|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VODNI KAMEN
17.1.2005 12:19:53   
mtd
HOOOJ,
KAKO NAJ ODSTRANIM VODNI KAMEN IZ GRELCA ZA VODO (VRČA), SE JE NABRAL NA DNU,NA TISTI PLEHNATI POVRŠINI,MI GA NI ZA DOL PRASKATI, KAK NASVET????
HVALA IN LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   VODNI KAMEN
17.1.2005 12:21:49   
Dadi
Daj noter čisto navadni kis in pusti stat nekaj ur...pol pa splahni pa bo...Če je pa fejst trdovraten dej pa un kis za vlaganje. Ali pa navadnega pa pusti stat čez noč.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   VODNI KAMEN
17.1.2005 12:42:33   
.ču
Joj,kot so mi FEJ in FUJ te reklame,mi je bit tud vodni kamen:grrr::grrr:,pa sem se odločla in probala CILIT BANG. Res ni ravn tko,da samo pošpricaš in obrišeš:zmeden2:mejhn je treba tud podrgnit.
Prvič,se je zgodil,da sm bla presenečena v plus-seveda-z rezultatom!

Adijo:rozica:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   VODNI KAMEN
17.1.2005 12:46:07   
MINEJA
Citronka!!!:bravo::bravo::bravo:

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   VODNI KAMEN
17.1.2005 12:48:30   
kofetek2010
CILIT BANG - mi je ful uničil kopalnico :((:(( - zdaj vse cveti, pri fugah in na silikonu je po dveh dneh vse oranžno, tako da moram vsak dan sproti čistit (zdaj imam Ajax), upam, da se bo stanje normaliziralo. Zato čim manj teh ful agresivnih zadev!

lp
jana73

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   VODNI KAMEN
17.1.2005 13:01:26   
nita

Kis!!!! - kakor je svetovala Dadi.

L.P. Anita :rozica:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   VODNI KAMEN
17.1.2005 13:05:33   
Tipi
Citronska kislina, ki se kupi v lekarni.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   VODNI KAMEN
17.1.2005 13:55:55   
Lenny
Pol vrele vode, pol kisa in pusti čez noč. Zjutraj bo čisto brez drgnjenja. Preverjeno!
Veliko uspeha!

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?