Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečniška oblačila quelle 9.1.2008 21:59:57
|
|
|
|
Pepita
|
Jaz sem si ravno včeraj naročila, ti sporočim kakšna je kvaliteta. Naročila, pa sem si velikost, ki jo običajno nosim. LP
|
RE: nosečniška oblačila quelle 10.1.2008 9:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ej ful hvala, bom zelo vesela, saj so mi všeč dizajni njihov oblačil za nas . hvala in lp.
|
|
|
|
RE: nosečniška oblačila quelle 10.1.2008 10:48:29
|
|
|
|
leni5
|
jaz sem si naročila 2 majčki in kavbojke. Kavbojke žal eno številko prevelike (res si naroči svojo prednosečniško konfekcijsko številko), so pa lepe in kvalitetne. Majčke pa tudi, tako da se splača sploh glede na cene v ostalih nosečniških trgovinah.
|
|
|
|
RE: nosečniška oblačila quelle 10.1.2008 18:53:27
|
|
|
|
buči
|
Jaz sem soi naročila 2 trenirki - super, sicer so se po 5 mesecih intenzivnega nošenja malenkost raztegnile - pri trebuhu, pa kavbokjke in še ene hlače. Vse iste velikosti kot pred nosečnostjo - zelo zadovoljna!
|
|
RE: nosečniška oblačila quelle 10.1.2008 19:58:46
|
|
|
|
mlavla
|
jst mam tud eno majčko.samo si res naroči svojo velikost..saj so oblačila dovolj velika.. jst sem si akvbojke naročila prevelike tako,da sem jih morala vrniti
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?