Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Imam hude bolečine v trebuhu, kam? 13.1.2008 20:20:43
|
|
|
|
Gina
|
Ja moraš na urgenco. Mene je trebuh zelo bolel pri vnetem slepiču. A ti je kaj slabo zraven? Še veliko huje pa me je bolel trebuh, ko mi je pri normalni ovulaciji jajčnik počil malo bolj kot poči vsak mesec in mi je kri zalila trebušno votlino. takrat pa nisem mogla stopit na noge po par urah, pa tudi vedela nisem več, kaj me sploh boli, ali trebuh ali želodec, tolk je vse bolelo. Skratka, pojdi se pokazat, da ti pomagajo.
|
|
|
|
RE: Imam hude bolečine v trebuhu, kam? 13.1.2008 20:22:16
|
|
|
|
eva1
|
ja na urgenco, nič ne čekaj! pa drugi znaki-temperatura, driska, bruhanje,bolčina pri hoji.???
|
|
|
|
RE: Imam hude bolečine v trebuhu, kam? 13.1.2008 20:25:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena. Čimprej pojdi na urgenco. Tam bodo najbolje vedeli, za kaj gre. Pripravi se- če so bolečine res hude, lahko ostaneš v bolnišnici. Vzami s seboj vse stare ginekološke izvide, in morda kakšne odpusnice iz bolnice, če si imela vnetje slepiča, ali pa kakšne težave z črevesjem. aspirinčica
|
|
|
|
RE: Imam hude bolečine v trebuhu, kam? 13.1.2008 20:26:01
|
|
|
|
anckabancka
|
Drugi znaki: bolečina pri hoji (se še vzravnat ne moram - kot bi imela 90 let), slabo mi je, temperature nimam, bruham ne, driske tudi nimam. Sem šla popoldan na veliko potrebo in sem mislila, da bo bolje, pa ni bilo... Ovulacije pa 100% nimam.
|
|
RE: Imam hude bolečine v trebuhu, kam? 13.1.2008 20:30:19
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Drugi znaki: bolečina pri hoji (se še vzravnat ne moram - kot bi imela 90 let), slabo mi je, temperature nimam, bruham ne, driske tudi nimam. Sem šla popoldan na veliko potrebo in sem mislila, da bo bolje, pa ni bilo... Ovulacije pa 100% nimam. tako hoja je zelo značilna za vnetje slepiča, čeprav drugih znakov pa nimaš, ampak pomoje ni lih dobro da predolgo čakaš, ja bi šla na tvojem mestu na urgenco-a si iz LJ?
|
|
|
|
RE: Imam hude bolečine v trebuhu, kam? 13.1.2008 20:32:24
|
|
|
|
anckabancka
|
Ja, 10 min od kliničnega... Se že pripravljam na odhod. Držite pesti, da bom čimprej nazaj.
|
|
RE: Imam hude bolečine v trebuhu, kam? 13.1.2008 20:33:47
|
|
|
|
eva1
|
Držim pesti, da bo vse ok-pa sporoči!
|
|
|
|
RE: Imam hude bolečine v trebuhu, kam? 13.1.2008 20:35:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je prisoten zadah iz ust, "kot iz želodca" ali zadah po amoniaku, res hitro odpeketaj do urgence. Pa fajn odpravi, upam, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Imam hude bolečine v trebuhu, kam? 13.1.2008 20:43:06
|
|
|
|
Gina
|
Ja, jaz tudi nisem mislila, da imam ovulacijo, pa so trdili na ginekologiji, da sem jo že morala imet. Pa res čisto podobne znake. Nisem se mogla zravnat, pa krče sem imela, kot bi me z nožem rezali, če sem se kaj dosti premikala. Se pa to vidi na UZ, če kakšen sposoben dohtar gleda. Samo lahko je vse sorte tudi drugega. Držim pesti, da ni nič hujšega. Pa da mine hitro. Pa da boš čim prej nazaj.
|
|
|
|
RE: Imam hude bolečine v trebuhu, kam? 14.1.2008 9:20:24
|
|
|
|
Dadi
|
anckabancka kako si?...Upam da ni kaj hujšega....k se nič še ni javila. Eno zate...naj bo vse OK.
|
|
RE: Imam hude bolečine v trebuhu, kam? 14.1.2008 9:24:38
|
|
|
|
Shorty_
|
anckabancka upam da je vse ok in si že doma
|
|
|
|
RE: Imam hude bolečine v trebuhu, kam? 14.1.2008 15:57:26
|
|
|
|
anckabancka
|
Sem doma. Niso ugotovili nič posebnega. Kri, voda sta bili v redu. Mislim, da sem fasala eno trebušno zadevo. Ko sem prišla domov iz urgence sem driskala. Drugače sem pa prejle govorila z mojo svakinjo in mi je rekla, da je imela teden dni nazaj podobno zadevo z groznimi bolečinami. Pa še pri njih smo bili pred kratkim. Čisto možno, da sem nalezla. Počasi prihajam k sebi. Boli me toliko, da lahko vsaj po stanovanju že hodim dokaj normalno. Je pa fino, ker imam našega2,5 letnika bolanega doma in oba veselo poležavava in se crkljava. No, bilo je fino, dokler ni tamali prišel iz vrtca in zdaj imamo kar pestro.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.