|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tehtanje doma in teža dojenčka
15.1.2005 20:21:04   
niki5
A ste se kdaj tehtale doma na hišni tehtnici? Koliko je bila natančna. Jaz sem se stehtala na tehtnici, ki zaokroži na 100 g, najprej sebe in potem še s svitom in sem ugotovila, da naj bi pridobil samo 300 g od 22.12. in sedaj me že kar malo panika daje, ker vem, da bi moral otrok dobiti do 3 meseca vsaj 110 g na teden najmanj :( V torek imamo pregled, mene pa zelo skrbi.. ali se je kateri tudi dojenček premalo zredil in a je bilo kaj zdravstvenega narobe z njim?
Tako sem žalostna :((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tehtanje doma in teža dojenčka
15.1.2005 20:27:44   
HuAnita
'čer, par strani nazaj smo že imele to debato... Tudi moja :muca: se kao premalo redi, ampak dokler se redi, je menda ok, pomembno je, da sicer napreduje... Naša sploh ni po meri statistike, pa se počasi odvajam sekiranja zaradi tega. Bo pač manekenka. :)


Hu:hudicek:Anita

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tehtanje doma in teža dojenčka
15.1.2005 20:30:59   
Pia73
Tamala od moje sestre je bila skoz premalo težka. Je bila ena od dvojčkov. Ko so ugotovili, da premalo pridobiva na teži, je mogla pogosteje hoditi z njo na tehtanje. Tamalo pa so hranili tudi ponoči v določenih časovnih intervalih, tudi če se ni zbudila, ker je ponoči brez problema pojedla, podnevi pa ni šlo tako zlahka. Seda je mala stara skoraj šest let in je prava manekenka. :)-

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nakup vozička
zamudnica

Kateri voziček ste oz. bi kupili za svojega novorojenčka?

Quinny (24%)

Stokke (4%)

Bugaboo (2%)

Maxi-Cosi (8%)

Chicco (6%)

Drugo (56%)


Število vseh glasov: 326

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!