|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj menite?
14.1.2008 20:11:42   
pokica_
Zadnjo menstro sem sem imela 2. decembra, običajen ciklus je od 28-30dni, do zdaj je bilauser posted image  skos točna kot ura. Danes mi že user posted image 14 dni zamuja, medtem sem naredila že 2 testa enega že pred tednom dni, 2. pa v nedeljo, vendar sta oba bila negativnauser posted image  Obstaja verjetnost da sem noseča?
Ker mi pa menstra nikoli ni zamujala in se mi zdi full čudno, da testi pokažejo negativno, menstre pa še ni, k srečiuser posted image .
Naj počakam še kak teden, al se naj kar naročim na pregled k G? Prvo si sploh moram še najdet enega G, ker sem se preselila in je moj prejšnji G predalečuser posted image .

Lep večer!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj menite?
14.1.2008 20:15:56   
kajsica
Poglej če ti menstra zaostaja 14 dni  in je test negativen, je priporočam obisk G, pa četudi je tvoj daleč.

Poleg tega kateri test si uporabljala, jaz zaupam edino CB, je res malo dražji samo je pa zame verodostojen.

Lahko si noseča, lahko pa imaš samo kako vnetje ali pa kaj podobnega, samo bi bilo res najbolje da se obrneš na G.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2008 20:22:59   
sončnica24
Lahko so tudi živčki ker si full želiš biti user posted image tako da je tudi to možno. Drugače pa ti jaz svetujem da se obrneš na G pa ti bo on vedel najbolj ziher povedati kaj je na stvari

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2008 20:24:01   
pokica_
Prvega sem naredila z First Signom, drugega pa z Baby Check-om, pa oba negativnauser posted image . Mislite da bo CB pokazal kaj drugače? Je razlika med temi testi? Sem namreč že zgubila upanje za user posted image .

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2008 20:40:26   
valentina2006
pokica_: Velikokrat je za zamudo user posted image  kriva naša psiha, ker si tko želimo user posted image . Če si user posted image , bo ti pokazal po vsej verjetnosti vsak test user posted image user posted image  (vsaj pr men je blo tko).

Jest držim pesti zate user posted image ...

Če pa bo user posted image  še kar zamujala, pa le podi k G.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2008 20:57:01   
Naja30
Meni je enkrat zamujala kak teden zaradi vodne ciste na jajčniku. Tako da raje le pojdi do G, da vidiš, na čem si. Po 14 dneh zamude bi ti test verjetno že pokazal +

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2008 22:32:59   
pokica_
Hvala punce za prijazne nasvete. Bom se res ta teden skušala naročit pr kakem G.

LPuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2008 7:40:24   
spps
Pokica,poskusi s testom spet čez par dni.Jaz ko sem prvič zanosila,mi je  tud kr nekaj časa zamujalauser posted image ,test pa je bil-.G mi je rekel,da imam O bolj pozno glede na izračun(takrat sem mela zadnjo user posted image  14.11,test mi je pa pokazal+,šele 1.teden januarja).navijam zate!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2008 18:35:45   
pokica_
Hvala spps za pozitivno spodbudo. Mogoče je mogoče ni. V glavnem že kake 3 tedne imam "nosečniške" znake, kot je vrtoglavica, občasna slabost, tudi tekom dneva, zbadanje v jajčnikih, rjav izcedek je bil 1x, pa predvsem da ne omenjam joške, še dotaknit se jih ne smem, tako me bolijo.
Po vsem tem kar ste napisale, sem se danes vseeno odločila da pokličem v bolnišnico, pa da se naročim, če me vzamejo k kakemu G, in sestri vse lepo razložim, da že več ko 2 tedna ni menstre pa da imam take znake, kar je nekaj novega, pa je kr rekla: ah te bomo pa po hitrem postopku naročili na UZ, pa da vidimo če je user posted image  al pa je kaka vneta cista. Tak da ja, jutri imam že ob 13h UZ. Je sestra rekla, da pa tako hitro še niso nikogar naročili za UZ, da sem expresni pacientuser posted image . Hja in v momentu, ko odložim slušalko, grem na WC in evo, spet nek rjavo-rdeč izcedek, full tak narahlo, tak da zdaj pa čakam, ali bo to user posted image , ali pa ne.
Poročam jutri če bom med vami user posted image .

Lep večer!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2008 18:52:18   
sončnica24
Pokica jaz upam da se ti vse skupaj dobro izteče pa da ne boš imela preveč problemov, en user posted image zate pa pikapolonico za srečo user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2008 18:57:08   
pokica_
Hvala sončnica24, jaz tudi upam, da bo jutri vse dobro steklo,...že vidim, da bo danes dolga nočuser posted image .
Upam samo, da ta izcedek do jutri nebo kaj napredovaluser posted image  v user posted image .

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.1.2008 19:15:21   
sončnica24
Nič se sekirat, samo pozitivno mislit pa bo boš videla da bo

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.1.2008 19:18:51   
pokica_
Hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.1.2008 19:41:52   
Kepica83
upam da si user posted image . Pa jutri takoj poročaj. Držim pesti.user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.1.2008 20:01:37   
pokica_
Poročam jutriuser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.1.2008 21:28:07   
cassy
halo....sem postala kar vznemirjena  ko sem vse prebrala in cela v upanju, da ti bo uspelo..... in kako je šlo?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Trikolesnik vs. klasika?
Jaka RR

Kakšen voziček priporočate: trikolesnik ali klasiko na štirih?

Klasika. (50%)

Zoom-zoom trikolesnik. (45%)

Bo že oči nesel. (5%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!