|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija - 9. dan?
9.1.2008 19:43:24   
Athina
Mene pa zanima, če je možno, da imam ovulacijo že tam okrog 9. dne ciklusa (c. traja 28/29 dni) ... tako se mi zdi glede na izcedek. Nisem pa nikoli tistih testov delala, se mi zdi da bi se preveč obremenjevala s tem. BT sem merila en mesec, pa je graf pokazal 3 ovulacije user posted image Potem sem tudi to nehala delat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija - 9. dan?
9.1.2008 19:48:12   
Lorencia
Ja, možno je vse...glede na izjave deklet, katere dneve so že zanosile - ko so najmanj pričakovale.

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2008 19:51:56   
Athina
Hvala Lorencia ... ker jst nikoli nič ne čutim med O - ne jajčnikov ne nič, pa zato nisem bila prepričana ... od kar opazujem - kakšne 3 mesece, se mi vedno zdi, da je tam okrog 9. dne ... po koledarjih, kjer računam, pa vedno piše okorg 14. dne ... Hmmm Bomo vidli ... user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2008 19:53:44   
daša
user posted image Ja, je možno. Jaz jo imam tudi takoj po končani M. Nisem nikoli merila ali kaj ugotavljala (ker sta se oba otročka naredila 1,23).  Ampak sem kar prepričana, da je tako.
No, ko je ratal prvi, točne vem da sva user posted image 3 dni po končano M (trajala 7 dni), potem sva čez dva dni še enkrat pa tisti mesec nič več.

Pri drgem sva prvi mesec, ko sva načrtno user posted image zamudila, ker sva prvič user posted image šele kak teden po končani M. Tako da sva šla naslednji mesec zopet v akcijo takoj po M, evo pa je bilo. V sredini ciklusa nisva ničuser posted image , sva zopet bolj pri koncu.

Madonca, sem zdaj enih telih slončkov narisala, ko bi bila 3 leta stara.

Pa oba otročka sta se spontano rodila 8 dni pred PDP, kar je baje tudi znak, da je bila zanositev prej, ne na sredini ciklusa. Ker sta bila normalno donošena (prvi je imel 3600 gr, drugi sicer 2650 gr ker je prišlo do zastoja v rasti).

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2008 19:57:36   
Athina
Daša hvala, hvala in še enkrat hvala ... si me kar malo pomirila user posted image ker v sredini cikla se z mojim ne bova videla. user posted image Hvala še enkrat! user posted image  

(odgovor članu daša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2008 20:43:38   
daša
Želim ti, da vama rata že ta mesec. user posted image .

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2008 21:11:42   
Anonimen
Jaz sem ena izmed srečnic, ki je imela hudo stimulacijo jajčnikov in sem imela 1 ovulacijo že 8 dan ciklusa. Tisti mesec sem imela 3 zaporedne ovulacije, in rezultat je tu, 19 tedenuser posted image .

Upam, da vama uspe. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daša)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2008 22:31:02   
Athina
daša in Taly, hvala tudi vama za vzpodbudne besede ... user posted image user posted image tudi jst upam, da bo user posted image oz. user posted image že ta mesec ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.1.2008 8:00:07   
dana
Taly, ali je ta stiumulacija posledica kakšnih zdravstvenih pripravkov?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.1.2008 8:04:15   
valentina2006
Athina: Je možno, da maš O že 9 dan.... Tud men se je to naredil, ko sem zažela O ugotavljat s testi, pa sem začela prepozen, na kar sem ugotovila, da je O res nastopila že prej, se pravi takoj po M.

Brez skrbi, user posted image  ali pa user posted image  boš ugledala prej ko slej, sploh takrat, ko najmanj pričakuješ.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.1.2008 9:35:22   
pike
Zdravo,
A si mogoče jemala Klomifen. Jaz imam namreč policistične jajčnike  in grem v četrtek k novemu g. Prejšnja g mi je odsvetovala Klomifen, ker kot stranski učinek lahko nastane še več cist. Ampak tukaj na tem forumu pa vidim, da dekleta, ki imajo prav tako policistične jejčnike, jemljejo Klomifen, da dobijo O. Saj vem tečna sem danes malo. M se je ravno poslovila in upam da po 5. mesecih bo pa le uspelo. Lep pozdrav,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.1.2008 17:53:20   
Athina
Če ta mesec ne uspe, bom šla mogoče tudi jst na teste, da bo za zihr, zdej samo ugibam ... po drugi strani se pa nočem obremenjevat user posted image mah ja, verjetno je res tako, da bom ugledala user posted image , ko bom najmanj pričakovala ... sej zdej čist nič ne pričakujem user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.1.2008 20:26:30   
bastian111
Točno tako ,ko boš naj manj pričakovala pa bo boš videla.Sam ne se obremenjevat.Sem navijačica 1

