|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mačji kremplji in nova sedežna
14.1.2008 14:53:31   
honey
Pozdravljene,

zanima me, kako ste rešili problem tisti, ki imate muce, da ne praska oz. si ne brusi krempljev na kavču? Zdaj mi ni problem, ker imava kavč, ki ga bova pa v kratkem zamenjala (sva naročila novo sedežno). Tam pa ne bi ravno bilo dobrodošlo, da bi si gospa brusila kremplje. Razni praskalniki ne pridejo v poštev, ker jih ne jeuser posted image  pet posto. Potem mi je neki možev prijatelj svetoval, da naj ji postrižem krempeljčke oz. tiste krivine user posted image  Ampak to mi pa sploh ni všeč, pa ne vem zakaj, se mi zdi, da bi jo samo trpinčila s tem. Ali obstaja še kakšna druga rešitev? Ker ni mi pa jasno, kako naj jo odvadim, ker prepoved spanja na kavču pa sploh ne pride v poštev. Gospa ima iste pravice, kot vsi ostali družinski člani in če mi lahko sedimo na kavču, bo ona tudi, brez dileme user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mačji kremplji in nova sedežna
14.1.2008 15:48:36   
ledenka
naše mačke ne brusijo svojih krempljev na sedežni user posted image  vsaj ne tako, da bi bilo vidno. Kaj pa, če kupiš praskalnik, ki ga potreseš z mačjo meto? mojim je to še posebej všeč.

ne vem, zakaj se ti zdi rezanje krempljev mučenje - če prav postrižeš, torej samo konice, je to kot striženje nohtov pri nas user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2008 15:57:25   
Anonimen
Ni mi jasno zakaj si sploh kdaj dovolila mački kremplje si na sedežni brusituser posted image
Tud pr nas sta družinska člana, sam to še ne pomen da lahko delata glih vse kar se jima sprdne.
V glavnem, mojadva si kremplje brusita sam na praskalniku in na mačjem drevesu. V bistvu še nism vidla mačke k tega neb marala. Mogoče ste mel sam prenizek praskalnik pa ji ni bil všeč.
Pa striženje krempeljčkov ni mučenje. Odščipneš sam ostro konico. Jst če jima ne, si sama grizeta in pol je še slabš. Pa to je najboljš narest k spijo, k drgač je skor nemogoče. Jst vsak dan ena dva odščipnem, pol pa uideuser posted image .
Omislite si kkšno drvo za muce.
Midva sva ga sama nardila. Je v albumu.
Zdej sva pa kupla še tega:
MAČJE DREVO

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2008 16:36:49   
polona2
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

V glavnem, mojadva si kremplje brusita sam na praskalniku in na mačjem drevesu. V bistvu še nism vidla mačke k tega neb marala.

Moj maček je mačje drevo popolnoma ignoriral, zato sem ga podarila naprej. Kremplje si brusi na sedežni, ki je hvalabogu iz mikrovlaken in se ne pozna, ter na preprogi???, sem pa v fazi kupovanja novega mačjega drevesa, sploh tale mi je padel v oko, ampak na mojo žalost ne dostavljajo v Slovenijo;

http://www.zooplus.de/app/WebObjects/ZooShop.woa%3FPG%3D23

ali je kdo videl kaj podobnega pri nas?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2008 16:40:12   
polona2
No, tegale sem imela v mislih;

user posted image

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2008 16:50:48   
Anonimen
V obiju majo dost podobne, pa v cityu una trgovina za živali k je ma tud ful teh stvari, lahk po katalogu naročiš. Drgač se pa tacga čist simpl doma nardi.
Mojadva si v bistvu kremplje najraj brusta na enem čist simpl k ma sam podstavek pa valj, pa je tam ene 80cm visok(valj), drevo mata pa bolj za divjat, pa spita tud v kučici.

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2008 7:07:33   
krtekxx
Naša muca je tudi ta glavni družinski član in se je spravila kremplje brusit na stole za jedilno mizo, poleg tega pa se ji zdi izjemno zabavno še pogrist vogale teh stolov. Ima tudi praskalnik, ampak je še nisem videla (prostovoljno) brusit kremplje na njem. Mi ravnamo tako, da ji vsakič, ko začne brusit kremplje rečemo "fuj, dol" in to besedo razume - upošteva jo pa itak le dokler je kdo poleg. Jo tudi probamo v takih trenutkih ujeti in odnesti k praskalniku ter ji tam kremplje potegniti po mestu, kjer naj bi si jih brusila. Upam, da se bo tega odvadla, ko bo več zunaj. Trenutno ji paše biti bolj noter. Smo se že sprijaznili, da bomo imeli trajen in neizbrisljiv spomin nanjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2008 7:38:45   
Anonimen
poleg tega pa se ji zdi izjemno zabavno še pogrist vogale teh stolov.

To sta pa tud men nardilauser posted image
Vse vogale sta prežvečla.
Razumeta besedo ne, sam upoštevata jo pač k sm doma, k me pa ni je pa žuruser posted image .
No na srečo pustita sedežno pri miru.
Sm jima pa k sta bla še čist micena miljonkrat pokazala kje in kako si brusit kremplje. In zdej si jih brusita parkrat dnevno.
Sedežna je sicer popraskana, sam zato k norita in pol rata pač kkšna praska.
Na začetku sm se še sekirala, zdej mi je pa čist ravno.
Pač če maš mačke ne moreš met vse k v muzeju pa sterilno.

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2008 20:07:46   
_Luna_
Karin, zanima me, kako se obnese novo mačje drevo? Je mačkonoma všeč? Razmišljam, da bi ga kupla, če jih še sploh majo, nisem še uspela priti do tja.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2008 8:36:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _Luna_

Karin, zanima me, kako se obnese novo mačje drevo? Je mačkonoma všeč? Razmišljam, da bi ga kupla, če jih še sploh majo, nisem še uspela priti do tja.  

Čist sta nora nanjuser posted image

Sicer je bolj igralo kot drevo, k ma tunele pa to. Sam sta čist nora.
Ne vem pa kako bi blo če bi bil sam en maček, k jst mam dva pa se lovita tam gor.
Bom pa svojga prejšnga oddajala, k mi placa zmanjkuje, če bi te zanimaluser posted image

(odgovor članu _Luna_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2008 19:50:30   
_Luna_
Jaz že mam eno plezalo, rada bi pa še mela eno (da bi lahko oba mačka gor ležala, ker je plac večinoma skoz zaseden), ki ma zgoraj  desko z vdolbino za ležat. Kaj ta iz Lidla ma zgoraj za ležat al je luknja skoz ? Sem bla tam, pa iz slike na škatli ni najbolj razvidno, pa nobenega nimajo razstavljenega. 

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.1.2008 23:26:38   
Anonimen
Luknja je skoz in skoz ja.
Tist tunel pa daš lahko posebej, ni treba da je tam zataknjen.
Sta pa res čist nora nanj. Ležita tud včasih gor, sam ne dolgo. Spita pa običajno spodaj na dnu, k je ful placa.
V glavnem našadva sta navdušena, sploh nad tunelom. Tam se pa res skoz podita. K je en v tunelu drug po njemu skačeuser posted image . V glavnem meni ni žal tistih 50€.

(odgovor članu _Luna_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?