Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dominikana,februar marec 9.1.2008 21:38:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena. V Dominikanski republiki še nisem bila(pravzaprav do kakšnega tedna nazaj niti vedela nisem, kje je), sem pa spoznala eno RRčico, ki sedaj živi tam- ima nick tany83. Poišči jo na ringaraji, in ji pošlji kak ZS. Ona ti lahko največ pove. aspirinčica
|
|
|
|
RE: dominikana,februar marec 9.1.2008 21:40:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Aspirinčica, tam med Pozdravljena pa nadaljevanje V Dominikanski republiki si pozabila eno vrstico spustit. Ne postani šlampasta! Drugače pa ne, nimam izkušenj, ampak jaz ne bi prav preveč komplicirala, če bi imela možnost iti.
|
|
|
|
RE: dominikana,februar marec 9.1.2008 22:37:34
|
|
|
|
JAPE
|
Mi smo bili meseca maja 2006. Bilo je super. Če te kaj zanima vprašaj.
|
|
|
|
RE: dominikana,februar marec 10.1.2008 0:01:44
|
|
|
|
petra a
|
jst sem bla enkrat,samo v juniju...spomnim se samo,da moraš paziti ali greš na sever ali jug, ker ena stran je full topla (voda) in tudi vreme, druga pa ni kej prida najbolje da pošlješ ZS tisti punci iz rr
|
|
|
|
RE: dominikana,februar marec 10.1.2008 19:56:20
|
|
|
|
citrončica
|
najlepša hvala vsem za enkrat, tany83 se mi je že sama oglasila-hvala!!,tako da sem zdaj njo okupirala z vprašanji, če bo še kaj,vas seveda porufam.. hvala vam....
|
|
|
|
RE: dominikana,februar marec 17.1.2008 11:19:01
|
|
|
|
binica
|
Citrončica, a si se potem odločila za Dominikano? Mene tudi že nekaj časa mika, pa se nekako ne morem odločit.... čakam, da Lana malo zraste. A gresta sama al z otroci?
|
|
|
|
RE: dominikana,februar marec 17.1.2008 11:42:16
|
|
|
|
Jaz*
|
Jaz sem bila v Dominikani Februarja 2004. Vreme je bilo super, vse ostalo tudi. Za vse ostale ki imate otroke; na letalu in v hotelu je bilo veliko mladih družin, tudi takih z dojenčki. LP in uživaj če greš še za nas
|
|
|
|
RE: dominikana,februar marec 19.1.2008 15:34:58
|
|
|
|
citrončica
|
Čakam še potrditev dopusta, ker me malo mika 10-12-14 dni, ne le 7.....skromnost, pa lepa čednost a kako že ,ja ne morem pomagat,ko bi pa pasalo malo več...., sicer pa ja, 90% sva kar za dominikano odločena, tisto malo razlike puščava za možnost,ko naju kaj premami last minute v agenciji.....katero agencijo pa ponavadi vzamete??Pa kdaj se odločite za last minute, zadnji dan, teden, mesec???? aja, sva še sama, tako da greva 2........
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?