|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fant je za!!!!!!
15.1.2005 19:20:38   
Anonimen
Drage punce,

pred nekaj dnevi sem vas spraševala za nasvet kako prepričati fanta da bi naredila :duda:, ker je sicer bil za, le še počakati je hotel nekaj časa.In sedaj mi ga sploh ni bilo potrebno tako zelo prepričevati kot sem predvidevala, kar sam je rekel, da bi pa res lahko začela delati na tem.Juuuuhuuuhuuuu!!!!!!!!!!
Po temeljitem pogovoru je sam povedal, da si tudi sam ful želi otroka, le strah ga je, da mu ne bo mogel nuditi vsega kar potrebuje.In sem ga kar hitro pomirila, da sva zato dva in da nama bodo takoalitako če bi bilo potrebno stali starši ob strani in da se nima česa bati, ker bova že zmogla..In zgleda, da ga je to pomirilo in mi je že kar včeraj zvečer rekel, da naj sploh ne vzamem več kt.Jaz sem ful presrečna, ker ga sploh ni bilo treba veliko prepričevati in sedaj tudi on že komaj čaka da bova lahko začela :sloncek:.
Sedaj pa temu sledi seveda 100 vprašanj ki mi rojijo po glavi in seveda spet sprašujem vas.Koga pa drugega???
Ker še vedno jemljem kt (oz, jih bom sedaj nehala) me zanima koliko časa naj mine preden začneva aktivno :sloncek:?Jemljem namreč kt že 10 let z dvema krajšima prekinitvama.
Prebrala sem tudi, da je dobro jemati folno kislino.Kako se tablete imenujejo in ali jih dobim na recept?Če ne, koliko stanejo in za koliko časa so?
Če imate še kakšen nasvet na plan z njim!

Radi se imejte, Srček
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Fant je za!!!!!!
15.1.2005 19:27:24   
Pia73
Ja, to je pa super srček,..:bravo: Je šlo pa hitro!

Skratka, ko nehaš jemati KT, jaz ti priporočam, da to škatlico vzameš do konca, da se ti ne zmeša ciklus in nato počakata še tri mesece. Pravijo, da naj ne bi bilo nič narobe tudi, če bi zanosila zakoj po prenehanju jemanja KT a glede na to, da si jih jemala 10 let je verjetno najbolje, da počakaš še tri mesece,... Lahko pa začneš jemati folno kislino, 30 tablet stane cca 900 SIT. Na recept pa jih ne dobiš.

Sprašuješ za recept? Svetujem ti čimveč :sloncek::sloncek::sloncek: oz. na vsaka 2-3 dni,....

Pa srečno! :rozica:

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Fant je za!!!!!!
15.1.2005 19:28:18   
KIRA
Najprej čestitke k tvoji, oz. zdaj vajini odločitvi. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Tako je treba - vse skupaj, ker drgač nima smisla.9nebesa

Pol pa glede folne kisline - jaz sem jemala Tifol, sam da ga je baje medtem težko dobit. Jemat ga pa lahko začneš mesec dni pred načrtovano nosečnostjo.
Začneta pa lahko takoj- ni treba nič dosti čakat. Takoj pri naslednji ovulaciji. Ko nehaš jemat KT, se ti kar samo uredi po nasledni M. KT so tako samo hormoni, ko jih pane jemlješ več, pa lahko takoj zanosiš - tu ni posebnih ovir.

Želim vama veliko :sloncek: in čimprej želenega :duda: !!!!! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Fant je za!!!!!!
15.1.2005 19:45:07   
Anonimen
Hvala vama obema, zlati sta.Imata prav, verjetno je res najboljše, da jemljem še to škatljico kt do konca, potem pa nič več!!!

Zanima me še, koliko časa bo minilo, da se menstruacijski ciklus uredil?Ko sem nazadnje prenehala z jemanjem kt je bila namreč najprej na 45 dni, pa potem na 38, pa na 35 dni, potem pa sem spet začela z jemanjem (mi je G priporočala manjši presledek med jemanjem KT).Zanima me tudi, kako naj si pri takšnih zmešanih ciklusih izračunam plodne dneve?
In vem, da ste že milijonkrat pisale o ovulaciji, vendar tudi mene zanima kakšni so znaki in ali se bo pojavila že prvi mesec po prenehanju jemanja KT?Ali imamo ovulacijo vsak mesec, ali pa je možno, da je kakšen mesec ni?

Saj vem, malo morje vprašanj, ampak sedaj sem takooo srečna, da kar ne vem kaj bi.

Radi se imejte,Srček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Fant je za!!!!!!
15.1.2005 19:56:14   
maja&m
Oj!
Čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo:
Jaz sem jemala Tifol (folno kislino),ampak že ko sem bila noseča. Pač za boljši razvoj ploda,al nekaj podobnega. Dobiš jih brez recepta,stale pa so okoli 700 sit,če se ne motim.

