|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj kravje mleko?
17.1.2005 15:31:16   
bini
Ker je ravno debata o tem, pa mene sedaj zanima kdaj ste nehale dajati otrokom prilagojeno mleko in ste prešle na kravje oz. alpsko mleko? Po nekaterih podatkih naj bi počakali do enega leta, nekje pa sem zasledila, da priporočajo da se počaka celo do drugega leta...zaradi alergij pač... pa me zanima kako se držite teh priporočil oz. a je tukaj kakšna ki se je pri otroku pojavila alergija zato, ker je prezgodaj prešla na kravje mleko...:ups: :zmeden:... kolk sm firbčna a ne? :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj kravje mleko?
17.1.2005 16:55:18   
mtd
OJ,
MENI JE DR. TAK REKU: NEKJE PR 9, MESCU DAŠ SIR, SKUTO, JOGURT, KO PA TO UVEDEŠ, LAHKO DAŠ MLEKO.
LP

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj kravje mleko?
17.1.2005 16:58:39   
Nejka1
Mi smo dopolnili sedem mesecev in kupujem Aptamil 2. In zadnjič mi je v lekarni rekla, če še ne mislim začeti s kravjim mlekom.Pa sem jo samo gledala, ker sem pred tem pri zdravniku slišala drugo varianto- namreč naj še počakam.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj kravje mleko?
17.1.2005 16:58:41   
ajf
naša pediatrinja pravi pri enem letu; jaz sem začela sedaj pri 10,5 m uvajati alpsko, zaenkrat vse ok; jogurte in skute sem že prej;

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj kravje mleko?
17.1.2005 17:03:10   
Anonimen
Če bi to vprašanje padlo pred dvemi leti bi ti rekla:zakaj pa ne kar takoj.Mojim otrokom ko so bili majhni sem kamalu ponudila alpsko mleko..pa jim ni bilo prav nič.
Sedaj ko imam v hiši novo generacijo vnučka pa ti rečem počakaj čim dlje časa. Pa mu nismo dajali alpskega ampak je jedel jogurte in sir in glej:hudicek:jo je fasal.

Ja čudni so ti časi..vedno bolj so otroci občutljivi na najbolj banalne stvari,take ki te konstantno vsak dan spremljajo v življenju.

Lp neva6:rozica:

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj kravje mleko?
17.1.2005 17:16:35   
rosvitaj
Bok!
Tudi nas pediater je rekel, da pocakamo do 1 leta. Lej je star 9,5 mesecev in ze vsaj 1 mesec pije alpsko mleko oz. iz njega delava linote. Jogurte, skutke...pa je jedel ze pri 6 mesecih.

Lp

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj kravje mleko?
17.1.2005 17:32:22   
frutka_
Skuto in kislo smetanco po malih žličkah dodajam kakšnih 14 dni, jedel je tudi že Frucht zwerge, mleka alpskega pa še mi nisem dala. Bom še malo počakala...Star bo 7 mesecev.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj kravje mleko?
17.1.2005 20:23:22   
dory
Ker pri nas ni bil ljubitelj adaptiranega mleka in so bili obroki le tega v zelo majhnih kolicinah,sem pri petih poskusila kravjega...od takrat ne uporabljamo vec adaptiranega in ni nobenih tezav...

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kdaj kravje mleko?
17.1.2005 22:23:42   
maja2
Meni so pa rekli, da je alpsko mleko ful škodljivo, ker ima ogromno dodatkov in da naj damo raje navadnega, polnomastnega. In to ko bomo probali jogurte in skute. (s tem smo začeli pri 6 mesecih)

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kdaj kravje mleko?
17.1.2005 22:37:10   
lan
Midva sva se 1 leto dojila,potem sem mu pa ponudila adaptirano mleko,vendar ga ni maral.Sva prešaltala na kravje,ki ga pa z užitkom pije oz. je s kašicami.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kdaj kravje mleko?
19.1.2005 12:33:48   
lin
Ugotavljamda se mnenja pediatrov zelo razlikujejo.
Moja pravi do 1 leta nič!
Od prijateljice (v istem zd samo druga pediatrinja)
Pa naj ji začne dajat(6ms.)
Tisto za prekuhat ,obvezno 3.5 in naj meša 2dl mleka in 1dl vode.To je to.
Mi smo probali počasi in je vse o.k.tako da ji za enkrat dam enkrat na dan kravje mleko ponoči pred spanjem),ponoči pa (1x)Aptamil!

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kdaj kravje mleko?
19.1.2005 12:34:55   
lin
Skutice,jogurti... od 5 mes.dalje

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kdaj kravje mleko?
19.1.2005 13:09:07   
Anonimen
Mi smo ga začeli uvajat že pri6. m. in nam ni bilo nič:bravo:

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   kdaj kravje mleko?
19.1.2005 21:04:36   
Anonimen
moja pediatrinja je tut rekla da doktrina prav do enga leta nič, ampak js nej pa nardim kukr mislm da je prov. če probaš počas in ni problemov ni kej komplicirat. kako smo pa mi gor zrasli? punca moja je stara 6 mesov pa en teden in počas bova probale krabje mleko. skute, jogurte, smetane in futcverge pa že je!

aja pa še to. moja mami mi je rekla da smo mi otroci ki smo pili domače mleko od kmeta vsi dobl slinovko!!! tko da sem misel da bi mleko naročila pri kmetu že opustila in kupovala raje 3,5 alpsko al pa merkator mleko ki je saj zihr ok.

lp, lara

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?