Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sexy perilo za tiste brez "jošk" 10.1.2008 9:59:29
|
|
|
|
piščanc
|
sploh se en sekiraj. veliko boljši je prazn modrc, kot pa 100 kil (pa brez zamere vsem vpletenim). najboljša varianta za polnjenje modrca je nosečnost , podloženi nedrčki ali pa lepotna operacija. če te to moti imaš veliko opcij. če pa ne pa uživaj v tem, da si lahko tudi brez in ti nič ne pade dol . če jošk nimaš, ti ne morejo pasti do popka
|
|
RE: Sexy perilo za tiste brez "jošk" 10.1.2008 10:05:19
|
|
|
|
muška
|
ja, saj mene ne moti toliko da so majhne, ampak ko sem prebirala slikice na spodnji temi , sem v bistvu ugotovila, da si kaj takega me ji jih pač nimamo (več) ne morem privoščit, torej recimo nemoremo presenetit moža , v nekem hudem kompletu.
|
|
|
|
RE: Sexy perilo za tiste brez "jošk" 10.1.2008 10:47:22
|
|
|
|
total
|
Tut jaz nimma big bubis pa se ne sekiram,glede teh cotic iamš pa že tut veliko takšnih ko je moderc lepo podložen,tut na korzetih,imam kr veliko sexi oblačilc in imam vse moderce podložene,pa še lepo pride.
|
|
RE: Sexy perilo za tiste brez "jošk" 10.1.2008 10:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Muška, npr. v Leclercu imajo same take modrce za majhne bubies. Francozinje so očitno malo manj obdarjene. Jaz nimam velikih, pa so mi tam vsi modrci premajhni. Imajo pa veliko izbire, tako da tiste z majhnimi tam gotovo lahko kaj dobite. Pa še dragi niso.
|
|
|
|
RE: Sexy perilo za tiste brez "jošk" 10.1.2008 14:10:17
|
|
|
|
Tiamo
|
muška, tudi jaz nimam nič...evo na linku trgovine, je pripomoček črpalka za povečanje prsi gremo pumpat
|
|
|
|
RE: Sexy perilo za tiste brez "jošk" 10.1.2008 14:22:33
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo muška, tudi jaz nimam nič...evo na linku trgovine, je pripomoček črpalka za povečanje prsi gremo pumpat Zgleda kot vislice.
|
|
|
|
RE: Sexy perilo za tiste brez "jošk" 10.1.2008 15:42:07
|
|
|
|
piščanc
|
al pa ena spidi pumpica za mleko
|
|
RE: Sexy perilo za tiste brez "jošk" 10.1.2008 19:16:58
|
|
|
|
muška
|
, ta je pa dobra ja
|
|
|
|
RE: Sexy perilo za tiste brez "jošk" 11.1.2008 9:27:18
|
|
|
|
Bety upa
|
...se človek nasmeje... Jaz imam večje joške...(80C)...pa me motijo....In bi si prav želela imeti majhne joške, da mi ni treba modrce vlačit, da oblečem majčko brez modrčka..... Ti imaš prednost, ki jo lahko izkoristiš....Bradavice pred seksom namaži s ledom, da se izbočijo in istopijo....Potem obleči oprijeto majčko do popka....Spodaj pa gate, ki so ti všeč....Madonca, kako bo partner znorel.... Ko pa greš ven, pa si daj modrc velikosti B in ga podložiš (silikonski vložki ali pa stare nogavice )......in bo.....Pa uživaj, ker ni preveč prijetno prenašati velike lubenice....
|
|
|
|
RE: Sexy perilo za tiste brez "jošk" 14.1.2008 12:28:26
|
|
|
|
muška
|
ah jaz si ne rabim bradavic vlažit da mi stojijo, ker mi skoz stojijo , ampak resno!
|
|
|
|
RE: Sexy perilo za tiste brez "jošk" 14.1.2008 13:42:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjemi da za velike joške tudi ne obstaja prav nič seksi spodnjega perila, vse je nekje v videzu naših babic. Ali pa so v kompletu temu primerno ogroooomne spodnje hlečke, ker predvidevajo da kdor ima velike joške im tudi veliko rit. Očitno moraš biti tudi za seksi spodnje perilo ravno po standardih, kdor odstopa ga je naj .
|
|
|
|
RE: Sexy perilo za tiste brez "jošk" 17.1.2008 12:23:21
|
|
|
|
Majuska
|
ga. Srčkova ima prav. Karkoli iščem zase, ne najdem lepega perila ampak bolj v stilu naših starih mam. Porazno!
|
|
|
|
RE: Sexy perilo za tiste brez "jošk" 17.1.2008 15:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam 75 d in vedno najdem seksi modrčke zase. Hlačke se pa itak v večini primerov dajo kupit ločeno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?