Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NOv zakon za velike družine??? 14.1.2008 14:21:35
|
|
|
|
Lunc_a
|
Bolj dvomim v to.Če bi bilo pa res bi bilo to fantastično,mislim da bi potem vsaka ženska imela toliko otrok
|
|
|
|
RE: NOv zakon za velike družine??? 14.1.2008 15:06:58
|
|
|
|
2.2.
|
ja greš v pokoj če imaš 20let delovne dobe
|
|
|
|
RE: NOv zakon za velike družine??? 14.1.2008 18:59:05
|
|
|
|
tajtaja
|
A veš kaj bolj konkretnega o tem? Ali vsaj kje kaj najdem?
|
|
RE: NOv zakon za velike družine??? 14.1.2008 23:12:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2. ja greš v pokoj če imaš 20let delovne dobe 20 let delovne dobe in štirje otroci? Hmmm... kako pa to skombiniraš? 2 x dvojčki? Rojstvo najmanj enega otroka pri 45-ih letih? Ali greš pač v penzijo pri 45-ih, ko rodiš 4. otroka, prvi je pa že polnoleten in si ti že babica?
|
|
|
|
RE: NOv zakon za velike družine??? 15.1.2008 12:22:53
|
|
|
|
tajtaja
|
Verjetno je tudi starostna omejitev ali kaj? Ali pa larifari...
|
|
RE: NOv zakon za velike družine??? 15.1.2008 12:31:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos IZVIRNO SPOROČILO: 2.2. ja greš v pokoj če imaš 20let delovne dobe 20 let delovne dobe in štirje otroci? Hmmm... kako pa to skombiniraš? 2 x dvojčki? Rojstvo najmanj enega otroka pri 45-ih letih? Ali greš pač v penzijo pri 45-ih, ko rodiš 4. otroka, prvi je pa že polnoleten in si ti že babica? Ko je moja mami rodila mojo sestro je imela glih 20 let delovne dobe, tak da to ni neki nemogočga. Če greš pri 20ih delat, maš vmes 4 otroke, greš pol pr 40ih v penzijo. Kaj je pa to tak nemogočga Mi smo bli štirje oz. 5 otrok(en umrl ob rojstvu), pa je mami mela 38 let delovne dobe k je šla v penzijo. Pa še to invalidsko, drugač bi verjetno še vedno delala Če je tak zakon, super Mislim da se pa noben sam na podlagi tega ne bo odločal za več otrok. Če se bo pa sam na podlagi tega odločil mu pa itak neki manjka-v glavi.
|
|
|
|
RE: NOv zakon za velike družine??? 15.1.2008 13:06:05
|
|
|
|
nanka
|
Tega zakona bi bila pa tudi jaz vesela. Poleti bom rodila četrtega otroka in imela 16 let delovne dobe, ja če mlad začneš je vse mogoče.
|
|
|
|
RE: NOv zakon za velike družine??? 19.1.2008 6:41:28
|
|
|
|
Skabi
|
Meni se tudi zdi, da ej to možno. Jaz bom imela pri 33 tretjega otroka in 9 let delovne dobe, pa sem šla delat (otroke in službo ) po študiju. Komot bi imela še enega, preden dopolnim 20 let delovne dobe in preden bom babica Kje ste našle kaj o tem zakonu?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?