|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malo tolažbe!
10.1.2008 21:49:51   
dadica
Saj vem, da paničarim, a je včasih prav lepo se nekomu potožit, ki te razume.
Sem bila pri G, sami problemi.:
  • v urinu so našli bakterijo, ne vedo če je iz ledvic ali iz nožnice
  • preveč se redimuser posted image , 4 kg v 3 tednih vse skupaj v 31 tednih 20kguser posted image (sem bila kregana)
  • večni problem z pritiskom 146/72, pred 3 tedni 155/80 (strah pred tehtnico)  . Doma pa vedno nekje okoli135/70
  • Za konec pa mi je še G povedal da otroček leži z ritko naprej, jaz bedak pa grem iskat po netu in zasledim, da je ta pojav pogost pri plodih z anomalijouser posted image .
Zdaj pa imam v ponedeljek ponoven pregled, imam svečke canesten, redno 3x na dan si moram merit pritisk in naslednji četrtek imam ponovno tehtanje!

Čisto gotova sem danes, tako sem se veselila tega pregleda domov pa sem prišla user posted image

upam in verjamem da se bo vse uredilo, a vseeno sem se morala malo potožit!

lp dadica

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Malo tolažbe!
10.1.2008 21:56:31   
dskubin
A sladkor so ti merli, k vse zna bit tudi zaradi nosečniškega diabetesa (pogostejše bakterije, preveč se zrediš)? To pa ni nič hudega, dieto maš (itak nimaš več veliko do konca), pa se uredi. Otrok pa - leži kukr leži, ven bo glih tko pršu, k bo cajt. Pa prvič slišim to z anomalijami user posted image Jaz jih poznam kr ene par, k so bli z ritko naprej, pa ene so tudi rodile normalno (in ne s CR) in z otročki ni nič narobe.

Sej bo vse v redu, ne se sekirat - jaz sem se v prvi nosečnosti napihnila za 27 kg, pa mi G nikoli ni nič rekla, niti cukra me ni poslala merit (no, jaz ji pa to zamerim, k pol bi blo mogoče manj kg +).

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2008 21:56:59   
butara
Dadica, ne tako negativno!!! Umiri se...
Te več kot razumem - tudi moj pregled pred nekaj časa je bil zelo podoben. Edino bakterije ni bilo - bil pa je problem s težo (VEČJI KOT JE TVOJ!), pa z lego otročka tudi. In tudi jaz sem potem vso popoldne prejokala, se že videla, kako rojevam z ritko naprej ali pa imam CR, pa tudi jaz sem zasledila to o anomalijah, itd., pa me je čisto iztirilo.
Rezultat vsega tega? Detece se je tam nekje v 35. tednu obrnilo, vse se mi je nasmejalo in zdaj mi je vseeno za te pridelane kilograme - saj jih bom spravila dol, slej ko prej.
Tvoja pikica ima še veliko časa, da se obrne. Pa tudi, če se ne bi - se bo končalo vse tako da bo prav, saj imamo strokovnjake v porodnišnicah, zaupajmo jim... Bakterije bodo pomrle od zdravil, ti pa veliko vode popij in se skušaj najprej umiriti.
Srečno.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2008 21:58:13   
mergetka
Probaj bit čimbolj pozitivna! Najbrž ti bo lažje, ko boš vse skupaj prespala...

Men so tudi našli bakterije v urinu. Pol sem šla pa čez neki dni še enkrat dati vodo in je bilo ok. Takrat sem bila prehlajena in je zato neki pokazalo. A se tebi tudi kaj kuha?

Lep pozdrav in držim pesti zate.user posted image

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2008 22:01:26   
lelaval
Ne sekiraj se preveč, ker to ni dobro ne zate in ne za pikico. Misli le na najboljše, pa bo tako. user posted image
V 3. user posted image  sem tudi jaz imela vse mogoče težave. Po 3. mesecih sem 1x tedensko morala hodit na preglede. Bakterijo, pa proteine sem tudi jaz imela  v urinu - saj boš videla, da naslednjič več ne bo prisotna. user posted image  Pa vseskozi vnetja in te in one svečke, pa kreme, več pa raje sploh ne bom naštevala.
Jaz sem tudi brala o teh in onih težavah, pa , ko sem videla, kaj lahko to  pomeni, sem bila ful žalostna in zaskrbljena, potem pa sem se le še z G pogovarjala in sebi prigovarjala, da bo vse v najlepšem redu in tako je tudi bilo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2008 22:14:06   
Anonimen
Pozdravljena, dadica.

Za to, da si tako jemlješ na dušo, so zagotovo kaj krivi tudi nosečniški hormoni. Ali je bakterija v urinu, ali v nožnici- vse se da pozdraviti. Da se rediš, je normalen pojav v nosečnosti- boš hujšala z otročkom v naročju, prej pa raje opazuj svoje telo, če morda zateka, in so kilogrami le voda. To, da je otrok v medenčni vstavi- nisem še slišala, da bi to nakazovalo na anomalije(sploh v 31. tednu nosečnosti ne, ko se otrok še obrača), pa jih je že toliko na RR imelo otročke obrnjene z nogicami naprej- tiste punce ti bodo znale najbolje povedati, sam mislim, da so vse rodile zdrave otroke.

Tako da bo vse še vredu, punca!user posted image

aspirinčica

(odgovor članu dadica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2008 22:16:16   
oka
IZVIRNO SPOROČILO: dadica

• Za konec pa mi je še G povedal da otroček leži z ritko naprej, jaz bedak pa grem iskat po netu in zasledim, da je ta pojav pogost pri plodih z anomalijouser posted image .

lp dadica

Upam, da te bom vsaj glede tegale lahko pomirila. Tudi naša madam  je bila tako obrnjena, pa ji danes čisto nič ne fali, če ne štejem kroničnega neuboganja in trmeuser posted image
Med prvo nosečnostjo sem iz začetnih 55 kg pristala na 80 (pa še malo čez), tako da me še nisi dohitela.
Kar se bakterije v urinu tiče, pa poskrbi, da boš veliko pila. Jaz sem v prvi nosečnosti tudi imela bakterije v urinu in mi je ginekolog svetoval pitje ursi čaja, ki je sicer nagravžen, mi je pa zelo pomagal.

Probaj se čimbolj pomiriti, sploh če praviš, da ti takole nagaja pritisk. Boš videla vse bo O.K.user posted image

LP

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2008 22:23:00   
dadica
Punce hvala vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vedela da ste pravi naslov za moje skrbi.

lp dadica

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.1.2008 23:00:01   
mateyka
Med prvo nosečnostjo sem iz začetnih 55 kg pristala na 80 (pa še malo čez), tako da me še nisi dohitela.
Kar se bakterije v urinu tiče, pa poskrbi, da boš veliko pila. Jaz sem v prvi nosečnosti tudi imela bakterije v urinu

jest tud user posted image

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2008 11:20:36   
ciklame
Živjo!

Glede vnetja. Tudi jaz sem dobila svečke Canesten, potem je bilo pa na drugem pregledu vse ok. To je v nosečnosti pogosto, meni je svetovala še pitje nesladkanega čaja.

Misli optimistično in božaj bušija,

lp

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......