Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Punce katera bo še imela čas za kavo v živo ... 17.1.2005 15:28:18
|
|
|
|
clea
|
Kje in kdaj se pa dobite? Clea
|
|
|
|
Punce katera bo še imela čas za kavo v živo ... 17.1.2005 15:30:53
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj Clea! Se moramo še dogovoriti. Meni paše enkrat proti večeru, okrog 18./19. ure npr, v četrtek Anitka:metulj:
|
|
|
|
Punce katera bo še imela čas za kavo v živo ... 17.1.2005 15:45:10
|
|
|
|
clea
|
ok,mislim da bi šlo v četrtek.
|
|
|
|
Punce katera bo še imela čas za kavo v živo ... 18.1.2005 14:03:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka, uživaj v LJ. midve se spet ne ova mogli spoznati- pred petkom ne morem. če se pa dobimo kaj z ostalimi, ti pa sporočim nekak.:)
|
|
|
|
Punce katera bo še imela čas za kavo v živo ... 18.1.2005 14:08:09
|
|
|
|
pika74
|
Anitka, jst bi se tud rada dobla s tabo:). A mam kej šans:love:? Dej napiš, kdaj maš ti kej frej, pa bomo kej skombiniral. LP Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Punce katera bo še imela čas za kavo v živo ... 18.1.2005 21:28:20
|
|
|
|
Anitka
|
Cmokec, Clea, Emamair in še katera kdaj vam ustreza npr. v četrtek? :fis: ika kaj pa sobota? Pika 74 midve pa kofetkave jutri Anitka:metulj:
|
|
|
|
Punce katera bo še imela čas za kavo v živo ... 18.1.2005 22:55:25
|
|
|
|
emaa
|
Po 15:30 uri, do treh sem v službi, no če je sila, grem lah tud prej ven, sej sem v pondelk nardila 4 nadure.
|
|
|
|
Punce katera bo še imela čas za kavo v živo ... 18.1.2005 23:04:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka, pojma nimam:zmeden: Ti pošljem gsm na privat, če naj ti ga pa pika da;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?