|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   O trebuščku
13.1.2008 13:00:58   
Majuska
Če slučajno pišem v napačen sklop foruma, naj se tema premesti ...

Moram vas pa nekaj vprašati. Noseča sem 12 t. in se mi zdi prav nenavadno, kako se mi je trebušček pričel poznati. Itak sem bolj polne postave, opažam pa da se mi je izbočil zgornji del trebuha - pričakovala sem namreč, da se najprej preoblikuje spodnji del. Hm, je to čudno ali normalno? Meni osebno se je zdelo čudno ...

Zanimajo me vaši komentarji user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: O trebuščku
13.1.2008 13:15:41   
jaša2
meni se je najprej tud v zgornjem delu trebuha poznalo. po mojem zato, ker se otrok šele kasneje v razvoju bolj nizko spušča? user posted image  ne vem...

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2008 13:16:43   
maja24
Majuska mislim da sva si na istem,tut jest mam pr 14t tak trebuh kokr da bi bla noseča v 5 ali 6 mesecu ,samo men se je izboču od spodaj sm pa bol sredne postave,pa me tut zanima če je to čist normalno.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2008 13:17:42   
bastian111
Majuska ,nisi edina .Meni se tako že pozna ,da sem šla k zdravniku in po informacije Dr.Pušenjak.Sem v 14 t oz.z torkom v 15t. Vidi pa se mi tako ,kot bi bila v šestem ali kakšni mesec več.In strokovna razlaga ,ki sem jo dobila; vaš trebuh nima nobene povezave z nosečnostjo.Imate pol želodec plinov ,slaba prebava... Je posledica nosečnosti ,priporočam pitje Donnata,jejte dosti vlaknastih izdelkov... No dodala sem sama samo še jogort Aktivija ,ki mi je zelo pomagal.Ja zdravnik mi je rekel ,da imam tudi dosti vode.Nasveti so mi pomagali upam ,da bodo tebi tudi.Lp

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2008 13:21:45   
maja24
Bastian to sm tut jest enkrat brala ko je ene spraševala Pušenjaka pa ji je isto napisov kar si ti zej povedala

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2008 13:22:38   
zalazoya
čist normalno. user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2008 13:26:25   
Anonimen
Pozdravljena, majuska.

Vsaka nosečnost poteka drugače, in zato ne skrbi, če se ti trebušček pozna najprej zgoraj, in ne spodaj, kot si pričakovala. Če je z otročkom vse vredu, potem že mora tako biti. Kot so napisale punce pred mano.

user posted image user posted image user posted image

aspirinčica

(odgovor članu zalazoya)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2008 14:16:41   
Majuska
Punce, zlate ste. OK pri meni resda drži, da imam nekaj kil preveč a ne in kot ste nekatere napisala, zgledam kot da bi bila v 6. ali 7. mesecu, zato se mi je pa zdelo tako čudno.

Ne verjamem pa, da imam toliko plinov in ne vem česa še notri, imam kar redno prebavo, pazim kaj jem ... Me prav zanima, kaj bo moja G. na to rekla, v torek imam namreč spet pregled.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2008 18:08:23   
Inigo
hmmm... ne vem koliko to drži. jst sm med suhicami, imam ravno prav kil... trebuh sem imela vedno čisto raven in mišičast. zdaj sem v 16 tednu in se mi že tako pozna, da nosim nosečniške hlače... sicer pa svojih starih že 2 meseca zihr ne nosim. prebavo pa imam super. napihuje me samo tu in tam... 

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2008 20:13:51   
tteeaa
res je čisto odvisno od posameznice, kako hitro se ji pozna trebušček. Jaz recimo jutri stopam v 19. teden, pa še vedno nosim kavbojke od prej, samo pas sem dala ven. Ampak moram reči, da že komaj čakam, da se bo tudi meni začelo malo bolj konkretno poznatuser posted image .

ne se sekirat......

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2008 20:45:21   
Roberta69
Nič ni narobe, če se ti trebušček pojavi že zelo zgodaj, se pa verjetno vsaki zdi kaj "čudno", ker ga pač ni navajena. Meni se je zelo hitro poznal (ker trebuha res nisem imela), čeprav sva opazila le jaz in moj dragi. Drugi konkretno dojemajo šele kak mesec, ko moraš biti totalno slep, da ga ne vidiš - po moje je že kar en lep cajt tako.

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2008 9:16:49   
arsha
Tudi moj trebušček je hudo 'napihnjen', ampak tak je bil tudi pred vsako menstruacijo, s to razliko, da je sedaj tudi v zgornjem delu. No, to me včasih kar precej moti - še zlasti pri športanju.
Ginekologinja je pri UZ rekla, da imam močno zaplinjeno medenico, pa sem vprašala kako je to mogoče, ko pa ves čas jem polnozrnate izdelke, sadje, zelenjavo in močno pazim na prehrano in imam redno prebavo user posted image  Dejala je, da prav zato in če me zelo moti, naj začnem jesti 'manj zdravo', v smislu - manj zelenjave, ker to pač povzroča pline. No, sem se odločila, da bom kar ostala pri svojih solatah in malo potrpela.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.1.2008 13:48:48   
Inigo
arsha - mislim, da sva potem na istem. tut jst tko jem in imam super prebavo. da pa zaradi tega nebi jedla zdravo, ker pač malo več prdim... to pa ne! mislim, da bom ostala pri tej prehrani. ti tudi, a ne?! tako je tudi prav! user posted image

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......