|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnpst in bolečine
12.1.2008 18:54:03   
maja0301
noseča sem 20 tednov in imam bolečine v spodnjem delu trebuha. ginekolog pravi, da je vse ok, vendar v kolikor ne mirujem boli.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnpst in bolečine
12.1.2008 20:43:26   
Naja30
Verjetno zarad raztezanja maternice.

(odgovor članu maja0301)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2008 20:46:57   
bastian111
Se pridružujem Naji3.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2008 20:56:44   
katra55
To je zaradi raztezanja maternice, mene je na čase tako bolelo, da sem komaj hodila.

(odgovor članu maja0301)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2008 22:56:46   
Anonimen
Meni je zdravnica rekla, da se maternica najbolj intenzivno razteza okrog 6 in potem okrog 20 tedna, zato brez skrbi in uživaj v user posted image .

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2008 0:21:54   
trnuljčica
Tudi mene je bolelo v 20 tednu. Nato se je čudežno umirilo. user posted image

(odgovor članu maja0301)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2008 1:14:45   
matic01
Najprej čestitke!

Verjamem, da te bolečine skrbijo. Upoštevaj namige svojega telesa, ki se preoblikuje, zato počivaj. Tako boš bolj mirna  in bolj zaupala besedam ginekologa. Jaz sem preležala skoraj 6 zadnjih mesecev. Tudi sem imela bolečine iin krče vseskozi. A,pak sedaj uzivam z mojim 7 mesečnim Maticem! Pusti obveze in opravili, misli nase in na vajinega dojenčka, ki raste v tebi.

Vse dobro

(odgovor članu maja0301)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2008 1:41:04   
zalazoya
hoj

tudi sama imam isti problem, boli me v spodnjem delu trebuha, če mirujem je OK in ginekologinja pravi da je vse OK in naj bolj počivam. Sem v 22 tednu.

Sem brala v reviji mama in v nosečniškem planerju, da so v tem času te bolečine kar pogoste, je pa res da na momente tud mene skrbi. Ja bo treba pozitivno naprej.

Srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matic01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2008 11:09:12   
jaša2
točno tako, kot pravijo ostale. maternica se razteza. ravno tako malo boli tudi potem po porodu, ko se maternica krči.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu maja0301)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.1.2008 20:54:49   
Anonimen
Jaz sem v 19. tednu, pa me tudi tko boli. Nisem bila še pri zdravniku, ampak verjetno bo to to, kajne?

(odgovor članu jaša2)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2008 20:30:59   
*BellaLuna*
Upam da ti je G preveril tudi maternični vrat. Če je ta trd in zaprt, potem ni panike.

Tudi jaz imam probleme z bolečim otrdevanjem trebuha že nekje od 20. tedna dalje. Ker me je bolelo tudi v mirovanju, sem dobila tablete in predpisano mirovanje. Je pa res, da sem imela tudi zmehčan maternični vrat in se je G bala, da bi se začela odpirat in bi mi tako grozil prezgodnji porod. Stanje je zdaj v 33. tednu še vedno isto, le da se ne sekiram več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.1.2008 20:42:30   
Anonimen
Ja, tudi mene tam spodaj zna močno boleti, sem v 22 T in včasih je tako hudo, da se niti z enega boka na druzga ne morem prestaviti. Ja to je nekaj čisto normalnega v user posted image . A kaj ko smo nosečke takoj prestrašene, da ni kaj narobe z našimi user posted image . Pozitivno moramo razmišljati pa bo vse OK.

lp

(odgovor članu *BellaLuna*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?