Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 13.1.2008 22:21:57
|
|
|
|
gaja*
|
Zaspi sama v kinderpetu. Z dudo. Ni pa bilo vedno tak, to nam uspeva pribl. 2 meseca . Za nas je bil to dolg proces učenja, kako zaspati sama. Stara je pa 9m1t.
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 13.1.2008 22:37:43
|
|
|
|
nagica
|
Kaj pa ste delal- oz. kako ste se učil???
|
|
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 13.1.2008 22:49:55
|
|
|
|
MADMAX
|
smo že dve, pri nas isto zaspi samo če se dojiva, samo kar se je izboljšalo da mi sedaj spi naprej ko ga odložim v posteljo prej mi je čez dan hotu spat samo v naročju.
|
|
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 13.1.2008 23:54:26
|
|
|
|
lex
|
moj je vedno zaspal pri dojenju, ko je šel v vrtec so ga držale za rokico, da je zaspal, doma pa pri meni, tud sedaj je treba it z njim zaspat. meni to ni noben problem, ker se tak vedno pocartam z njim, pa kaj lepega si poveva. star bo 3 leta punčka žal ni dojena vendar tud vedno zaspi na rokah pri flaši. jaz mam otroke, da se z njimi žulim in tisti trenutek ko tonejo v spanec so meni najlepši
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 13.1.2008 23:56:31
|
|
|
|
viv_
|
Pri 9 mesecih je zaspala čez dan izključno samo v vozičku ali avtu.
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 14.1.2008 7:54:52
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
V vozičku, posteljici, ležalniku... Kraj ni bil pomemben, bili sta pomembni duda in tetra plenička. Je bil pa že od rojstva zelo nezahteven, kar se spanja tiče... Lp
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 14.1.2008 7:56:22
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Aja, še to... Ni bil pa dojen. Sva šla že iz porodnišnice s flaško, ker se je pri meni dojenje strašno zakompliciralo... Lp
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 14.1.2008 9:22:42
|
|
|
|
tančica
|
Do 7 meseca vedno sam v posteljici, potem vedno v naročju (sedaj 9m), sedaj ga pa navajam da zaspi sam.
|
|
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 14.1.2008 10:42:46
|
|
|
|
nova sloncica
|
jest sem ga navadla, da gre čez dan spat v posteljo. Položim ga in zaspi v 5 min, ponavadi sam. Imam srečo. Sem pa malo prakticirala iz tiste knjige Spi dete spi.
|
|
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 14.1.2008 10:43:22
|
|
|
|
blue sky
|
Pri 9. mesecih je ponavadi zsapal v vozičku ali pa na ležalniku. Duda še zdaj ne sme manjkati in pa seveda kakšna mehka odejica ali tetra plenička.
|
|
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 14.1.2008 13:56:08
|
|
|
|
katra55
|
Sama v svoji posteljici. Mora pa imeti dudo in dekico(ninico).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......