Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ZGUBLJENE SLIKE? 14.1.2008 18:11:50
|
|
|
|
Naja30
|
To se je meni dogajalo, ko sem imela na fotoaparatu preveč slik Kako in zakaj, ne vem. Vem samo, da jih je bilo veliko in so kar na enkrat zginle. Tako da mene tud zanima, zakaj do tega pride.
|
|
|
|
RE: ZGUBLJENE SLIKE? 14.1.2008 18:24:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak on po malo slik naloži-no zgubi
|
|
|
|
RE: ZGUBLJENE SLIKE? 14.1.2008 18:33:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kako je to možno Vedno,ko oče poskuša iz fotiča naložiti slike na PC se mu sploh ne naložijo pa še iz fotiča jih izbriše tako da vse zgubi.Danes so se zgubile še slike iz Dražgoš A je možno da se kljub vseeno še najdejo nekje te slike??? Hvala Tiste so verjetno že izgubljene. Mogoče so v kakšni začasni mapi, samo dvomim. Lahko pa daš search po celem disku, pa napiši npr. *DSC00* (DSC... je oznaka vaših slik, ki jih generira fotoaparat) Za naprej pa naj slike copy/paste in ko bo 100%, da so na računalniku, naj jih izbriše iz fotoaparata (ne preko računalnika!)
|
|
|
|
RE: ZGUBLJENE SLIKE? 14.1.2008 18:37:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače on nima namena zbrisati slik iz fotiča ampak mu jih samo zbriše.
|
|
|
|
RE: ZGUBLJENE SLIKE? 14.1.2008 19:08:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Zato pa naj naslednjič, ko bo priklopil fotoaparat, zažene kopiranje preko raziskovalca (npr. Moj računalnik). Fotoaparat se običajno pojavi kot Dodatna programska oprema ali kot Nov disk. Potem z njim delaš podobno kot z datotekami na običajnem disku.
|
|
|
|
RE: ZGUBLJENE SLIKE? 14.1.2008 19:09:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj vidim, da si Kranjčanjka. Midve bi se lahko skozi okno pogovarjali.
|
|
|
|
RE: ZGUBLJENE SLIKE? 14.1.2008 19:25:43
|
|
|
|
Anonimen
|
jest sem vodovodni stolp.
|
|
|
|
RE: ZGUBLJENE SLIKE? 14.1.2008 20:04:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa planina. Prej, ko sem bila v 12. nadstropju, sem daleč videla.
|
|
|
|
RE: ZGUBLJENE SLIKE? 14.1.2008 21:39:32
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kako je to možno Vedno,ko oče poskuša iz fotiča naložiti slike na PC se mu sploh ne naložijo pa še iz fotiča jih izbriše tako da vse zgubi.Danes so se zgubile še slike iz Dražgoš A je možno da se kljub vseeno še najdejo nekje te slike??? Hvala ful splošno vprašanje, da bi lahko kaj konkretnega rekla. Vsaj povej mi, kak postopek uporabi za prenos slik iz fotoaparat an računalnik? Vsekakor, če so kdaj bile na računalniku, potem jih lahko najdeš v košu (trash). Razen če je bil koš tudi izpraznjen po tem, ko so se slike izgubile. Samomoraš vedet, da so datoteke potem preimenovane - tako da jih moraš poiskat ne po imenu, ampak po končnici - zdej ne vem kakšen format slik ti fotič producira - lahko jpg, dsc ... - skratka iši pod *.DSC ali *.JPG Zakaj se to zgodi - ne vem. Skor ziher bi si upala trdit, da gre za človeško napako in ne računalniško ali napako na fotiču, vem pa ne, ker je res premalo podatkov.
|
|
|
|
RE: ZGUBLJENE SLIKE? 14.1.2008 21:57:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem bila zdele pri njemu,da vidim ta šmorn Sploh v bistvu ne vem kaj je delal.V PC je dal kartico in kao zapeku na cd ampak slik ni videl Kako je možno da mu vsakič PC zbriše vse slike iz kartice??Pa ne da nobene funkcije za brisat. Ko sem mu pa jaz sedaj na kabel dala slike dol je blo pa ok.In v mapi so ostale in še vedno na spominski.
|
|
|
|
RE: ZGUBLJENE SLIKE? 15.1.2008 8:30:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam tudi tako naštimano da mi jih vrže v moje slike. Daj vprašaj možička
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.