bsasab
|
Moja 5-tedenska pikica pa je zadnje case zelo nemirna ko je, ne glede na to ali jema po flaski ali se dojima. Ce se dojima, je nemirnost dost vecja, takoj ko se priklopi, zacne vlect, vlece kaksno minuto in pol opletanje z rokicami, brcanje, stokanje, vcasih tudi jok, spusti zizo in jo nervozno isce naprej, pa spet spusti pa jo spet isce, in to lahko traja tudi po 20 ali vec minut, mleko imam ker ko si stisnem dojko kar sprica iz nje. Ce pa se hranima po flaski, cucelj zagrabi, vlece sprazni cca 30 ml, vcasih celo vec, pol pa nic vec, sploh noce vec sprejet flase in spet postane nervozna. Pa sem problavala z podiranjem kupcka, ga podre, pa je se vedno nemirna, sem mislila da bi imela tudi krce, pa niso, ker ko jo pustim pr miru se lepo umiri, zaspi pa ne. Vem pa da je se lacna, ker neprestano sesa svoje roke in prste, ter nonstop isce za hrano, tudi ce ji dam dudo jo tako mocno vlece, da mislim da jo bo pogoltnila. To sicer ne dela vsakic ko se hraniva, ker ce je lepo umirjena, poje tudi do 130 ml, in zadovoljno zaspi tudi do 5 ur. Nemirna pa je zadnje dni vsakic ko se dojiva, zato sem kr prenehala z dojenjem, ker mi je groza ko to ponoci dela... npr. vceraj ponoci se je zbudila ob treh, sem jo hotela podojit, pa spet ta nervoza, sma zaspale sele ob pol sestih, ker se je reva ze tako utrudila, da je pomoje zaspala zaradi tega... Sploh ne vem vec kaj naj naredim, ali naj poplnoma preneham z dojenjem, ali pa naj vsak dan malo probam, pa da vidim ce je se vedno tako nervozna pri dojenju.. A ima katera, oz je imela podobno sitacijo, oz kaj lahko naredim..., Sem pa cist sproscena med dojenjem, oz vsaj probam bit, pa mi kljub temu misli silijo na to, a bo spet nervozna, kaj delam narobe, da je taksna itd. Hvala za mnenja oz odgovore... pa lep pozdrav