Pa obilo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Maja&:duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Fant je za!!!!!!
15.1.2005 20:17:43   
Pia73
Ciklusi po prenehanju jemanja KT so običajno taki kot pred jemanjem KT, pri mnei je že bilo tako.

O ovulaciji, njenih znakih ipd. pa malo pobrskaj nazaj, lahko tudi s pomočjo iskalnika je bilo o tem že ogromno napisanega,... Pa pri vsaki je za odtenek drugače, veš,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Fant je za!!!!!!
15.1.2005 21:04:13   
tinkamiška
Srček, tud jst sem vesela za vaju:bravo::bravo::bravo:, res, da sta na isti valovni, to je res pomembno.

Jst sem jemala KT 11 let in po prenehanju se mi ciklus ni nič spremenil, le malo bolj boleče M imam, ampak sem se že navadila na to. Se pa stinjam s Pio, da je pri vsaki drugače...

No, želim vama veliko sreče!:rozica:

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Fant je za!!!!!!
16.1.2005 0:23:31   
baguSka
Čestitke!:rozica:
Upam da bo vajina pot k cilju čimkrajša!:miska:
Sama sem po prenehanju KT počakala še celo leto, cikluse pa imam že od takrat na 36-38 dni.
Pa ne pozabi na folno kislino - Tifol!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Fant je za!!!!!!
16.1.2005 12:43:44   
Anitka
Srček :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za vaju! In želim vama čimprej :modri::duda::roza: Jaz sem po prenehanju KT kar takoj začela delati :)-:)-:)- na :duda: , pri meni še žal ni upshea. Bo pa kmalu. ;);)

Pa pa,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Fant je za!!!!!!
16.1.2005 18:56:07   
emaa
Anitka pa vidi, da nisem edina, ki sem takoj po prenehanju KT začela delat na :duda:. Tko, da midve bova kmalu :nosecka: in seveda tudi vse ostale s seznama.
LP:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Fant je za!!!!!!
17.1.2005 8:57:21   
TANTRA
Živjo,
tudi sama sem 10 jemala kontr.tabl. in danes je 46 dan, ko moje M:hudicek:še ni. Nimam nobenih znakov, imela sem jih tiste dni, ko bi jo morala dobiti. Testi so tudi negativni. Posvetovala sem se z G in rekla je, da naj počakam še 14 dni potem pa pridem na posvet kako in kaj, ker je prehitro, da bi mi spet dala kakšno hormonsko spodbudo.
Za folno kislino pa mi je napisala tbl. Folicin, ki so veliko boljše in močnejše od Tifola. Imajo dodano še železo, ki ga pogosto primankljuje. Dobijo pa se le na recept. Jih je treba sicer doplačati, vendar za malo bebico tudi to ni težko.
Predlagala mi je trimesečni odmor. Privošči si čimveč vitaminov, počitka, aktivnosti in sproščenosti. Obisk kake savne, masaže in veliko zaljubljenih trenutkov v dvoje.
Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Fant je za!!!!!!
17.1.2005 11:25:53   
baguSka
Le pripomba k Tantri: savno v tem času baje zelooo odsvetujejo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Fant je za!!!!!!
17.1.2005 11:35:32   
dadica
halo
meni pa so rekli da če želiš zanosit moraš v savno!
Ampak veste kako je to, baba čula baba rekla.

lp:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Fant je za!!!!!!
17.1.2005 11:37:26   
baguSka
Jst pa sm slišala, da savno odsvetujejo, saj uničuje spermije in zmanjšuje možnost zanositve..:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Fant je za!!!!!!
17.1.2005 11:41:25   
dadica
ja saj vrjamem kako je to, ampak veš kaj vse ti pravijo, idi v savno, po:sloncek::sloncek::sloncek: leži na trebuh ali noge v zrak ali pa se celo postavi na glavo(dobesedno), pa ne se barvat med nosečnostjo pa ne se prepogosto umivat-ja kaj pa naj zgubim vse prijatelje in mojega možeka8).
malo heca ne škodi predvsem v našem stanju, je vedno dobrodošlo.

Pa brez zamere

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Fant je za!!!!!!
17.1.2005 14:45:40   
Andy13
Srček, ful sem vesela, da je tvoj fant ZA! Izgleda, da je naša telepatija pomagala. ;)

Zdaj pa veselo na delo! :sloncek::sloncek::sloncek:
SREČNO!

Lp, Andy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Katero ime vam je všeč??
rosajelka

a)Nika (26%)

b)Taja (28%)

c)Zala (29%)

Č)Zara (18%)

Število vseh glasov: 365

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!