|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dajmo eno rečt (pomagajte mi)
11.1.2008 19:31:29   
r1ta
Pri nas je tako, da sem jaz botra bratovima dvema otrokoma, bratova žena pa je botra moji hčerki. Problem rešen!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
11.1.2008 19:53:32   
Anonimen
Nisem prebrala nobenega odgovora, samo tvoj uvodni post. Tako bi ti rekla: s tema tvojima prijateljema nekaj ni sto procentno  vredu, ker noben "noramlen, kultiviran" člvoek se ne ponuja naokoli za botra, ker kao biti boter je čat, ki ti jo izkažejo. Samega sebe pa ne moreš ponujat za to, da imaš "častno" vlogo, ampak moraš biti izbran. Zdaj a samo zato, ker si ti botra njeni punci hoče biti ona tvojemu otroku? Ali si ji kdaj dala kaj napomnit, da bo ona botra pa tvojemu? Mislim, kr neki. Ne, na skrivaj zaradi njiju jaz ne bi dala krtsit, brezveze...kdo pa bo boter punci? Isti kot Črtu? Če je tako, potem enstavno povej, da želiš, da sta ista kot bratu, botra tudi sestri. Ni panike. Ali pa izberi pač koga drugega iz žlahte in reci, da se ti tako zdi bolj prav, da je pač nekdo od žlahte. Če bo potegnila surlo, jo naj, nimaš kaj prida pomagat....zdaj grem pa brat nazaj.+, da vidim, koliko sem ga bisknila.

(odgovor članu r1ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
11.1.2008 19:59:50   
Anonimen
zdaj grem pa brat nazaj.+, da vidim, koliko sem ga bisknila.

U, nič, samo povzela vse skupaj. Bravo zame.

Drugače pa ja, je težko povedati nekater stvari, a ne rahojka, midve že veva. Madona, pa kdo bi si mislil user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
11.1.2008 20:17:24   
kaya2007
ne razumem zakaj sta šla k njim za botre, če se ne počutite dobro v njihovi družbi, jim ne zaupate...se jim tudi takrat niste upali rečt ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
11.1.2008 20:54:07   
VesnaLana
Če bi ena tvoja kolegica želela bit botra, potem je verjetno tvoja dobra kolegica in moje mišljenje je, da se med sabo razumete, zato naj bi ta tvoja kolegica MORALA razumeti, da bo boter-ica tvojemu otroku oseba, ki ga bosta vidva z možem določila. Če tega ne sprejme, da ne bo ona, NI tvoja kolegica in ni vredna, da zaradi tega otroka krstiš na skrivaj. To naj bi bil lep dogodek in nikakor nekaj kar bi skrivala.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 55
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?