|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri voziček priporočate?
15.1.2005 10:39:20   
Maja Z
Ojla
počasi bom morala nabaviti voziček pa bi rada kak nasvet. Rodila bom namreč maja meseca. zanima me ali je priporočljivo imeti globok voziček? rada bi imela tak voziček, ki ima seveda gibljiva kolesa, rabim ga za asfalt in tudi makedamske ceste, še posebej pa je pomembno da se ga da spravit v avto, in sicer toyoto yaris, k pa glih nima veliko placa.:zmeden2:

A sem še kaj pozabila, na kar moram biti pozorna?
Torej ful mi boste pomagale z nasveti.:)-

Hvala in lp
Maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.1.2005 10:53:53   
vesnaRR
Če pogledaš teme malo nižje, ali pa tudi z iskalnikom, lahko najdeš odgovore na vsa tvoja vprašanja.

Lp, Vesna

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2005 11:02:03   
andrejaz
Najprej se moraš odločiti ali 3 kolesnik ali 4 kolesnik. Če ga boš imela za bolj športne podvige je bolje 3 kolesnik.
Glede na to, da ga boš rabila za makadam je bolje imeti takega z velikimi kolesi.
Pozorna moraš biti tudi na težo vozička in kako se ga zloži.
Glede na to, da ga boš rabila vsak dan po nekaj ur je bolje dati nekaj več denarja za boljšo kvaliteto.
Pa kupiti moraš takega, da ti bo zelo všeč. Največ pa je odvisno od tega koliko denarja si pripravljena dati za voziček.

Jaz imam Quinny Freestyle 3XL, in sicer je 3 kolesnik, z velikimi kolesi, ima gibljivo sprednje kolo, ki se ga da tudi fiksirati. Na njega paše lupinica-avtosedež Maxi cosi cabrio. Ko ga zložiš z enim pritiskom odstraniš kolesa in zavzame veliko manj prostora. Športni del se lahko uporablja od 6 mesecev dalje, ker se ne da čisto v vodoravni položaj. Jaz ti priporočam globoko košaro, in sicer, če bo spomladi oz. poleti zunaj zaspal v vozičku ga boš doma lahko pustila naprej spati, in boš samo odstranila košaro z vozička. Za pozimi pa je košara zelo nujna zaradi mraza.
Moj voziček je takle http://www.soncek.si/shop/page/detail/id/2178/

http://www.infantino.info/default.cfm?Jezik=Si&Kat=03020102&ProdID=27

Predlagam pa ti da malo z iskalnikom poiščeš stare debate na to temo. Pojdi tudi malo po trgovinah in naj ti malo prodajalke razložijo o vozičkih in tudi demonstrirajo.
:sloncek:

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2005 12:48:22   
Anonimen
V yarisa gre (preverjeno) quinny freestyle 3xl:) Samo ga moraš postavit pokonci pa tisto poličko dat ven.

(odgovor članu Maja Z)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2005 14:16:25   
Maja Z
hvala za odgovore...bom še malo pobrskala!

Maja

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2005 17:40:42   
niki5
v yarisa gre tudi maxi speedi sx, samo kolesa snameš, kar je pa zelo enostavno.

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2005 22:30:52   
StBarbara
Ja maxi speedi sx_dobra izbira. Zelo zadovoljni :bravo:

:sloncek:

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.