sem v 18 tednu, izcedek pa se mi pojavlja od 5. tedna. Do 6. tedna je bil izcedek izgleda iz nožnice!!!, imam zelo občutljivo, ker sem imela ob 1. porodu hude raztrganine nožnice in sem komaj preživela zaradi krvavitev.

V 16. t. pa se mi je pojavila močna krvavitev, porabila sem tudi 10 podlog na dan nekako 2 dni. Bila sem v bolnici, odkrili so mi precej velik hematom.user posted image

Ampak pomagati nimajo kaj. Počivam lahko v bolnici--brez terapije ali pa doma. In itakje bolje, če sem doma.

G mi je povedala, da lahko samo čakam kaj bo. Bo prišlo do SS ali kasneje do prezgodnjega poroda(po24. tednu) ali pa bom donosila normalno.

Včasdih sem se prestrašila vseh teh rjavih izcedkov in tudi seveda manjše količine sveže krvi.

Sedaj sem vesela, če je krvi --recimo bordo do rjave barve za 2 vložka na dan. Zase vem, da nima smisla hodit h G za vsako krvavitev---bi bila skoz tamuser posted image .

Ali greste zaradi krvavitev h G je odvisno tudi od tega, zakaj krvavite. Če imate diagnozo.

aja. V 1. in 2.user posted image  sem imela tudi kar precej težav z rjavimi izcedki, ki pa jim nihče ni našel pametnega vzroka. Nikoli pa ni prišlo do obilnejše sveže krvaitve. Pa sem oakrat donosila in rodila 2 zdravauser posted image .

Sedaj si samo želim, da bi se mi pojavljali izcedki, kot v preteklih user posted image . Zase vem, da niti blizu G ne bi šla.

Pa srečno vsem!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2008 11:37:21   
aleksandra silvija
Še nekaj.
Kaj pa če si kupite Angel Sound?
Tako lahko spremljate, če je zuser posted image  vse o.k.?

Lp

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2008 14:23:20   
Anonimen
Js pa sem drugačnega mnenja. Ker imam za sabo že dve slabi izkušnji z rjavimi izcedki, bi zagotovo šla do G, pa tudi če sem vsak teden tam, saj se gre za mojega bebija.

Saj pravim, tako js razmišljam, ker imam za sabo že dva ss.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2008 15:06:31   
aleksandra silvija
Saj načeloma ni nič narobe, če greš do G. Ampak resnica je, da tudi zdravniki ne morejo narediti kaj dosti, da preprečijo SS. Žal.

Kvečjemu če gre za šibkost materničnega vratu ali kaj podobnega.
Sama sem bila v bolnici zaradi izcedkov in krvavitev v vseh 3-ehuser posted image user posted image , pa razen tega, da so na Uz pogledali, če je z otročkom vse o.k. in seveda gin. pregled--niso naredili nič!!!!!!!

Samo tam sem ležala.  Dr. Pušenjak pravi, da še Dabroston v začetku nosečnosti pomaga samo kakemu 1% nosečnic.

Seveda pa te nihče ne pogleda čudno, če se vračaš na preglede zaradi izcedkov.
Pa držim pessti, da bi bilo teh težav čim manj ali najbolje NIČ!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?