Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Peg perego GT3 ali JANE Slalom?? 11.1.2008 9:48:51
|
|
|
|
Lara28
|
Ojla! KAr se tiče vzdržljivost, za jane ni problema! mi ga uporabljamo še vedno občasno pa bo star 20 mesecev. Nam je zakon. Sem pred dnevi nekaj napisala ne drugi temi o tem vozičku - bom kar kopirala: Mi smo z vozičkom SUPER zadovoljni. Je dal veliko veliko sprehodov skozi, občasno ga še uporabljamo sedaj (19 mesecev). Nikoli nismo kupovali kakih drugih vozičkom (marel ipd.) Zloži se zelo enostavno, na majhno, brez težav sem ga spravila v Peguota tamalega in kasneje v Cliota. Nam je res zakon. Tudi dodatki niso dragi (Npr. zimska vreča je bila 6000 bivših sit, senčnik okoli 2000). Cena tega kompleta torej košara+športni del in en kup dodatkov (dežna prevleka, pokrivalo za košaro, torba....) je bila 2 leti nazaj 90.000 SIT. Vsekakor vredno svojega denarja. Torej kot slabost bi se meni zdelo: - težka lupinica, jaz sem jo nosla v 3.nadstropje - ne da se obrnit košare. Imaš sicer okence in otroka vidiš, samo problem je kadar je bil močen veterin je pihalo točno noter. Drugih minusov pa se jez pravzaprav ne spomnim. kar se tiče makedama ni panike, gre z lahkoto. Jaz sem ga res ogromno uporabljala, ga zlagala skoraj dnevno, v celi porodniški mogoče 10 x da nisem šla z vozičkom ven. Pa je še čisto ok sedaj, resda malo umazan, ampak ga bomo sčistili (se zelo fino čisti) in bo počakal na naslednjo No to je moje mnenje, res pa je da onega drugega ne poznam, lahko je še boljši seveda!
|
|
|
|
RE: Peg perego GT3 ali JANE Slalom?? 13.1.2008 19:37:50
|
|
|
|
gaya24
|
Če se boš odločla za Jane slalom ga imaš zdaj v Pikapolonici v akciji! Dobiš zraven vse za 650 evrov. Drugače je čez 700 evrov komplet, če se ne motim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?