Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Novost pri otroškem dodatku 9.1.2008 19:47:12
|
|
|
|
Gina
|
Logika: država špara.
|
|
|
|
RE: Novost pri otroškem dodatku 9.1.2008 19:51:05
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa nisem podvomila. Lahko bodo rekli, da se je standard Slovencev zvišal, ker izplačujejo manjše otroške dodatke.
|
|
|
|
RE: Novost pri otroškem dodatku 9.1.2008 20:49:49
|
|
|
|
lukec
|
Druga logika: Baby boom, otrok je dost, dejmo hiter mal nazaj vzet.
|
|
RE: Novost pri otroškem dodatku 10.1.2008 11:13:22
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec Druga logika: Baby boom, otrok je dost, dejmo hiter mal nazaj vzet. Mislim, da je to to, po eni strani jamrajo da je Slovencev vedno manj po drugi strani pa starši nastradajo
|
|
|
|
RE: Novost pri otroškem dodatku 10.1.2008 11:50:20
|
|
|
|
TamaraJ
|
Res ne razumem... pa saj otroški dodatek je bil že zdaj tako minimalen... lansko leto sploh nisem oddala vloge. Prvo leto sem imela skoraj najvišjega, ker sem imela res minimalne dohodke. Ampak tisto je bil zgolj drobiž. Ja, ravno opomoči se ne moreš . No, pa očitno se je zdelo državi, da nam da preveč. Ja, potem pa za tiste zmanjkuje, ki se kopajo v šampanjcu
|
|
RE: Novost pri otroškem dodatku 10.1.2008 13:54:00
|
|
|
|
KIKI****
|
Men so pomoč od socialne ki sem jo prejemala v letu 2006 že poleti 2007 šteli kot dohodek in jasno da sem bla konec koncev pol full bogata , pa so mo znižali otroške.Hvala bogu da imam delo ampak zarad teg abom še ob pšol otroških v 2008 . Bo že, s ene obremenjujem več s tem.
|
|
|
|
RE: Novost pri otroškem dodatku 10.1.2008 21:47:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Po novem zakonu SE štejejo kot dohodek vsi transferni dohodki, vključno z DSP-jem. Budale gor ali dol - tako je.
|
|
|
|
RE: Novost pri otroškem dodatku 11.1.2008 21:33:32
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ja... pa pravijo, da je šel otroški dodatek gor za 8,4%... zakaj neki?... Najprej ga znižajo, ker ti DSP upoštevajo kot dohodek - in ko potem na tem prišparajo, se pa začnejo bahat, da so ga pa zvišali za 8,4%... aha... pozabjo pa povedat, da so ga prej znižal za npr. 15%.... BANDA!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
bKatka 1bb (
87%)
b (
13%)
Število vseh glasov: 30Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!