Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nadstandardna soba v porod.kranj 14.1.2008 12:47:06
|
|
|
|
*erika*
|
ja js mislm da so lahko dalj casa kot v navadnih sobah.
|
|
RE: nadstandardna soba v porod.kranj 14.1.2008 13:16:09
|
|
|
|
N _ B
|
Ob 17.00 ti tudi v nadstandardni sobi potrka varnostnik.
|
|
|
|
RE: nadstandardna soba v porod.kranj 14.1.2008 13:54:12
|
|
|
|
*erika*
|
ja zakaj pa je pol nadstandardna soba,ce je isto kot v navadni sobi.pa se placas.mogoce potrka ampak ni treba it domov,men je ena rekla k je bla v tej sobi da je lahko od jutra do vecera moz bil z njo.
|
|
RE: nadstandardna soba v porod.kranj 14.1.2008 14:00:56
|
|
|
|
TONČI.
|
ja zakaj pa je pol nadstandardna soba,ce je isto kot v navadni sobi.pa se placas.mogoce potrka ampak ni treba it domov,men je ena rekla k je bla v tej sobi da je lahko od jutra do vecera moz bil z njo. Nadstandrdna je zato, ker si v njej sam...... Če pa jaz pogledam kaj mi je pasalo, ko sem rodila, mi pa definetivno nebi bila dobra taka soba. Prav pasal mi je, da sta bili še dve z menoj v sobi. Vsaj brez skrbi greš pod tuš, na wc, pogovarjaš se,............ Glede obiskov mi je pa prav pasal, da so bili le od 15-18 ure. Sem saj preostanek dneva lahko vsaj v miru spala, kadar mi je pasal.
|
|
|
|
RE: nadstandardna soba v porod.kranj 17.1.2008 16:54:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi crknila sama v sobi. Sicer je pa tudi v navadni sobi lahko partner tam tudi izven časa obiskov. Hvala bogu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?