Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izpolnjevanje vloge za posebno olajšavo d... 11.1.2008 20:04:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Čas od do napišeš pač od 01 do 12, če je za celo leto, tisti znesek pripsevkov za preživljanje je pa po moje preživnina.
|
|
|
|
RE: izpolnjevanje vloge za posebno olajšavo d... 11.1.2008 20:11:58
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
tako je.
|
|
|
|
RE: izpolnjevanje vloge za posebno olajšavo d... 11.1.2008 20:56:43
|
|
|
|
ona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Čas od do napišeš pač od 01 do 12, če je za celo leto, tisti znesek pripsevkov za preživljanje je pa po moje preživnina. Točno tako,samo preživnino vpiše tisti,ki jo plačuje al kaj Ne pa tisti,ki jo dobiva
|
|
|
|
RE: izpolnjevanje vloge za posebno olajšavo d... 11.1.2008 21:07:09
|
|
|
|
Nataša G.T.
|
V navodilih za izpolnjevanje vloge piše: Stolpec 7 - Če ste za vzdrževanega družinskega člana na podlagi sodne odločbe, sporazuma ali dogovora o preživljanju plačevali preživnino, vpišete skupni znesek v letu 2007 plačane preživnine. Če uveljavljate olajšavo le za del leta, vpišete znesek preživnine, ki zadeva to obdobje.
|
|
|
|
RE: izpolnjevanje vloge za posebno olajšavo d... 11.1.2008 21:10:18
|
|
|
|
ona
|
No,potem vpiše preživnino tisti,ki jo plačuje,kot razumem
|
|
|
|
RE: izpolnjevanje vloge za posebno olajšavo d... 11.1.2008 21:21:19
|
|
|
|
Janeja
|
Pa je ta obrazec treba poslat, ali lahko potem samo dopoliš odločbo? Jaz namreč vsako leto mal preračunam kako se nama bolj splača prijavit oba otroka, pa trenutno še nimam nobenih podatkov za dohodnino.
|
|
|
|
RE: izpolnjevanje vloge za posebno olajšavo d... 11.1.2008 22:06:41
|
|
|
|
ona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Pa je ta obrazec treba poslat, ali lahko potem samo dopoliš odločbo? Ja,je treba poslat na davčno do 31.1 in dat zraven kopije osebnih dokumentov link obrazca tukaj
|
|
|
|
RE: izpolnjevanje vloge za posebno olajšavo d... 11.1.2008 22:55:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Pa je ta obrazec treba poslat, ali lahko potem samo dopoliš odločbo? Jaz namreč vsako leto mal preračunam kako se nama bolj splača prijavit oba otroka, pa trenutno še nimam nobenih podatkov za dohodnino. Ne, ni TREBA poslat. Lahko počakaš na izračun dohodnine in s epotem pritožiš. Enako upoštevajo, le da pač pozneje dobiš odločbo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?