|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pogosto?
9.1.2008 22:43:58   
Anonimen
Zanima me, kako pogosto imate spolne odnose tisti, ki na zanositvi delate že dalj časa oz. ste že leta v zvezi. Hvala za odgovore. Srečno!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pogosto?
9.1.2008 23:00:17   
cmokec
Vsak drug dan user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2008 23:05:01   
meta21
Če pogledaš čist teoretično, spermiji živijo 3 do 4 dni, tak da teoretično bi lahko tudi bolj poredko, ampak ziher je ziher-na 2 dni bo kar OK. Pa ne obremenjuj se tolk s tem. Lahko se ti zgodi, da se bosta na koncu počutila kot dva baby avtomata, če bosta preveč računala!user posted image

Zdaj pa v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2008 23:30:47   
lara light
Nekje na 3 dniuser posted image   hm,ja morali bi bit bolj pridni!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2008 0:00:30   
Anonimen
Na 2-3 dni, včasih vsak dan. Pač kakor nama paše.user posted image

(odgovor članu lara light)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2008 0:15:31   
pravljica
lej, en mesec vsak dan, potem si sigurna, da nista falila pravega dneva user posted image  pa saj gre sam za 30 dni! user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2008 9:27:53   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

lej, en mesec vsak dan, potem si sigurna, da nista falila pravega dneva user posted image  pa saj gre sam za 30 dni! user posted image

To je res najbolj ziher jauser posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2008 9:35:58   
murkica
hehehe.

No ja pri nas je tako, da pač user posted image  kolikokrat nam paše. Mogoče pride kakšno obdobje, ko smo premalo pridni ampak sva se odločila, da se bova s tem čim manj obremenjevala in bova kadar nama zapaše. Sicer je že tako redkost, da nebi vsaka dva dni, ampak to ne zaradi nujnosti, da nebi zamudili O, ampak zaradi tega ker nama paše. user posted image

Drugače pa sem prepričana v to, da bolj kot se obremenjuješ s tem, bolj kot šteješ dneve in bolj kot si obseden s tem, da moraš user posted image  saj vsaka dva dni, več je ne-jev za zanositev, ker je telo preobremenjeno. Tako, da le sproščeno pa bodo sigurno pozitivni rezultati. No saj v to se jaz prepričujem. user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.1.2008 9:51:07   
pike
Midva z dragim na vsaka 2 - 3 dni. Vem pa, da prijateljica, ki je v drugo rodila ni imela odnosov tako pogosto ampak le 1-2 x na teden pa je ratalo že v 2. Za ženske, ki imajo redne M in O in vejo kdaj bo O nastopila je nedvomno večja verjetnost, da bodo prej zanosile, kot jaz, ki nimam rednih ovulacij in se počutim, kot bi igrala loto a nič ne moremo. Manj se sekirat in uživat, enkrat že bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.1.2008 14:40:21   
Anonimen
Anonimen,kolikokrat pa vi delate na otročičku ? Midva z mojim dragim vsak dan okrog ovulacije, drugače pa vsak drugi dan.

(odgovor članu pike)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.1.2008 19:02:33   
Neža7
1. user posted image  sem zanosila na dan O. Sponatno je bilo. Končalo s SS.
1. poskus po SS (6mes kasnej) sva vsak dan (zgleda, da je to bilo preveč user posted image )
2. poskus sva vsak drug dan in je uspelo user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.1.2008 20:18:25   
bastian111
Ne vem, pač ko te prime pa te prime in začnešuser posted image user posted image in upaš da pa zdaj  jeuser posted image user posted image . Skratka ne mislit dosti na to ,če se le da .Vso srečo!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.1.2008 20:29:37   
taši84
čist od dneva in razpoloženja odvisn. včasih vsak dan včasih pa na 2-3 dni. zihr je zihr.

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.1.2008 21:22:42   
Colicka
Jaz tud mislim, da bo treba nehat mislit na to, da bi skoz gledali na dva dni, ker pol sem včasih že težna,ker kao morva in pol seks ni tak kot bi mogu bit ...no zadjne čase nč ne težim pa seksava včasih na 3 dni, včasih pa kr vsak dan ...se strinjam s puncami ki pravijo da se ne obremenjvat in štet dnevov, ker kje pa 100% piše, kako jez ovulavijami in kater dan bomo zanosile? :) Tako se poskušal kulirat pa bom verjetno prej .... :)user posted image

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.1.2008 17:00:24   
little angel
midva pa vsak dan mogoce kdaj kak dan ven spustima ampak  odkar delama na user posted image sma se tak navadla in nama je ze prav cudno ce kaksen dan ven spustima. te postanem jaz kr neka tecna. sma se glih menla da sma posatala odvisna od sexa. ampak to ni nic slabega a ne?user posted image

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?