Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 10.1.2008 19:04:14
|
|
|
|
cukr07
|
Jaz bi se vsekakor pri novem avtu odločila za kasko zavarovanje. Nakup novega avtomobila je le draga investicija, na cesti pa nikoli ne veš kaj te lahko doleti.
|
|
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 10.1.2008 19:06:58
|
|
|
|
total
|
Apsolutno kasko,vsaj 3 leta dokler ima garancijo.
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 10.1.2008 19:07:18
|
|
|
|
rija
|
absolutno kasko.
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 10.1.2008 19:08:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Kasko.
|
|
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 10.1.2008 19:10:20
|
|
|
|
Seven*
|
Hmmm.. Zakaj mislite tako? Je kar veliko dnarja..
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 10.1.2008 19:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR Hmmm.. Zakaj mislite tako? Je kar veliko dnarja.. Tudi nov avto je kar veliko denarja....
|
|
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 10.1.2008 19:11:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena. Jaz bi se obvezno odločila za aksno zavarovanje, ki krije kar največ možnosti okvare in poškodbe avta. aspirinčica
|
|
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 10.1.2008 19:19:14
|
|
|
|
soncece24
|
Logično da kasko. Že zato, ker če boš imela kasko se avtu ne bo zgodilo nič, če pa ga ne boš imela, pa ti ga bo sigurno kdo na parkirišču počohal - Murphy pač deluje Saj če ti nisi kriv pri nesreči itak krije škodo zavarovalnica povzročitelja - kasko pa uveljavljaš če se ti v koga zaletiš, za parkirišče, divjad, krajo, pa za nerodnosti (jaz sem samo enkrat avto ruknila - in to kr konkretno, ko sem doma iz dvorišča rivkerc pelajala ). Jaz imam mojo staro kripo zavavrovano samo obvezno, AO+ (voznik) + divjad in stekla. Novega bi pa sigurno dala kasko, ravno zaradi kraje in parkirišča. Kaj pa veš, kdo ti ga počoha, potem pa imaš sranje, lakiranje je ful drago. Mi ko mamo stare kante pa pač ne damo popravit pa tudi prišparamo.
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 10.1.2008 19:32:16
|
|
|
|
Lunca1
|
definitivno kasko
|
|
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 10.1.2008 20:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kasko. se strinjam
|
|
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 10.1.2008 20:28:42
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR Hmmm.. Zakaj mislite tako? Je kar veliko dnarja.. jest mam avto, star eno leto...trenutno sem doma, ker sem na bolniški, sem in mi avto več ali manj stoji v garaži, ampak mam vseeno kasko zavarovanega., ker nikoli ne veš, kje te čaka kako presenečenje...ponavadi se ravno takrat ko avta nimaš kasko zavarovanega sigurno kej naredi.....ja je veliko denarja, sam kaj pa če avto stolčeš totalka....boh nedaj...in nimaš od tega nič...jest bi se sigurno še en lep čas tolkla po glavi
|
|
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 10.1.2008 20:38:25
|
|
|
|
kepa*
|
Absolutno kasko. Jaz svojega yarisa nisem kasko zavarovala, ko sem bila doma na porodniški. Lani pa sem imela hudo prometno nesrečo, avto je bil totalka in ker nisem imeal kaska, sem izgubila najmanj 10.000 eurov.
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 10.1.2008 21:10:20
|
|
|
|
sazi
|
nov avto zagotovo kasko pri starejših avtih se ne splača, ker dobiš čedalje manj, če se mu kaj zgodi, plačuješ pa še vedno veliko nama so izpred bloka ukradli avto - sicer star 9 let, a zelo dobro ohranjen in z malo kilometri, seveda ni bil zavarovan kasko (pa četudi bi bil, ne biprav veliko dobila, če bi bil zavarovan proti kraji) sva pa morala kupitiavto in sva skoraj novega - in ga zavarovala kasko in proti kraji - nikoli ne veš sem pozabila napisat, da so ga nama (novega) že večkrat namerno popraskali s ključi (v našem naselju so vsi avti spraskani) in sva dala lepo popravit na stroške zavarovalnice, če bi morala pa plačevati iz lastnega žepa, bi bil verjetno pa ves čas popraskan
|
|
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 10.1.2008 22:07:53
|
|
|
|
anajmad
|
Vzami osnovno kombinacijo kaska,potem delne kombinacije kraja,divjad in steklo in na parkirišču. Zavedaj se,da je minimalna škoda na avtu od 200 in še več eu. Kasko ti pa itak obračunajo glede na bonus pri avtoobveznem. Pa sej dajejo na obroke in vzameš pa je.
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 11.1.2008 7:54:07
|
|
|
|
Nika v službi
|
Obvezno kasko za avto, star do 3 leta. Vprašaj se samo, kaj če ti ga ukradejo? Boš preprosto pogoltnila tistih 10, 20, 30... tisoč evrov (nimam pojma, kakšen rang avtomobila imaš ogledan, pa saj niti ni tako pomembno), če ti ga npr. pičijo? Zame tu ni dileme. Imamo vedno kasko. Čeprav pride veliiko denarja. Pač pogledaš pri nakupu avta tudi na to, v kateri razred pade pri zavarovanjih (glede na kW) in se potem odločiš, kakšen volumen ima tvoja denarnica... Srečno vožnjo!
|
|
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 11.1.2008 8:12:15
|
|
|
|
Marogica
|
TOrej, kasko za nov avto. Razlogi-so že druge napisale. Ali pa kupi rabljen avto, star okoli 3 leta...Ni potreben kasko, pa še v osnovi stane manj... DRugače pa želim dober nakup in varno vožnjo....
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 11.1.2008 8:21:42
|
|
|
|
dory
|
Če imata denar za nov avto ( če se temu kaj zgodi ) potem je kasko brezveze...če denarja nimata, potem definitivno kasko...
|
|
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 11.1.2008 8:26:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem vedno za kasko!!! Do sedaj sem ga imela vseskozi, enkrat pa moj pravi, da je brezveze in ga nismo podaljšali. In glej ga zlombka 1 dan po preteku se nam je eden zabil (?) v avto. Krivda ni bila nikoli dokazana ne enemu ne drugemu, tako da smo pač vsak krili svoje stroške... Je pa tako, da vsak del in popravilo je hitro na 400 evrov, tako, da zadevo v bistvu hitro dobiš nazaj, če se kaj zgodi...
|
|
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 11.1.2008 8:49:10
|
|
|
|
Felicity
|
Za nov avto obvezno kasko zavarovanje. Za plačilo pa imaš obročno zavarovanje. (saj nisi ena tistih, ki rečejo, saj jaz pa ful previdno vozim , meni se ne more nič zgodit ... Kaj pa če se vate zaleti nezavarovano vozilo? Ali pa vozilo iz tujine, ne moreš verjet koliko časa traja, da ti odobrijo vse papirje, da lahko plačajo iz njegovega zavarovanja.) Čestitke za nov avto in srečno vožnjo!
|
|
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 11.1.2008 10:09:37
|
|
|
|
jakaracman
|
Če si lahko privoščiš, da če ti ga ukradejo, ali če ga sama razbiješ lahko privoščiš brez problema novega ja potem pa NE kasko.
|
|
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 11.1.2008 13:15:05
|
|
|
|
_andreja_
|
imam 6 let star avto in imam kasko...zakaj so pa že drugi napisali...
|
|
RE: Nov avto- kasko - DA ali NE?!?! 11.1.2008 15:08:03
|
|
|
|
Taula
|
Obvezno kasko. Če je kaj narobe se ti zdi znesek za kasko majhen, napram morebitnim stroškom brez kaska.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.