Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Punce katera bo še imela čas za kavo v živo ... 17.1.2005 15:28:18
|
|
|
|
clea
|
Kje in kdaj se pa dobite? Clea
|
|
|
|
Punce katera bo še imela čas za kavo v živo ... 17.1.2005 15:30:53
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj Clea! Se moramo še dogovoriti. Meni paše enkrat proti večeru, okrog 18./19. ure npr, v četrtek Anitka:metulj:
|
|
|
|
Punce katera bo še imela čas za kavo v živo ... 17.1.2005 15:45:10
|
|
|
|
clea
|
ok,mislim da bi šlo v četrtek.
|
|
|
|
Punce katera bo še imela čas za kavo v živo ... 18.1.2005 14:03:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka, uživaj v LJ. midve se spet ne ova mogli spoznati- pred petkom ne morem. če se pa dobimo kaj z ostalimi, ti pa sporočim nekak.:)
|
|
|
|
Punce katera bo še imela čas za kavo v živo ... 18.1.2005 14:08:09
|
|
|
|
pika74
|
Anitka, jst bi se tud rada dobla s tabo:). A mam kej šans:love:? Dej napiš, kdaj maš ti kej frej, pa bomo kej skombiniral. LP Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Punce katera bo še imela čas za kavo v živo ... 18.1.2005 21:28:20
|
|
|
|
Anitka
|
Cmokec, Clea, Emamair in še katera kdaj vam ustreza npr. v četrtek? :fis: ika kaj pa sobota? Pika 74 midve pa kofetkave jutri Anitka:metulj:
|
|
|
|
Punce katera bo še imela čas za kavo v živo ... 18.1.2005 22:55:25
|
|
|
|
emaa
|
Po 15:30 uri, do treh sem v službi, no če je sila, grem lah tud prej ven, sej sem v pondelk nardila 4 nadure.
|
|
|
|
Punce katera bo še imela čas za kavo v živo ... 18.1.2005 23:04:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka, pojma nimam:zmeden: Ti pošljem gsm na privat, če naj ti ga pa pika da;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.