Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Dajte mi pomagat! Ograja za stopnice... 11.1.2008 13:00:13
tajtaja
Že od decembra iščem tisto varovalno ograjo za stopnice. Po vašem nasvetu sem se odločila za rolo varianto. In kot zakleto tega ni nikjer za dobit. V BC bi jo naj dobili včeraj, pa me je prodajalka klicala, da ji niso dobili in niti ne ve, kdaj bi jih naj. Jih pa imajo že en mesec naročene. Sem bila tudi v Grazu v Toysu, pa nič. Kje naj še iščem? Bi jo pa rada kupila prej, preden mi kateri od dvojčkov pade po štengah.
RE: Dajte mi pomagat! Ograja za stopnice... 22.1.2008 14:57:04
Anonimen
Jaz ko sem tole temo pred dnevi prebrala, sem potem tudi kupila v sončku kovinsko, in sem tudi totalno pomirjena, in hvala za to, da si tole temo zadnjič odprla.