|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Peg perego GT3 ali JANE Slalom??
11.1.2008 8:55:35   
glista
Živ,

uporabnice teh dveh vozičkov prosim, da mi napišete svoje izkušnje. Kakšne so prednosti in slabosti teh vozičkov.
Predvsem me zanimajo morebitne slabosti.

Ne morem se odločiti med tema dvema. Pri Jane mi je všeč, da je lahek, po drugi strani pa se mi zdi GT3 bolj primeren za makadam in stranske poti. PA Jane mi niso najbolj všeč barve, ampak to je zelo stranskega pomena.user posted image
Rabim pa vzdržjiv voziček, ker bo zelo velijo v uporabi in gre zlahka po vseh terenih.

LP,
Pija.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Peg perego GT3 ali JANE Slalom??
11.1.2008 9:48:51   
Lara28
Ojla! KAr se tiče vzdržljivost, za jane ni problema! mi ga uporabljamo še vedno občasno pa bo star 20 mesecev. Nam je zakon. Sem pred dnevi nekaj napisala ne drugi temi o tem vozičku - bom kar kopirala:

Mi smo z vozičkom SUPER zadovoljni. Je dal veliko  veliko sprehodov skozi, občasno ga še uporabljamo sedaj (19 mesecev). Nikoli nismo kupovali kakih drugih vozičkom  (marel ipd.) Zloži se zelo enostavno, na majhno, brez težav sem ga spravila v Peguota tamalega in kasneje v Cliota.  Nam je res zakon. Tudi dodatki niso dragi (Npr. zimska vreča je bila 6000 bivših sit, senčnik okoli 2000). Cena tega kompleta torej košara+športni del in en kup dodatkov (dežna prevleka, pokrivalo za košaro, torba....) je bila 2 leti nazaj 90.000 SIT.
Vsekakor vredno svojega denarja.

Torej kot slabost bi se meni zdelo:
- težka lupinica, jaz sem jo nosla v 3.nadstropje
- ne da se obrnit košare. Imaš sicer okence in otroka vidiš, samo problem je kadar je bil močen veterin je pihalo točno noter.

Drugih minusov pa se jez pravzaprav ne spomnim. kar se tiče makedama ni panike, gre z lahkoto. Jaz sem ga res ogromno uporabljala, ga zlagala skoraj dnevno, v celi porodniški mogoče 10 x da nisem šla z vozičkom ven. Pa je še čisto ok sedaj, resda malo umazan, ampak ga bomo sčistili (se zelo fino čisti) in bo počakal na naslednjouser posted image

No to je moje mnenje, res pa je da onega drugega ne poznam, lahko je še boljši seveda!

(odgovor članu glista)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2008 19:37:50   
gaya24
Če se boš odločla za Jane slalom ga imaš zdaj v Pikapolonici v akciji! Dobiš zraven vse za 650 evrov. Drugače je čez 700 evrov komplet, če se ne motim.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2008 18:31:51   
suzolinka
Saj Jane je tudi za makedam ... kot pravi Lara28 ima res nekaj super karakteristik, ampak mene je zmotila kot prvo lupinica (matrix sistem), ki mi še danes ne deluje varna pa še težka je. Ampak to lahko zamenjaš za njihovo navadno lupinico (Rabel?).

Glede vozička ... mene je blazno motil material. Takšna "plastika", da je poleti v najhujši vročini švical v njemu 100 na uro. Je bil totalno moker, pa sem ga podložila z brisačo,Lara28 ti imaš najbrž starejši model? Tistega bi jaz takoj imela. Ti danes so pa drugačni. Streha je nepraktična, ker mu noter sije sonce, čez okence ga pa zelo slabo vidiš. Ampak to se da vse popravit, materiala pa ne.

GT3 je pa zelo ogromen ... mi smo na koncu pristali na Quinny Freestyle

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?