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.1.2008 22:08:22   
perbola
jaz jo imam tocno3 dni po koncu user posted image , se pravi 8 dan, tako da ja je možno. Itak pri vseh teh izračunih piše, da niso 100%, tak ko nc ni. ja je možno

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.1.2008 22:31:41   
Athina
A potem naj bi tudi testi pokazali user posted image že pred izostankom user posted image ? Nekak 14 dni po oploditvi naj bi pokazalo, ane? user posted image

(odgovor članu perbola)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.1.2008 8:36:20   
Tanik
bom kar tu vprašala. a je možno da te med ovulacijo bolijo bradavičke?
 user posted image sem mela 26.12.07 (imam na 28-30 dni), torej je lih zdaj ovulacija.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.1.2008 10:39:49   
Tejchy
Tudi jaz se strinjam s tem, da je možno, da je O nastopila že 9 dan. Po mojih izračunih sem jo jaz imela 10 dan... pa imam cikle tudi povprečno 29 dni... No rezultat je bil user posted image   .... Tako, da se je leto 2008 začelo fantastično user posted image  user posted image  user posted image  

Držim pesti zate...
lp

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.1.2008 11:30:48   
Anonimen
poglejte vse tiste, ki imate PCO- pri nas ni nujno, da sploh je O vsak ciklus. jaz sem predlanskim zanosila 1. user posted image po štirih mesecih poskusov-in vem,da do tistega meseca ko sem zanosila,nisem imela O. torej vemo,da ovulacija lahko nastopi kadarkoli-tudi med user posted image . in sploh na vse vplivajo živčki! torej iz tega sledi,da je treba pogosto user posted image ,da bo user posted image . držim pesti za vse.

(odgovor članu Tejchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
11.1.2008 16:49:22   
Athina
Natka, sej nisem dolgo na tem forumu, samo dobivam občutek, da je odgovor "možno je, ampak pri vsaki je drugače" že kar univerzalen user posted image ... ne, sej vem, fajn je slišat, da je mela katera že podobne sindrome ... glede tvojega vprašanja ti pa težko odgovorim, O opažam po izcedku, sicer nimam nobenih bolečin user posted image Upam, da bo katera  odgovorila na tvoje vprašanje ... in držimo pesti za user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.3.2008 13:36:35   
Athina
Še vedno vsak mesec opažam zelo zgodnjo ovulacijo ... pa me zanima, a je možno, da takšna zgodnja ovulacija pomeni manjšo plodnost? No, glede na odgovore punc zgoraj, ki so vse zanosile, ne bi smelo bit, al kako ... Ta mesec me je user posted image čisto potrla ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.3.2008 14:35:22   
Tanik
http://med.over.net/forum5/read.php?19,4655251

nekaj našla, odgovor naši RR ena nobena

< Sporočilo je popravil natka28 -- 26.3.2008 14:42:23 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.3.2008 16:52:59   
little angel
3 ovulacije v enem mescu?to je mozno?jaz sem je imela okrog 12 marca glede na izcedek, danes bi mogla dobit M mam pa spet tak izcedek kot ob O in mi zdaj ni vec nic jasno. je mozno da je spet O?al se samo M najavla?ampak je res cist isti izcedek

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.3.2008 22:15:23   
Hator
Tudi mene zanima, ali je možno imeti več O v enem ciklu. Pred enim tednom sem imela O, zdaj pa mes pet špika po jajčnikih in ne vem, čemu naj to pripišem. Sluzi pa ponavadi itak ne opazim, tako da na to ne morem it.user posted image

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.3.2008 0:58:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Athina

A potem naj bi tudi testi pokazali user posted image že pred izostankom user posted image ? Nekak 14 dni po oploditvi naj bi pokazalo, ane? user posted image

Men je pokazalo tri dni pred M.

Jaz sem imela O točno 7 dan od prvega dneva M.M sem imela na 28 dni.So me kar malo napadle,kao da to ni možno.Ampak sem imela vedno tako močne znake,da je bilo nemogoče zgrešitiuser posted image

Kako bo po tem porodu pa še ne vemuser posted image

(odgovor članu Athina)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?